- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Az most is megvan.
Azzal épp az a gond, hogy el kell indítani a progit. Az connectingel - pár másodperc -.
Aztán azon kell tapogatózni.Itt viszont nem kell semmi. Felemelem a kezemet, hadonászok egyet erre egyet arra és már megy is amit akarok. Nem kell telefont keresgélni a lakásban, vagy telefonnal fekve filmezni
Vagy hasonló.
A másik szempont, hogy kajak jól néz ki mikor az ember, mint egy jedilovag irányítja az otthoni multimédiátDe, mondom, elismerem, hogy a videó alapján ez még harmat gyenge. Épphogy alkalmas arra, amire szeretném. Az épphogy nekem meg kevés. Azért reménykedem, hogy talán szoftveresen javítanak rajta majd valamit.
-
Dany007
veterán
Az egér+billentyűhöz képest minden lassú és pontatlan lesz még évtizedeken át. ~ 30 éve nem tudnak jobb, univerzálisabb és praktikusabb kezelési formát kitalálni.
Ez inkább arra lenne jó, hogy a kanapéról ülve is tudd kapcsolgatni a csatornákat, filmet megállítani, halkítani hangosítani, esetleg képeket nézegetni. Talán ehhez lehetne még használni. Mert tényleg igen pontatlan. A videóban több vágást is észrevenni, mikor valami nem épp úgy sikerült. Vagy épp többször kell kiadni ugyanazt az utasítást mire elvégzi, észleli.
Szóval ez így első körben gyerekcipő. De talán később szoftveresen többet kilehet majd hozni belőle. Én abban reménykedek.
-
Dany007
veterán
válasz
Tigerclaw #55 üzenetére
Hmm egy korábbi reklámban láttam, amikor a csaj meg a faszi a kanapén ülve, a kezével lapozgatott a filmgyűjtemény között. Persze ott sem ujjal, hanem tenyérrel.
Ebből következtettem, hogy hátha lesz valami komolyabb vezérlésre is lehetőség.Én mindenesetre várok. Egyrészt még mocskosul drága. Másrészt kíváncsi vagyok az első visszajelzésekre, videókra, bemutatókra, tesztekre (PH!). Aztán várok programokra. Nem játékra. És aztán ha minden információm meglesz, na majd akkor döntöm el, hogy végülis érdemes-e megvenni vagy sem.
Sok időnk nincs játszani. A gyerek még 3-4 évre van attól, hogy ilyenekkel játsszon. Tehát marad a vezérlés. Ami meg ha tényleg ennyire szar lesz, akkor nem veszem és várok tovább
@lumpen_stex:
Fölösleges összehasonlítgatni. Xboxnál a hardverre optimalizálják a programot direktbe. Ilyen alapon és módon nyilván egy 4 éves, 1000 forintos VGA is elvinné az adott játékot ha arra lenne direktbe optimalizálva a játék.
-
Dany007
veterán
Na végre! Már csak programok kellenek rá és veszem is!
Arra lennék leginkább kíváncsi, hogy milyen lehetőség van vele magát a PC-t irányítani. Pl mászkálni a mappákban, filmet leállítani, elindítani, hangerő, tekerés stb...
Nekem lényegében erre kellene, persze a játék lehetőség se lenne rossz. Iszonyat sok lehetőség van benne, kérdés mikorra lesz kikanázva rendesen.A kábelhossz mizériát továbbra is baromságnak tartom
A majdnem fénysebességgel terjedő elektromos jelek esetében az az 50 cm-es kábelhossz rövidülés semmi érezhető hatást nem vált ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest