- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- A karcsúság ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayanlith
tag
Nem, de szerintem a XXI. században, egy informatikán és mobiltechnológián alapuló rendezvényen illett volna korszerűbben is megcsinálni a tombolát. A tér és idő ebben a szektorban nem igazán kellene, hogy hátrányt okozzon, megkülönböztető tényező legyen.
Teljesen érthető, hogy valaki csak a tombola miatt nem marad ott további x órát, ha már mindent meg tudott nézni, amit szeretett volna. Képzeljük el azt az embert, aki csak a tombola miatt ott marad és esetleg nem nyer semmit, szerintem ez nem reális és ésszerű. Persze többféleképpen is lehet ezt értelmezni, én maradnék a saját szemszögemnél.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Folyamatosan frissülő beszámolónkban élőben közvetítjük a második alkalommal megrendezésre kerülő Veletech kiállításról.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest