- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Azt nem szabad elfelejteni, hogy az EVF-ek fejlődése nem létezik a szenzorok és a processzorok fejlődése nélkül.
A nagyobb szenzor az EVF-et is jobban el tudja látni adattal.
-
ROBOTER
addikt
Szerintem az egyetlen fontos szempont, hogy akadályozza-e a fénykép elkészítését, vagy sem. A többi szív, ami annál erősebb hatás, minél többet beszélünk róla, illetve minél inkább meggyőzöd magad.
Nekem is volt csúcskompaktom (F717), 130k-s EVF-fel (240x180), azt is szíveseben néztem mint a 230k-s (320x240) hátsó LCD-t.
A jelenlegi EVF-ek egy fényévre vannak ezektől, tízszeres felbontással, gyorsabb frissítéssel és helyes színekkel. Nem hátráltatnak semmiben.
D50 keresője most nincs előttem élénken, a D70-é igen, na az valami szégyen volt.
-
ROBOTER
addikt
Az ilyen "néha -20%"-kal szemben ott vannak az egyedi akciók, a 45/1.8-at 60-ért vettem a mintaboltban, mindez 3 év garival.
Vitathatatlan, hogy az A7 sorozattal milyen képminőség érhető el, de nekem a koncepció most jelenleg arról szól, hogy "építsünk bele egy 36mm x 24mm - es szenzort bármibe, ami a kezünkbe akad" - minden más része picit átgondolatlan. Nyilván évek múlva változhat a helyzet.
A legfontosabb az egészben, hogy a kezdeti bizonytalanság és nagy számú termék piacra dobása hosszú távon letörheti a FullFrame imázsát és árát az egész iparágban.
-
ROBOTER
addikt
Szerintem is tájképeknél a legnagyobb a jelentősége a felbontásnak (általában).
Viszont ez az egész technika (az átlagembernek elérhető része) 6 megapixelről indult, pár éve még 16MPixel volt az 1Ds Mark II, 8-12-16Megapixelesek voltak és jelenleg is azok a profi riportervázak, ráadásul a jelenleg még éppen csak megjelenő 4K monitorokat jól kitölti a 16 Megapixeles felbontásból kivágott, átméretezett kép.
Én régebben sokat panorámáztam, és most is fogok, ha a részletesség fontos.
-
ROBOTER
addikt
Kezdjük azzal, hogy a PDAF váz(ak) kivételével C-AF-ről felesleges beszélni m4/3 esetében. Esetleg egy repülőgépet le lehet vele követni, mást nem igazán.
Akinek kell a C-AF, annak az m4/3 lényegében kiesik.
Akinek kell a nagytele, és egyszerre a minőség is, annak az m4/3 kiesik, lesz majd 300/4 másfél év múlva 600..700eFt-ért.
Minden másban viszont egyre jobb, én már majdnem letettem a rendszerről amikor bejelentették az E-M10-et, és nekem méretben és képminőségben ez a kompromisszum ideális, én az ergonómiáját is imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest