- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
a NEX-6 kvázi utódja, a vadiúj A6000/ILCE-6000 kitben 240k. persze a Sony PZ 16-50 obit ne hasonlítsuk össze a Fuji 18-55-tel. ha csak a vázak árát nézzük, akkor ~90k a különbség. a Fuji sosem az olcsó bevezető árairól volt híres.
nincs biztos infó a kezemben, de erősen azt gondolom, hogy NEX vázból több fogy mint Fuji X-ből... -
Persze, markolattal valamivel jobb lehet, de úgy meg veszít a kompaktságából az alsó rész miatt, ráadásul csak az alsó ujjak számára ad nagyobb biztonságot, és szerintem tuti nem olyan kényelmes, mintha valóban lenne markolata a gépnek.
Ne érts félre, nem kötekedés, elismerem, hogy a legtöbb embernek nem olyan lapát keze van, mint nekem, és a Fuji nagyon jó gépeket csinál újabban, bár a régi s9500 is szuper volt szerintem a maga idejében.Én sajna markolat mániás vagyok (anatómiai okokból), így a Pana gépekre szűkülne a kör, ha MILC vásárlásról lenne szó - az E-M1 magas ára és nem túl acélos videó képességei miatt.
-
MC Pite
veterán
EP*1-2-3 nem ilyesmi sebesség amúgy? Nekem úgy rémlik; bár egyest meg (asszem) hármast is csak pár percig nyomkodtam... (G2 tuti gyorsabb mindkettőnél, még frissítés után is. Az előtt kissé kedvemet vette hogy az X10 lekörözte simán...)
Vagy az jóval olcsóbb, azért emlegetik kevésbé fel ott, vagy a zöldfehérek a korai sebességgel már elásták magukat, update ide vagy oda?(#268) jmakk : +1. A fura, hogy egyesek elvből elvetik, vagy miután ezerszer leírták hogy szar és nem is próbálták, olyan mintha egyszer egy gyors önigazolás erejéig kipróbálnának valamilyet, hogy most már biztosan hirdethessék hogy EVF az csak szar lehet. Holott pár tényleg szart leszámítva azutóbbi két évben a nagyja a legtöbb embernek simán korrekt.
(#269) HollyBoni: Vakteszte(es szembesítést)t sokan nem szeretik...
Nikkor 24-70ről ahogy volt szó, és ma is válogattam pár képet ödéma+24-70 2.8L USM-el, és őőő... ... Hát nyitva középen ok, még harmadolón elmegy monitornyiban a kép, picit kintebb hamar maszatol. Elkezdtem keresni hátha lesz egy-két rekeszelt (nem emlékeztem hogy lenne), hát, nem is rekeszelt a fotósunk, akkor se ha kellett volna... Amíg nem kukkoltam, addig láttam hogy nem rossz de nem is hűde, kukkolva már nem annyira fasza mint amit vártam.
Viszont a 70-200as tesója, aaaz igen...(igaz, az jellemzően a kettesen volt, az alapzoom meg általában az mk1-en).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fujifilm X
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest