- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
interstate76 #77 üzenetére
Ha feltételezzük, hogy megjavul a green flash izé, akkor a kadenciahelyes lejátszás meg a 4K, illetve a HD audio passthrough miért nem áll s912 (Beelink GT1) esetén?
Eddig azt olvastam - és szinte mindenki megerősítette külföldi fórumokon meg itt is - hogy ha legyalulja valaki a gyári Kodit, és felteszi a szüzet (illetve ha jól rémlik, akkor valami olyan build is van ami jobb), akkor a HD audio pass. megoldódik, a 24p-t pedig lehet fixálni, és akkor annyival megy. Kb. évi egyszer néznék rajta nem 24p tartalmat (csak mozizok), úgyhogy engem ez nem zavar.
Tehát felsorolva:
- zöld villogás (tételezzük fel hogy javítva lesz, de ez majd kiderül, addig úgysem rendelem meg amíg nem)
- 4K (ez megy)
- HD audio passt. (nem gyári Kodival megy)
- 24p (fixálva megy)Szóval ha ezek így nekem megfelelnek, akkor lehet még bármi ok ami miatt nem kéne (majd) megvennem?
-
Miért rossz? Én is egy Beelink GT1-en vacillálok éppen. Azt látom, hogy nincs rá Lib.Elec (még), de engem amúgy is érdekelne a playstore mint lehetőség, szóval hagynám rajta a gyári androidos fw-t. Ezen kívül olvastam pár panaszt azzal kapcsolatban, hogy zöld villanások vannak néha lejátszás közben, de erre az a mondás hogy Beelink specifikus dolog (tehát nem az s912 mint olyan a hibás), és várhatóan a következő fw javítja.
Ez utóbbi miatt várok még vele inkább, addig nem rendelem meg amíg nem javítják ki. De ezt leszámítva miért nem javaslod? (nem kötekedés, tényleg érdekel, mert ha nyomós érvek vannak rá, akkor más eszközt néznék én is).
-
Miután írtátok többen is, hogy Lib.Elec-el mennyire király cucc ez (ezek), így kedvet kaptam, viszont lenne néhány kérdésem azoktól akik megelégedéssel használják ezt a cuccot, vagy valamilyen ehhez hasonlót.
- Kodival megy alattuk rendesen a több csatornás audió az spdif kimeneten? Nagyon fontos lenne, mert az erősítőm nem HDMI-s. Mikor utoljára foglalkoztam a témával akkor az Androidos tv okosítókra azt mondta mindenki hogy stereo fog csak kijönni belőle, vagy vegyek hozzá valamilyen támogatott USB DAC-ot.
- Hol lehet harmadáron megvenni?
- Van ajánlottabb típus a cikkben szereplőnél, ha igen, melyik? (Árkategórián és tudáson belül maradva)Csak FHD mozizásra kéne egyébként, a forrás library viszont távoli szerveren van, jelenleg egy AppleTV2-n futó Kodinak onnét van kiajánlva http-n, tehát fontos lenne az is, hogy ne döcögjön a wifije vagy a drótos ethernetje ha mondjuk egy nagyobb méretű mkv-t nézek vele realtime streamelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest