- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
rik76
csendes tag
Én írnék az eustocknak, hogy írják már meg, hogy mennyi lenne, ha ők küldenének érte futárt...valszeg jobb árat kapnak, mint Te. és vonják le a visszautalt pénzedből...
Nem én találtam ki, egy lengyel airsoft bolt így intézi a garis javításokat (díjmentes a visszaküldés GLS-sel, ők küldik a futárt, semmi dolgod) -
azbest
félisten
-
kicsizee
aktív tag
aki május 15 előtt rendelt, annak adnak, mivel igéretükkel ellentétben nem gyorstöltővel postázták a cuccost (állítólag átverte őket a töltő gyártó, és ahogy elnézem a töltési sebességet így is van) annak aki június 15 ig regisztrált a fórumjukon és megadta a kért adatokat, küldenek "eredeti vernee" tokot
-
zebede
őstag
Szerintem tényleg vissza kellene küldened, amíg ki nem csúszol a 14 napból, mert valószínűleg kifogtál egy selejtet.
GPS-t teszteltem már vidéken, autópályán, meg a mátrában is, csak még városban olyan helyen nem ahol szűk utcában, magas házak árnyékolnak.
Eddig tökéletesen tette a dolgát. -
nickedez89
senior tag
Lehetni lehet vele együtt élni, de biztosan nem kell!
Ha több embernél fennállnak ezek a problémák akkor marad az eladás, vagy vissza küldés (a nevetséges kb. 6 hetes várakozással), mivel akkor lehetséges típus hibákról van szó, amik vagy zavarnak valakit 40 rongyért, vagy nem.
Ha viszont csak a tiédnél jelentkeznek, akkor gari. (Bár az érintés érzékenységre már több panaszt olvastam pl.) -
Lortech
addikt
Azt hiszem, mindkettőt tapasztaltam. utóbbit akkor, amikor erősebben nyomom a kijelzőt, de ha odafigyelek és alig érek a kijelzőhöz, akkor "nem rúg vissza". Én is felvettem a pointer speedet egyébként és jobb így. Érintőkijelző teszt alkalmazás alapján jónak tűnik az érzékenység és a pontosság, tehát a hardver szerintem rendben van.
-
zebede
őstag
Erről a görgetési anomáliáról tudnál esetleg egy videót feltölteni, tényleg kíváncsi vagyok rá.
Valaki már igérte, de aztán adós maradt vele.
Ha jól emlékszem a Kisegítő lehetőségeknél az Érintés és tartási késleltetést állította át, és jó, vagy legalábbis jobb lett neki.Az akksi nálam 15%-tól kezd gyorsan elfogyni.
-
Tarhonyabogá
csendes tag
Ez így nem mond semmit sem.
Főleg, hogy nem tudjuk, mit csinált közben a telefon. Egy játék futott 100% fényrővel? Navigáltál? Vagy "csak" frissített? Azt éppen 4G-n tette, vagy 3G-n, netán máson?
Közben látom, kapott töltést is, de elszórtan, kis időkre... Na ez pont az a funkció, amit az akkumulátorok nem szeretnek.
Ezeket az új akksikat ugyan elvileg nem kell formázni, de meghálálják, ha lehetőleg üzemszerűen bánunk velük. -
Macika66
őstag
Nagyon egyszerű. 3rd party programmal (ilyen a Total Commander is) nem engedélyezett 5.x óta (vagy már korábban is?) a külső SD-re írás, (de a 6-osban már van rá megoldás).
A gyári fájlkezelővel simán lehet bármit bárhová másolni.
Ezért tudsz a gyári kamera-appal fotózni az SD-re és ezért nem tudsz pl. a Google (Open) Camera-val ugyanoda.
-
kmarkk22
aktív tag
Nálam is ilyen, és én is állítottam az érzékenységén és eleinte azt hittem hogy jobb lett, de igazából nem... De mindegy, ezzel együtt tudok élni, mert csak bizonyos sebességnél ilyen, egyébként pedig sima. Ja én is eustocktol rendeltem, de nincs rajta fólia, mégis tapasztalom amit írsz.
-
detroitrw
addikt
Az felfogható optimalizálásnak, szvsz ajánlott (feltéve ha nem "herélt" a rendszer)
más:
én is írtam pár saját véleményt: klikk(#203) $p@rr0w: nagyon igen
Nekem előtte volt egy Newman N2 (S3 belső), össze se lehet hasonlítani
viszont az N2-nek tesztek szerint jobb a kamerája az S3-nál ... és a Thor nálam nem hozza az N2 szintjét -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest