- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Ice&Lime #239 üzenetére
a legnagyobb dilemmát az okozta a dologban, hogy minél kisebb legyen, de ne veszítsen a funkcionalitásából, mert 15,6" notim volt már több is, de az mindenre jó csak nem egész nap magammal cipelni, a kis méret meg a használhatóság rovására megy (volt asszonynak netbook 10" és 7" tablet, van a családban 10" samsung galaxy tap 2 is ez utóbbi fogott csak meg az összes közül) igazából a végén az döntött, hogy szabadban is kellene használni és a tabletek fényesek+ a kijelzőt tapiskolod ami még tovább rontja a láthatóságot és a gyors és pontos bevitelhez még mindig elengedhetetlen számomra a billentyűzet, ha tablethez viszek + bill.-t akkor meg már semmivel sem vagyok előrébb
így maradt a 12-13,3" subnotebookok, amiben igen kicsi a választék, újonnan a hp probook 13,3" jöhetett csak szóba, de az már 160eFt így ki is esett, használtban pedig ez volt az egyetlen amit érdemesnek találtam
-
Ispy
nagyúr
válasz
Ice&Lime #204 üzenetére
Akkor nem ugyan azt a címet olvassuk, én sehol nem látok ösztönzést, egy vélemény rovatot látok, ahol 2 ember kifejtette, hogy nekik, a saját igényüknek hogyan felel meg a tablet. Személy szerint egyáltalán nem érzem, hogy bárki is meg akarna győzni itt bárkit (kivétel ez alól a hozzászólok egy része).
-
Tikakukac
titán
válasz
Ice&Lime #204 üzenetére
Meg van oldva: Haswell U proci. Nevetségesen sokat futnak velük a gépek a régi 9 cellákhoz képest kicsi akksikkal.
Semmi gond nincs már ezzel, mikor az első ilyen gép volt néztem ki a fejemből, hogy tényleg szinte egész nap ment és egyszer kapott rátöltést . Csak kasztnit meg kijelzőt illtve billzetet nem nagyon szeretnek csinálni már sajnos. A többivel semmi gond.
-
Chaser
legenda
Nekem se. Ha tabot vennék már x86 alapú winest ami dokkolható is. Úgy már tényleg kiválthat egy notebookot. Na nem videovágásra és játékra, de hétköznapi feladatokra kiválóak. Egyébként jól elvagyok a 15"-os notebookkal itthon, csak hordozni ne kelljen
Kényszer netezésre meg ott a telefon, de azon "gépelni" rémálom.
-
Nincs ebben semmi kavarás. A magyar wiki írója valami igen tudálékos ember lehetett. Főleg a hereproblémákkal...
Érdekességnek megnéztem az angol oldalt:
"A laptop is a portable personal computer with a clamshell form factor, suitable for mobile use.[1] They are also sometimes called notebook computers or notebooks."
Pont azt mondja, amit én. A neve laptop, de néha notebooknak is nevezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Formula-1
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest