- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Ebben a témában történ valami érdemleges az elmúlt 1 évben?
-
zeix
senior tag
Ez egy alternatíva Kinect helyett.
Bár sokkal kevesebbet tud, de ki lehet próbálni. A progi képes joy-ként felismerni a kamerát és így lehet játékokkal is játszani. -
krisztofer55
tag
Már április közepe van, és még egyik nagykernél sem elérhető a cucc.
Tud valaki róla valami konkrétumot?
-
icons
addikt
válasz
leechange #115 üzenetére
PCs Kinect-re gondolsz? Nem célja mennie a Box-szal. Lehet, hogy működik, de semmi értelme megvenni :S (sokkal drágább, nem használod ki, és nem biztos, hogy ugyanúgy jól fog működni)
Ha meg X-es Kinect-re gondoltál, akkor rossz topikban kopogtatsz
Zewa: Ennek semmi köze az Xbox-os Kinecthez... egyáltalán nem az a célja, tehát semmi értelme összehasonlítani a kettőt
És miért kellene bármelyik Kinect-hez nagy TV??? Nem látom az összefüggést, nyilván nagy TVn minden szebb/királyabb/nagyobb/stb, de ennek az égvilágon semmi köze sincsen a Kinecthez :S -
Zewa
senior tag
250dodo azaz jó 53 000 magyar forint?! Annyiért jó formán veszek egy használt garis Xboxot amihez jobb esetben még 1-2 játék is van.
Kinect az igazán tisztességes méretű kijelzővel izgalmas szóval TV/big nagy monitor/projector így is-úgy is kell. -
Expulso
tag
ennek játékokkal kapcsolatban annyira nem látom értelmét 12 éves kor felett.. dehogy fogok én már cigánykereket vetni a nappaliban 30 körül.. örülök ha havonta besüppedhetek pár órára a fotelbe egy kis játékra..
más alkalmazását viszont lehet hasznosnak mondani fejlesztés terén..
-
icons
addikt
Valaki tud bármit is hol lehet kicsiny hazánkban ilyet kapni/mennyiért?
Eddig sehol sem láttam, bár az jó megérzés lehet hogy aligha fogják behozni amíg ennyibe kerül, egyedül pár fejlesztőnek lehet érdekes addig csak
-
icons
addikt
Áhháá!
Utóbbi témában már vannak kutatások, úgy hallottam néhány sikert is elértek, reméljük 5-6éven belül már piacon is lesznek az első megoldások!
Előbbi talán úgy működne, ha a fejedre kötnél kötnél egy kamerát, ami a szemedet figyeliAhhoz azért elég jó felbontás kell, hogy pontosan meg lehessen állapítani, pontosan hova nézel (bár az Apache helikben van egy sisakja az elő ülőnek, ami figyeli hova néz, és a gépágyút arra fordítja, de az lehet, hogy csak fejmozgást figyel. Próbáld ki, nem lehet olyan nagyon drága egy Apache. Mindenképpen írd meg, hogyha megtudtad!)
-
icons
addikt
Pontosság. Mit szeretnél? Centiméter pontosan látja minden elmozdulásodat, ha az ujjad behajlítod, azzal semmi gondja nem lesz. Nem is kell kívánnod, már létezik
Youri: ja értem
Hát igazából félek, hogy nem sokban fejlesztették az SDKt, csak úgy gondolják, aki megveszi az így is megfogja, tehát nem szükséges alacsony áron árulni (meg ugyebáár semmilyen terméket nem szokás alacsony áron árulni, kivéve ha van a piacon riválisa, vagy ha pl mint az XBOXnál és a Kinect nél a játékokkal szedik vissza a kiesést)
-
depmod
aktív tag
Én próbáltam már mindent, barátomnak szinte mindene van, rengeteget szórakozunk/szórakoztunk.
Őszintén, nálam a csúcs, ha a PC-met projektorra kötve leülök 3 méterre és bill-egér kombóval elszórakozom. Nem tehetek róla, nekem a kontroller elvadult dolog, soha a fenében nem lesz olyan pontos, mint a kombó együtt. Ha netalántán ezt a pontosságot sikerülne a PC-s kinectnek hozni (szép álom), akkor annál jobbat én nem kívánok.
Sokat gondolkodtam, hogy vegyek xboxot kinecttel én is, de nekem ennyit nem ér a dolog, de 250 dolcsit is sokallom, nem is kicsit. Majd lemegy az ára, remélem.Hagyjuk a BUgokat, én nem hajlok a zsír új játékokra, simán kiélvezem a régebbi idők patchelt verzióit, ha kell. Nem minden játék szar kiadáskor, ne túlozz. Vannak, sajnos, és idővel egyre több lett, de azért általánosítani túlzás. De ha BUgos, félreteszem és játszom mással, vagy az önuralom segít
.
-
icons
addikt
Ha már elektromágneses mező: Sony Move "An internal magnetometer is also used for calibrating the controller's orientation against the Earth's magnetic field to help correct against cumulative error (drift) by the inertial sensors"
És a PCs Kinect elsősorban nem játékokhoz készült, ilyenről szó se volt, a Microsoft akkor már rég beszélt volna a játékokról, amik érkeznek rá.
Sokkal inkább a Minority Report kategória az, ami érdekes, a különböző home-made fejlesztések! De Kinect-et használtak robotokon is, mivel kifejezetten olcsónak számít ahhoz képest hogy mit tud, és ha a mélységi szenzor még pontosabb, akkor akkor főleg érdekes lehetDe olvastam itt olyan hsz-t is, amiben valaki arról beszélt, hogy "megvenni az SDK-t"... ilyenről szó sincs, felmész ide és letöltöd.
Távirányítós téma: ennél egyszerűen megmondod, mit szeretnél, mappák között pár mozdulattal lehet lapozni. Azt leprogramozni, hogy fel tudja ismerni a kézmozdulataidat és az alapján váltogasson a mappákban (egy olyan fejlesztőnek, aki írt már pár dolgot Kinectre) körülbelül 1 nap
. Ez a 40cm pedig elég sok segítség lesz, ha valaki PChez és nem HTPChez használja majd!
-
antikomcsi
veterán
Képzeld el, hogy pont lefagy a cucc, amikor a Nóta TV-t akartad átlapozni, Te meg ott lóbálod a kezeidet előtte.
Persze a rokonság ott tobzódik a nappali ajtóban, és rémülten tárcsázzák a segélyhívót, hogy jöjjenek Érted Hárshegyről, mert karmesternek képzeled magad, és Bangó Margitnak vezényelsz.
-
Banános Joe
csendes tag
Már korábban mondtam, de erre való a távirányító. Fotelből ülve lehet nyomkodni a tévét, dvd lejátszót, akármit.
-
Dany007
veterán
Az most is megvan.
Azzal épp az a gond, hogy el kell indítani a progit. Az connectingel - pár másodperc -.
Aztán azon kell tapogatózni.Itt viszont nem kell semmi. Felemelem a kezemet, hadonászok egyet erre egyet arra és már megy is amit akarok. Nem kell telefont keresgélni a lakásban, vagy telefonnal fekve filmezni
Vagy hasonló.
A másik szempont, hogy kajak jól néz ki mikor az ember, mint egy jedilovag irányítja az otthoni multimédiátDe, mondom, elismerem, hogy a videó alapján ez még harmat gyenge. Épphogy alkalmas arra, amire szeretném. Az épphogy nekem meg kevés. Azért reménykedem, hogy talán szoftveresen javítanak rajta majd valamit.
-
Dany007
veterán
Az egér+billentyűhöz képest minden lassú és pontatlan lesz még évtizedeken át. ~ 30 éve nem tudnak jobb, univerzálisabb és praktikusabb kezelési formát kitalálni.
Ez inkább arra lenne jó, hogy a kanapéról ülve is tudd kapcsolgatni a csatornákat, filmet megállítani, halkítani hangosítani, esetleg képeket nézegetni. Talán ehhez lehetne még használni. Mert tényleg igen pontatlan. A videóban több vágást is észrevenni, mikor valami nem épp úgy sikerült. Vagy épp többször kell kiadni ugyanazt az utasítást mire elvégzi, észleli.
Szóval ez így első körben gyerekcipő. De talán később szoftveresen többet kilehet majd hozni belőle. Én abban reménykedek.
-
Mozsa
tag
Kinect vezérelt windows 7 [link]
-
syl5
őstag
válasz
lumpen_stex #81 üzenetére
Pont, hogy nem a hw paraméterekről van szó, hanem arról, hogy kekszboksszal fele annyi pénzből tudsz ugyanolyan (sőt szubjektív véleményem, hogy jobb) játékélményt előállítani!
Idézem magamat, ami elkerülte a figyelmed:
"És nem az számít, hogy paramétereiben leveri-e, vagy sem, hanem az, hogy képes-e vállalható grafikával futtatni az adott platformra létező összes játékot."De amúgy sem lehet csak hw paraméterek alapján két különböző architektúrát összehasonlítani!
-
dystopia
tag
"Ennek következtében az USB-s összekötés kábele rövidebb lett, amivel csökkenthető a beérkező adatok késleltetése."
WTF
Az egy nanoszekundum sincs.
A késést egyébként nem ártana csökkenteni, mert az van sajnos, és néhány játékban feltűnő és bosszantó. Az XBOX-os változatról beszélek, ezek szerint a PC-s ugyanilyen lesz két és félszer annyiért.
-
Banános Joe
csendes tag
válasz
lumpen_stex #78 üzenetére
Hasonlítsd már össze a dollár-forint árfolyamot "pár éve" és most. Ja, bocsi...
Sőt, augusztusban még én is összeraktam volna neked 70-ből egy használható gépet. Ugyanez most 100-ból sem jön ki jön ki... -
joysefke
veterán
válasz
lumpen_stex #79 üzenetére
Köszi a pontosítást, de ez nem változtat azon a tényen, hogy ennyire (1280x720) a HD4830 is képes DX9-ben az összes általam eddig játszott játék esetében.
-
Lambos
tag
válasz
lumpen_stex #84 üzenetére
Ez mindenhol így működik, nem csak a PH-n
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
antikomcsi #83 üzenetére
amikor a másiknak igaza van és nem tudsz mit mondani akkor jön a személyeskedés meg a puder.. tipikus ph..
-
antikomcsi
veterán
válasz
lumpen_stex #81 üzenetére
Légyszíves ezt a lekezelő "szövegértés" dumát tartogasd másnak.
Lenne, mit mondanom, de nem fogok egy értelmetlen vitát kezdeni/folytatni Veled!
-
Dany007
veterán
válasz
Tigerclaw #55 üzenetére
Hmm egy korábbi reklámban láttam, amikor a csaj meg a faszi a kanapén ülve, a kezével lapozgatott a filmgyűjtemény között. Persze ott sem ujjal, hanem tenyérrel.
Ebből következtettem, hogy hátha lesz valami komolyabb vezérlésre is lehetőség.Én mindenesetre várok. Egyrészt még mocskosul drága. Másrészt kíváncsi vagyok az első visszajelzésekre, videókra, bemutatókra, tesztekre (PH!). Aztán várok programokra. Nem játékra. És aztán ha minden információm meglesz, na majd akkor döntöm el, hogy végülis érdemes-e megvenni vagy sem.
Sok időnk nincs játszani. A gyerek még 3-4 évre van attól, hogy ilyenekkel játsszon. Tehát marad a vezérlés. Ami meg ha tényleg ennyire szar lesz, akkor nem veszem és várok tovább
@lumpen_stex:
Fölösleges összehasonlítgatni. Xboxnál a hardverre optimalizálják a programot direktbe. Ilyen alapon és módon nyilván egy 4 éves, 1000 forintos VGA is elvinné az adott játékot ha arra lenne direktbe optimalizálva a játék.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
antikomcsi #77 üzenetére
szövegértés...
1. a hw-ről van szó.
2. xbox szintjét kell elérni, amit az olcsó low vga-k is túlhaladtak már elég régen. -
lumpen_stex
aktív tag
"
Bár nincs saját XBOX-om, legjobb tudomásom szerint a fent említett játákok többsége nem hogy 1280x1024-ben nem fut az XBOX-on, hanem még a HD-ready sem feltétlenül van meg, a felbontás általában HD ready alatti és így van meg a 30fps. Ezt az állításomat a fórumokban eddig olvasottakra alapozom.
"minden játék 720p-ben fut xbox360-on és onnan van átméretezve. tehát 1080p-ben nem fog futni, mert a hw se lenne képes rá.
-
lumpen_stex
aktív tag
nem ügyesség kérdése. pár éve raktam össze x2-es phenom 4 magositva 3.5ghz, 4 giga ram, 9800gts és 1280x1024-en kimaxolva minden, 40..60fps a skyrim [link]. és ez nem volt 70k sem... egyébként meg a box-os verzió erősen butított a pc-hez képest, van a youtube-on nem egy videó erről.
hát hogyne lehetne összehasonlítani a box egy 3 magos, ósdi ppc proci 512M ram-mal, régi vga-val..
-
antikomcsi
veterán
válasz
lumpen_stex #50 üzenetére
Szerintem meg ez hülyeség. Eleve 28K egy oem win7, és a maradék 52K-ból nem tudom mit lehet kihozni, ami azért már éppen nem budget kategória. Ha azt vesszük, egy "rendes" vga és hdd 50K manapság, és akkor még hol a többi???
-
Lambos
tag
Ennyi pénzért inkább egy újabb videókártyát vennék a gépembe. Biztosan jó móka de ennyiért talán már wii-t is kapok. Egyébként sem hiszem hogy a fejlesztők nagyon ráharapnának erre. Illetve nem tudom elképzelni milyen játékokat lehetne ezzel irányítani.
-
joysefke
veterán
Én a nevezett HD4830/512MB-vel játszom 1280x1024-ben, 2GB DDR2 RAM, és egy 2,33GHz-s C2D (Conroe) társaságában. Azt, hogy hogyan viszonyul az 5670 a 4830-hoz, nem tudom, számozás alapján azt gondolnám, az 5670 egyértelműen gyengébb.
Metro/Crysis2/GTA4/BF3-ig még nem jutottam el, de amivel eddig játszottam (
Dragon Age 1-2, MW 1-2-3, Prototype, FC2, SC2, ME1-2), az gyönyörűen futott 1280x1024-ben, egyedül a minőségbeállításokkal kell néhol játszani (SC2-nek kevés az 512MB high beállítás mellett, MW1-2-3, ME1-2 max 2xAA-t bír, ha minden high on van), de az 1280x1024 mindenhol megvan, természetesen DX9-et használva, ez saját tapasztalat.Bár nincs saját XBOX-om, legjobb tudomásom szerint a fent említett játákok többsége nem hogy 1280x1024-ben nem fut az XBOX-on, hanem még a HD-ready sem feltétlenül van meg, a felbontás általában HD ready alatti és így van meg a 30fps. Ezt az állításomat a fórumokban eddig olvasottakra alapozom.
Tudom, hogy mivel a PC támogatja a képminőség állítását, adott esetben csábító jóval magasabb minőségre, ne adj isten DX10-DX11-re állítani a csúszkát, de ha te azt a képminőségi szintet célzod meg, mint amit az XBOX tud, azzal eddigi tapasztalataim alapján egy gyengécske processzor és egy öregecske 4830 is probléma nélkül megbírkózik.
J.
-
syl5
őstag
Hajrá!
Ülj le egy xbox elé, aztán kezdj el egy ilyen konfiggal játszani, mindennel!
Megnézném az arckifejezésed utána...
Ismételten mondom, nem a levegőbe beszélek, hanem tapasztalatok alapján!Volt 5670-em, kb a 4830 szintje, ráadásul 1 Gb-os ddr5-ös verzió volt, és alatta kb egy ilyen konfig volt. Meg kell mondjam, hogy szenvedés volt. Éppen éppen határeseten ment minden közepes-magas beállításokkal. Emellett GTA 4-el gyakorlatilag nem tudtam mit kezdeni 1280*1024-ben, bármit csináltam 20-25 fps-nél nem adott többet. Ilyen Crysis 2-őt, Metro-t, Alien-t meg se próbáltam...
Arról nem is beszélve, hogy használt hw árakat nem túl versenyszerű új xbox árral összehasonlítani.
Ez a konfig amit írtál alsó hangon is 100-110k újonnan. -
joysefke
veterán
ehhem...
Ház+táp 10K
3GB RAM 10K
Proc 15K (Athlon II 635 vagy hasonló)
Lap 10K
vid kártya: 15K (Radeon 4830 512MB)
perifériák, kiegészítők 10K
vinyó 10K.
mindösszessen: 80K (oprendszer igény szerint)ez a gép véleményem szerint elbír az összes multiplatform címmel általánan 1280x720-ban, high beállítások mellett esetleg 1024x 720-ban, mindvégig DX9-et feltételezve. Ennél többre az Xbox sem képes, sőtt általában alacsonyabb beállítások mellett megy..
J.
-
Client
tag
Nem hülyék ezek; beárazták egy XBOX+Kinect kombó ára alá, hogy jó drága legyen, de meggondolja az ember, hogy akkor már inkább vesz egy boxot. Profitmaximalizálás.
-
Youri
veterán
Idézet következik:
Ez nem a játék kinect, arra a Microsoft álláspontja szerint ott az xbox
Kiegészíteném még annyival, hogy nem otthoni felhasználásra szánt a kinect,a HTPC-s analógia szerintem fals ebből a szempontból, max a gyártó beleépíti abba, vagy a tv-be, és ő kreál rá vezérlést a fejlesztőeszközzel. Az SDK-t meg nem köteles ingyen adni senki, én úgy gondolom. De mondjuk egy kézivezérelt CAD vagy prezentációs, vagy ötletemsincs milyen területen használt eszközként valóban kell hozzá SDK.
-
Youri
veterán
Ez nem driver, hanem fejlsztő eszköz... Software Development Kit... Azért, hogy a vásárlók a saját igényeik szerint alkalmazzák a cuccot azok, nem otthoni felhasználásra plug&play üzemben... Ez nem a játék kinect, arra a Microsoft álláspontja szerint ott az xbox
ennyire nehéz!?
-
Janus27
tag
Kicsit vicces ez a szoftver miatti drágább szöveg. Ilyen alapon azt mondhatná mondjuk az Asus is ohgy megveheted az egyik alaplapomat 30 ezerért, de ha a driver is kell hozzá akkor fizess 80 ezret. Nonszensz.
-
syl5
őstag
válasz
Szerintem nem.
70-80k-ból biztos nem hozol ki olyan gépet, ami mindent vállalható grafikával futtat, még használtan sem!És nem az számít, hogy paramétereiben leveri-e, vagy sem, hanem az, hogy képes-e vállalható grafikával futtatni az adott platformra létező összes játékot.
-
chabeee
aktív tag
bazzeg ennyiért már veszek egy xboxot
-
flugi
tag
Az xboxos kinect gond nélkül használható PC-n. Ha az MS SDK letiltja a konzolos kinectet (egyelőre nem teszi), akkor valószínűleg valaki fel fogja törni, mivel nincs érdemi extra a PC-s változatban.
A rövidebb kábeltől nem lesz gyorsabb. Ez egyértelműen hátrány, a legtöbb jó mókához épp az kell, hogy a kinectet az ember mozgassa. http://www.youtube.com/watch?v=quGhaggn3cQ (ez GPU-s, de nagyon nem C++AMP)
A "közeli mód" szükségtelen, az xbox eleve 50-60 centiről már használható eredményt ad.
Egyszóval vannak kétségeim az új termék értelmességéről.
-
Cateran
csendes tag
válasz
Banános Joe #24 üzenetére
Tenyleg egyszerubb a taviranyitot piszkalni, mint annyit mondani:play....A kinect nem csak mozgaserzekelos, de hangfelismero rendszer is....Arrol nem is szolva, hogy a kezet (mar ha mozgatni szeretne mindenkeppen) ritkabban keveri el az ember valahova, ami a taviranyitokrol kevesbe mondhato el
Amugy a jatek resze pont a legkevesbe erdekel (pc-s jatekok? muhaha...)de az egyeb felhasznalasi teruletek erdekesek lehetnek (lasd a regi xboxos reklamot..) -
syl5
őstag
Egyéni igények, egyéni megoldások.
Nem a kábelezésre gondoltam egyébként, hanem arra, hogy PC-n állandóan csak a pöcsölés, tökölés van. Bugos játék, későbbi játékmegjelenések, ha már kicsit nem figyelsz oda a gépedre, akkor rögtön fps csökkenések, nagyobb töltés idők, akadozások vannak. Fotelból nekem szenvedés lenne az bill+egér kombó, a joyokat meg állandóan állítgatni kell. Túl komplex szerintem egy PC arra, hogy csak játékra legyen használva.
Ezzel szemben xbox elé leülsz, kényelmesen elindítod a joy-al a gépet, és már tolhatod is! Nem fog kilépni, nem kell ilyen trükk, meg amolyan patch, nem kell konfigolni a joy-t, nem kell félni attól, hogy mikor fog leesni 40-ről 20 az fps, egyszerűen csak leülsz kényelmesen és élvezed a játékot.
Én játszottam sokat PC-vel, és Xbox 360-al is, van összehasonlítási alapom. Először PC-n játszottam, majd jött az Xbox360. Teljesen másképp éled meg a játékot. Már ott kezdődik a dolog, hogy nincs az, hogy leülsz és akkor 5 percenként váltogatod a játékot, mert olyan szar, hanem ha elindítasz egyet akkor a feeling miatt 1-2 óráig biztos nem hagyod abba. Nem tudom megmagyarázni miért van így, de saját magamon tapasztaltam. Ennyire más dimenzióba helyezi a játékélményt.
Mostanában elkezdtem újra nézegetni a PC-n való játékot (5670 ddr3 -> 5670 ddr5 -> gts 450 -> gtx 460), aminek következtében például az lett, hogy a Batmant már nem is akarom játszani, aminek az első részét xbox-on játszottam ki, és azt mondtam, hogy ez minden idők egyik legjobb játéka!
Nem mondom, hogy nem szebb a PC-s grafika, de 2-3 m-ről már észrevehetetlen a különbség. És akkor kb ennyi volt a PC előnye részemről.
-
Ez örömteli hír,sokan várták,de az árán el kellene gondolkodnia a Microsoftnak,mert brutálisqan drága lett.Alig többért veszek egy x-boxot kinctel együtt.
-
Móci
addikt
Csinos árat találtak ki...
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezek szerint nem használtál még Kinectet. Olyan finom mozgásérzékelést ne várjál a Kinecttől, amit egy egér vagy touchpad tud nyújtani. A közelében sincs. Eleve nem érzékeli az ujjaidat, csak a tenyered, öklöd és mivel levegőben tartva elég nehéz precízen mozgatni a kezedet, így arról felesleges is álmodozni, hogy ikonokra kattintassz majd, vagy mappákban keresgélsz. Arra lesz jó, hogy egyszerűbb multitouch gestureket csinálj, mint pl. a swipe. Egy érintőképernyős monitornak ezerszer több értelme és haszna van ettől. Xbox-hoz viszont nagyon jó, ahol széles, lendületes mozgásokat kell érzékelnie.
Az egy nagy előrelépés lenne, ha az ujjak finom mozgását is képes lenne precízen érzékelni, de még akkor is rengeteg a buktató. A levegőben tartani a kezet fárasztó, a saját kezed takarja el előled a képernyőt, stb.
-
válasz
ha 80ból kihozol nekem egy olyan gépet, ami viszi a skyrimet 1080p-ben, akkor nagyon ügyes vagy.
próbáljátok már megérteni, hogy a kettő baromira nem összehasonlítható
-
Youri
veterán
Meg kellene végre érteni, hogy a PC-s kinect nem a játékokra lett kitalálva, de valószínűleg nem is az otthoni felhasználónak. Nem véletlenül jár hozzá az SDK, mert nem fog mindenki otthon nekiállni felprogramozni a különböző dolgokat kinectre...
-
Tigerclaw
nagyúr
Kinect tulajként el nem tudom képzelni, hogy mire lenne jó ez egy PC-re kötve. Az ára pedig horror. Végeztek valamilyen piackutatást a cégnél, hogy ebből termék lett?
-
lumpen_stex
aktív tag
ez hülyeség. egy xbox 6..8 éves konstrukció, 70..80k-ból simán kihozható olyan pc ami veri.
a másik dolog tavaly előtt ősszel vettem a gyereknek egy box-ot 34k-ért okositva (ujat) az (előző 3 év után halt meg) karácsonyra meg kisírt egy kinnect-et magának valami 25k volt egy játékkal. ez így együtt 60k. nyilván tv meg monitor egyiknél sincs az árban.
az xbox-os kinect meg pc-vel is mivel egy sima usb device és van driver hozzá:[link]
-
aerosmith
őstag
valaki el tudná magyarázni miért érdemes ezt venni és nem a 100 dodós xboxosat hozzákötni a pchez?
-
capulet75
addikt
Végre?
-
-
lumpen_stex
aktív tag
"Ennek következtében az USB-s összekötés kábele rövidebb lett, amivel csökkenthető a beérkező adatok késleltetése, "
muhaha ekkora ostobaságot leirni...
-
Pl mászkálni a mappákban, filmet leállítani, elindítani, hangerő, tekerés stb...
egy mozdulattal bekapcsolni a gépet, egy másikkal indítani a VLC-t, ha sokáig nem mozgok, elaludtam, leáll a gép...
erre azóta vágyom, mióta elolvastam Asimov Robot-sorozatát. a solariai robotok a térben lévő elektromágneses mezőnek, az ember mozdulatai által keltett torzulásait érzékelték, és fordították parancsokká önmaguknak. ez egy lépés afelé...
ha mindez megvalósítható lesz, és az ára is lejjebb megy, veszek egy ilyet, mert fényévekkel több értelme van, mint a nevetségesen irányítható játékoknak.
-
he7edik.
addikt
Tök mindegy hogy mi az ára, az egyszeri kinect élvezőnek ott a box azt talán még sikerül is neki bekapcsolni.
-
Sanchez638
addikt
ennyiért kint is játszhatok
nade a pc-n milyen game-el lehet ezzel nyomulni?
Harry Pottert kiprobálnék vele
-
pusszycat
nagyúr
Skypolni lehet vele? ( Egyelőre
)
Samsung Wave GT-8500
-
mistixx
tag
Valahogy nincs előttem, hogy otthoni felhasználásra miért praktikusabb ez mint az egér+bill kombó.
Értem én, hogy xbox-hoz egy rakat játékkal fun, így játszani, de pc-re éppen nincs egy darab sem egyenlőre.
Biztosan lesznek kreatív felhasználók akik olyat találnak ki, hogy nekem is megtetszik, de egyenlőre nem látok túl sok fantáziát benne. -
ddekany
veterán
"Ennek következtében az USB-s összekötés kábele rövidebb lett, amivel csökkenthető a beérkező adatok késleltetése"
Ne szórakozzanak már... Valószínűleg észleli bárki az abból eredő különbséget, főleg hogy ettől függetlenül brutál lagja van az ilyeneknek.
-
250 dollár, azaz bruttó 75000 forint. Bruhahahahaha
-
Xaels
félisten
Sry egy sorral későbbre akart menni.
(#27) Banános Joe:Például. Megnéznék egy 3-6 monitoros rendszert ilyennel kezelve. Persze ez a Kinect még valószínűleg nem lesz képes annyira finom munkákra, de elkezdeni nem rossz és az elkövetkező években biztos rengeteg finomításon át fog esni.
-
khron78
őstag
Úgy gondolom, akit ez izgatott az vett xboxot, akit meg eddig sem hozott lázba, ezután se hinném, hogy foglalkoztatja majd, főleg, hogy semmivel nem lehet használni jelenleg.
-
-
FlekkeN
aktív tag
Lehet ráhekkelni ezt a verziót az xbox 360-ra vagy firmware-t cserélni köztük valahogy. Kiváncsi leszek mit talának ki.
-
syl5
őstag
Persze, ez nyilvánvaló! Jelen pillanatban, ha valakinek már van egy erős PC-je, akkor ebben az adott pillanatban kevesebből jön ki, ha vesz egy PC-s kinect hw-t, mint ha venne egy komplett xbox360 pakkot.
Azonban a PC-re is valamikor ki kellett adni azt a pénzt, és jó PC nélkül mit sem ér a kinect, szóval szerintem ez nem mérvadó.
Persze lehetne úgy is tekinteni, hogy azt a pénzt már kiadtuk azzal nem lehet mit kezdeni, de egy jó pc-t jó áron elég egyszerűen el lehet adni.
De mindegy ez egyéni preferenciák kérdése. Én biztos nem adnék ennyi pénzt a PC-s kinectre, hanem inkább egy komplett x360 pakkot vennék, pedig egy viszonylag erős PC-vel rendelkezem. Miért? Mert szerintem ha racionálisan nézzük, akkor az a plusz 35k kiadása jóval többet nyújt, mintha megspóroltam volna azt. Ugye állandó PC-s szenvedések, portolások, késések, elavuló hw, stb. -
Xaels
félisten
Kicsit drága lett. Gondolom a MS arra is számít, hogy a köztudottan buhera mániás PC-s közösség miket fog tudni kihozni a rendszerből amiket aztán át tud majd ültetni a konzolos rendszerbe és alkalmazásokba.
Ezen felül én nem csak játékok terén látok potenciált a rendszerben, el kell vonatkoztatni az X360-as verziótól és a professzionális lehetőségeket is figyelembe kell venni.
-
-
-
syl5
őstag
válasz
pusszycat #15 üzenetére
Abba szerintem ne menjünk bele, hogy olcsóbb alternatíva.
Mennyit is kell költeni egy PC-re (csak alapgép), hogy vállalható grafikával futtasson mindent? Most így durván becsülve olyan 150k-t +50k a kinect
Mennyi is egy xbox, ami vállalható grafikával futtat minden?
85k kinecttel, 250 Gb Hdd-velTöbb, mint dupla áron jössz ki PC-vel, úgyhogy az ár szerintem nem a legjobb érv
Még ha azt mondjuk, hogy elég egy 120k-s alapgép, még akkor is dupla ár! -
válasz
Banános Joe #20 üzenetére
Tegnap néztem Saturnban, a dobozos Seven 65k körül van. A Kinect kicsit olcsóbb lesz.
Más kérdés, hogy pofátlanul drága a Windows 7. 30k-t még kiadnék érte, de ennek a duplájáért a t*k*m veszi meg.
-
Dany007
veterán
Na végre! Már csak programok kellenek rá és veszem is!
Arra lennék leginkább kíváncsi, hogy milyen lehetőség van vele magát a PC-t irányítani. Pl mászkálni a mappákban, filmet leállítani, elindítani, hangerő, tekerés stb...
Nekem lényegében erre kellene, persze a játék lehetőség se lenne rossz. Iszonyat sok lehetőség van benne, kérdés mikorra lesz kikanázva rendesen.A kábelhossz mizériát továbbra is baromságnak tartom
A majdnem fénysebességgel terjedő elektromos jelek esetében az az 50 cm-es kábelhossz rövidülés semmi érezhető hatást nem vált ki.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Angel1981
veterán
Bocsánat, de ez azért drága....
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Banános Joe #3 üzenetére
Javítva.
-
pusszycat
nagyúr
Van, aki csak a kinect miatt vet vagy akar venni xbox-ot azoknak egy olcsóbb alternatíva lehet persze a 250 $ az csak induló ár megy az lejjebb is.
#14 Esetleg emulátor szoba jöhet?
Samsung Wave GT-8500
-
Mozsa
tag
Játékok hozzá? Az xbox360 játékait átírják? Mint a kinect sports 1-2?
-
banhammer
veterán
Teszt mikor lesz?
-
válasz
Banános Joe #3 üzenetére
Olvasd el a hírt még egyszer, és megtalálod a választ a kérdésedre.
-
zoltanz
nagyúr
Ez nem úgy megy mint egy game controller, hogy bekalibrálom és használom? Kell hozzá támogatás?
-
syl5
őstag
Nem tudom mennyire lesz életképes a dolgozó szobában való ugrándozás...
Aki meg nagy térbe játszik, az inkább konzolozik szerintem.
-
antikomcsi
veterán
Én kíváncsian vártam, hogy mikor lesz, milyen lesz, hogy fog szuperálni, stb..
Na de persze, hogy megint a PC-seket kell lehúzni, mert azok a marhák fizessenek, ha kell nekik. Kis túlzással a 250dollár, egy konzol ára. Csalódott vagyok, mert nagyon túlárazottnak érzem.
-
Banános Joe
csendes tag
"végleges formát öntött"
Mármint öltött.Értem én, hogy PC-s verzió, de mitől ér ez 150 dollárral többet, mint a boxos?
-
depmod
aktív tag
Ez nagyon érdekes lesz, de a 250 dolcsi
-
Sefter
veterán
Végre játékokat is elkezdenek írni rá...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest