- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nincs benne a cikkben, ezért írtam, hogy nem tudom, mi a helyzet a garival, de valószínűleg (legalább) egy fokkal jobb, mintha Kínából rendelnél. A kérdés, hogy pontosan mennyivel jobb, és hogy ez megéri-e a sokszoros felárat. Nekem biztos nem: 21,89 USD-s (pontokkal csökkentve mindössze 15,33 USD volt, de ezt most hagyjuk is), akciós áron vettem egy Beelink Mini MX-et a Gearbest-től, ami jobb, mint a cikkben tárgyalt eszköz és több, mint 3-szor belefér az utóbbi árába. Márpedig ekkora árkülönbözetet nekem még egy komoly cég garija sem érne meg, országos szervízhálózattal, nemhogy egy ki tudja, milyen bolt által adott, ki tudja, milyen színvonalú garancia. Ha volt már itthon nehéz garis ügyed, akkor tudod, miről beszélek, ha nem, akkor azt kívánom, hogy soha ne is legyen.
Egyébként ahogy a 220Volt.hu esetében sem értettem, hogy vállalhatták fel a hazai forgalmazást, úgy most sem értem. Az egy dolog, hogy a kis kínaiak termékleírása gyakran köszönőviszonyban sincs a valósággal, vagy hogy otthon nekünk kell rá fw-t mókolni, hogy jó legyen, mert ezt egy Kínából elektronikai terméket rendelő embernek tudnia kell, nem is várhat mást. No de ha itthon veszek egy terméket, akkor nem ugyanezek az elvárásaim, hanem azt szeretném, hogy működjön out of the box, és ne nekem kelljen szoftveresen gányolni, vagy a hűtését moddolgatni. Mondjuk az S905-ösök között van jópár, ami a gyári rendszerrel is szépen muzsikál, de így sem mindig igaz a teljes termékleírás. Szóval ez egy igen meleg pite, amibe én biztos nem harapnék bele a forgalmazó helyében.
-
-
SkyLine3000
addikt
Ma jött meg egy Nexbox A95X nevű androidos kütyü fateromnak ebay-ről, mert a tv-je nem smart és akarná nézni mondjuk a youtube-ot rajta. Hasonló kvalitásokkal rendelkezik, mint a cikkben szereplő és 7600ft-ba került...
(#63) nlpK: még ha jobb is lenne, amit nem hiszek, de 3X annyiba kerül...
-
interstate76
addikt
Nekem egy Beelink Mini MXIII-as van a nappaliban: a gyereknek androidos játékkonzol a TV-re kötve, memóriakártyáról LE-t futtatva pedig egészen 4K felbontásig kadenciahelyes médiaplayer az egész család örömére (egyedül a full hd 3D nem megy neki, de arra igény sincs részünkről). 35 USD volt eBay-en, jelenleg 42-43 USD-ért lehet kapni. Ja, és gigabites LAN-csatija van, így a magas bitrátájú 4K videókat is simán viszi hálózatról is, nem kell pendrive-val/külső vinyóval rohangálni. Ha pedig mégis rá szeretnék másolni valamit, akkor 38 MB/s-os tempóban tudok írni rá.
Semmi pénzért nem cserélném el jelen cikk tárgyára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Opel topik
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest