- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
interstate76 #76 üzenetére
Gondolom olyan amivel nem nekem kell a Kici Kinaiakkal veszekedni,utalgatni,postázni
Én pl anno az áramosnál vásároltam mind a 3 boxom és 2x meg is halt a delkivens.Bevittem 20 perc alatt és kaptam is az újat.
Erősebb max a 912-de ugye az meg nem Magyar garis mint említetted is és ez volt a kulcsszó,bár ahogy látom az áramosnál nincs is kínálat. -
válasz
interstate76 #77 üzenetére
Ha feltételezzük, hogy megjavul a green flash izé, akkor a kadenciahelyes lejátszás meg a 4K, illetve a HD audio passthrough miért nem áll s912 (Beelink GT1) esetén?
Eddig azt olvastam - és szinte mindenki megerősítette külföldi fórumokon meg itt is - hogy ha legyalulja valaki a gyári Kodit, és felteszi a szüzet (illetve ha jól rémlik, akkor valami olyan build is van ami jobb), akkor a HD audio pass. megoldódik, a 24p-t pedig lehet fixálni, és akkor annyival megy. Kb. évi egyszer néznék rajta nem 24p tartalmat (csak mozizok), úgyhogy engem ez nem zavar.
Tehát felsorolva:
- zöld villogás (tételezzük fel hogy javítva lesz, de ez majd kiderül, addig úgysem rendelem meg amíg nem)
- 4K (ez megy)
- HD audio passt. (nem gyári Kodival megy)
- 24p (fixálva megy)Szóval ha ezek így nekem megfelelnek, akkor lehet még bármi ok ami miatt nem kéne (majd) megvennem?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
interstate76 #19 üzenetére
Nekem is van 2db 2gb-s S905-öm(MX64-Mini MX),ismerem a dörgést.A kérdés pusztán annak szólt,hogy erősebb van fele anyiért (Itthonról).Ez barokkos túlzás,mert erősebb nincs,főleg olcsóbban és ugye itthoni garis ha már hasonlítgatunk.
-
pikar
tag
válasz
interstate76 #40 üzenetére
Ezt LibreELEC-WeTek_Core.arm-7.0.2.img.gz
Ezzel LibreELEC.USB-SD.Creator.Win32.exe -
válasz
interstate76 #26 üzenetére
Hàt igen. Viszont volt g1610 cpu m ami megállt 35w ban. 8gb rammal iszonyat pörgős volt. Chieftec szálcsiszolt itx hazban,6 0w paneltap.
Mitől jobb egy ilyen? -
válasz
interstate76 #15 üzenetére
A fogyasztása pazar a cuccnak. Asszem 65-55w alapon, de megpróbálom alulfeszelni. Szorzozarmentes cpu...
-
válasz
interstate76 #11 üzenetére
Integrált vga val, 2*4gb ram. Ez volt 25000ft omba.
Cs 1.6
CS GO
Filmezés
Böngészés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Zyxel NAS326
- Sorozatok
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest