- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Tikakukac #200 üzenetére
"2 kiló alatt vastagon" vs. 500gramm egy 10"-os iPad. Azért a kettő nagyon nem egy kategória. És pont ez az probléma az érvelésed több részével is, sok laptop majdnem teljesíti azt amit egy tablet, de csak majdnem. És ez bőven elég ahhoz, hogy legyen értelme a külön kategóriának.
-
rudi
nagyúr
válasz
Tikakukac #200 üzenetére
Ne pisilj sehová, csak tartsd tiszteletben a véleményemet. Ha pedig a tablet + billentyűzet kombókat tárgyalod, akkor kérlek ne csak a legolcsóbb T100-at vedd figyelembe, hanem a lényegesen jobb Type Cover 2-t vagy a komolyabb iPad kiegészítőket is. Ugyanis azokkal már sokkal árnyaltabbá válik a tablet és az igazán mobil notebook viszonya.
-
rudi
nagyúr
válasz
Tikakukac #126 üzenetére
Ezt a cikket anno iPaden írtam meg, 13 000 karakter körüli és nem fájdult bele semmim. Persze a szerkesztési, helyesírás és korrektúra részt már normális mutatóeszközzel rendelkező számítógépen végeztem. Olyan 8-10 karaktert gépeltem a Surface 2-n is, azzal kapcsolatban sem merült fel még csak a jele sem ujjfáradásnak. Persze, 5-6 óra Blood & Glory vagy fruit ninja után elég sokan szoktak kopásra panaszkodni
Ezen a téren szerintem nagyon mások az egyéni preferenciák. Barátnőm pl. rendszeresen ír tényleg hosszú emaileket meg chatel 4"-os telefonon ráadásul álló formátumba, csak mutatóujjal és a prediktív bevitel révén meglepő gyorsasággal és hatékonysággal csinálja (én meg mondjuk kb. belehalnék 2 perc után ebbe a tevékenységbe). Teszi mindezt úgy, hogy karnyújtásnyira mellette ott van a ThinkPad X60 mobil számítógépe, ami az androidos telefonnal eltöltött fél év után már kifejezetten utált bekapcsolni.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Tikakukac #114 üzenetére
A tabletes gépelést nem lehet úgy csinálni, mint a hagyományosat. Nem kell püfölni legalábbis. Nekem iPadon problémát inkább az ékezetes billentyűk hiánya okoz. Nem értem, hogy miért nem érti meg az Apple, hogy szükség van rá, legalább opcionálisan. Inkább legyenek a "gombok" kisebbek, de legyen több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest