Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Az ilyen "néha -20%"-kal szemben ott vannak az egyedi akciók, a 45/1.8-at 60-ért vettem a mintaboltban, mindez 3 év garival.
Vitathatatlan, hogy az A7 sorozattal milyen képminőség érhető el, de nekem a koncepció most jelenleg arról szól, hogy "építsünk bele egy 36mm x 24mm - es szenzort bármibe, ami a kezünkbe akad" - minden más része picit átgondolatlan. Nyilván évek múlva változhat a helyzet.
A legfontosabb az egészben, hogy a kezdeti bizonytalanság és nagy számú termék piacra dobása hosszú távon letörheti a FullFrame imázsát és árát az egész iparágban.
-
madgie
titán
Tényleg örülök a mirrorless FF cuccoknak, de amíg ezeket a problémákat nem oldják meg, addig kár vizionálni m4/3 halálról. Például életemben nem láttam még olyan éles halszemet, mint m4/3-ra a Samyang 7.5.
Nem ken, nem mos, nem aberrál, penge, mint a franc (szerintem nem bírom ki, megint veszek egyet ,az AA nélküli E-M10-en szerintem kettévágja majd a szenzort, olyan rajza lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest