- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
DarknessHope #337 üzenetére
Ha 150 ezres keretből cserélget valaki használt rendszereket az jó vagy rossz?
Ha nem próbálgatja ki élőben csak sokat írdogál meg dünnyög róla az jó vagy rossz?Ha 500 ezres kereted van rá és úgy forgatod a cuccokat ennyiből az jó vagy rossz? Persze, nyilván ha újt veszel lesz benne némi bukta is.
Én sok utánajárás után a nyertesnek tűnő rendszerből veszek használtan egy példányt, hogyha nem jön be, bukta nélkül el tudjam adni, szinte ingyen volt a próba. Ez jó vagy rossz?Értem min akadtál fenn, a cikkből egyedül a GH3 eladása amit kiszednék; de azért írja le hogy nem egy, nem két dolog megfordult a kezei között, sokkal szélesebb körben van rálátása mint átlag embernek, és tök jó kompromisszum neki ez a rendszer. Ezen kár fennakadni.
Hogy évek alatt összegyűjtött némi pénzmagot egy hobbiba és esetleg oda-vissza váltogatja, hát, van ilyen.
Napi egy doboz cigi árából kurva jó rendszert lehet venni (legyen csak 300K), havi kétpiálás árát is hozzávéve még faszábbat (500K). Az ilyen, mondhatjuk átlag embereknek még sem mondja senki hogy milyen drága és mire költi - és abból semmit nem tudnak visszafordítani, nem 25-30%ot buknak rajta. -
Mercutio_
félisten
válasz
DarknessHope #335 üzenetére
Ha nem lényeges minek írtad le?
Ugyanúgy félreviszi az embereket, mint szerinted laca cikkének bizonyos része. -
fattyu
veterán
válasz
DarknessHope #335 üzenetére
én se értem hogy emberek évente két évente autót cserélnek
azt se hogy heti sok liter alkoholt döntenek le
a külföldi nyaralások se az én világom.
azt végképp nem hogy napi egy ezrest eldohányoznak.ettől még nem leszek dühös meg irigy. leszarom. kinek mitől kerek az élet.
-
fattyu
veterán
válasz
DarknessHope #329 üzenetére
neki ilyenekre tellik.
dühös és irigy vagy tőle.
Gratulálokszerintem keresd meg és verd is meg mert nem neked adja inkább.
-
|AP|
veterán
válasz
"düh és irigység..."
A lehető legrosszabb hozzáállás. Nem akarom elkezdeni, hogy a hasonló gondolkodásmód miatt tart ott ez az ország, ahol.... de a hasonló gondolkodásmód miatt tart ott ez az ország, ahol... -
válasz
Vannak egyesek, akik csak nem bírják ki, hogy a másik zsebében ne turkáljanak.
-
ati3x
senior tag
válasz
Nagyon off
ézd! Mindenki előtt ott áll a lehetőség. En pl külföldön dolgozom, és jelenleg nem is rossz fizuért. Lehet irigyelni, nagyjából az utóbbi pár hónapba kerültem "sínre" és mondjuk akár most bemeheznék a bótba és vehetnék egy komplett renccert. De mások a prioritások (csalad, hazvásárlás). Ami viszont nem látszil hogy mennyi szívás volt a háttérben. Pl ma is melózom, és éppen most tartok egy kis szünetet, mert felfedeztem egy bazi nagy problémát, ami azt jelenti, hogy jövő héten ülhetek 12-14 órákat a gép előtt. Sőt, jővö hétvégén jöhetek szombat vasárnap.
Kicsit on: ha mondjuk azt nézzük mennyi embernek a hobbija pl a motorozás, akkor nem is vészes. Egy jobb motor ára, kotorosszerkó, fentartási költségek.. Szal minden csak viszonyítás kérdése!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chrome
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest