- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pikachu24 #5747 üzenetére
Ez sima kontakthiba szerintem.Vacak anyagból,kis felületen érintkező csatlakozónál egy pillanatra megszakad az áram hirtelen terhelésre.Hát igen,elég gáz,nevetséges,hogy lassan milyen spórolás megy a felsőkategóriában is,én kíváncsi lennék egyszer egy olyan kimutatásra,hogy a csodakütyük mibe is kerülnek mint előállított termék,melyik gyártó hányszoros haszonnal adja,mert top.Értem én,mondjuk kompenzálni kell az alsó szériákat...
De egyébként én se értem,hogy jön ez ide még offként is,francot érdekel a 200+ -os világ,azé' vettem Thort
Még szerencse,hogy a jobbfajta kínai telókkal pont azt kapja az ember,amiért fizet,tisztességes anyagú,összerakású cuccot tisztességes pénzért.Ezértis verhetetlen a Thor a kategóriájában,mert kevesebbért már sokkal rosszabb van,picivel több tudással pedig hirtelen nőni kezd az ár.Pont középen van ez a cuccos,nem kíván nagy kompromisszumot,ami benne van,az jó,és olcsón megvehető.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest