Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Dare2Live #337 üzenetére
Nem a pixel 4a-ról beszélek, hanem a többi pixel telefonról, mivel a legtöbb szép "kis" kávákkal volt megoldva, és ha már egy bazi nagy telefon van a kezembe, akkor az inkább legyen egy nagy kijelző, mint elpazarolt felesleges semmire nem jó káva
Nekem egy 7pro-m van, szerintem elég jól ki van használva az előlapja kijelző/ház arányban, soha nem okozott gondot a lekerekített kijelző, soha nem nyomtam mellé, soha nem ejtettem le, nem csúszott ki a kezemből stb...
Attól hogy egy telefonnak nagy a kávája, ugyan úgy csúszhat, mivel sokszor ez is üveggel fedett rész, ami mögött semmilyen tartalom nincs, tehát ennél jobban elpazarolt hely nincs is egy telefonon
Nézd meg a pixel 4xl telefont, a kijelző feletti rész valami borzadvány, semmi értelme nincs, egyszerűen csak elcsúnyítja a telefont, és még a ház is nagyobb lesz tőle, tök feleslegesen, ráadásul 90%-ban nem a telefon tetejét fogod a telefonnak, hanem az alját, szóval még arra sem lehet fogni, hogy így könnyebb megfogni a telefont, egyszerűen feleslegesen csúnyává, és taszítóvá teszi a készüléket
Persze, tök szubjektív, meg biztos elfogult is vagyok, hisz 7pro-m van, de azért megnéznék egy szavazást, hogy melyik a szebb telefon a kettő közül, és melyiket választanák az emberek külső alapján
Egyébként hozzátenném, hogy a pixel 4xl-nél ha levágnák a tetején azt a tök felesleges részt, és nagyjából a kijelzővel zárulna a telefon, akkor még lapos kijelzővel is egy gyönyörű készülék lenne, főleg a hátulja
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
válasz Dare2Live #325 üzenetére
MIUI-s telefont biztosan nem veszek, azt a rendszert nagyon nem nekem találták ki
Samsung még jöhetne akár, de mostanában túl drága és errefelé alig hoznak SD-os verziókat. Egyelőre jó az Xperia 5, majd talán jövőre váltok az 5ii-re, ha lesz olyanAmúgy persze, a 4a jobb az S10e-nél, de ez utóbbi már másfél éves telefon azért Plusz nekem hiányozna kamerában a több látószög.
-
törölt tag
válasz Dare2Live #303 üzenetére
Én is azt szoktam, csak web browsing, mert telefonálás és videó kb 0%-ban van nálam, de úgy is ugyanaz a sorrend, csak kicsit mások a számok.
Szóval ha mondjuk az OP6-ot veszem 100%-nak, akkor a GSMa szerint az S10e 115 körül kéne legyen, gyakorlatban meg olyan 65-70 körül volt. Ez szerintem túl nagy eltérés, hogy hasznos legyen a mérésük.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Dare2Live #283 üzenetére
GSMarena mérésekre én nem támaszkodnék azért Az utóbbi 3 telefonomnál őket is alapul vettem a váltásnál, de a gyakorlatban nem nagyon tudtam reprodukálni amit ők mértek. Az meg igazából mindegy is innentől, hogy uniform méréssel mit hoznak ki, ha utána egyedi használat alapján meg tök máshogy rangsorolhatók a telefonok.
-
bbendre
őstag
válasz Dare2Live #194 üzenetére
csak egy megjegyzes mivel 3 eve csak Pixel telefont hasznalok elsodleges telefonnak.
A Pixel telefon memoria kezelese pont ugyan ilyen sajnos. A P3ban 4gb rammal megrosszabb, a P4 el sem sokkal jobb. Ha nagyon fenykepezel még a bluetooth kapcsolatok is meghalnak. Autoval mentem, szolt a zene a kocsiben es lefotoztam valamit. A navit ujra be kellett allitani, a zenet pedig ujra kellett inditani. Igaz ezt javitottak nagyreszt, de nem teljesen.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Yany
addikt
válasz Dare2Live #194 üzenetére
Valójában tök igazad van, csak ez a másfélszeres ár és a hivatalos support elég komoly ellenérv. Ez a baj. A OnePlus K7-től speciel meg azért fázom, mert szoftveresen mindig valahol kibukik valami. Persze sokan erre ráugorhatnának, hogy "de nekem semmi gondom nem volt vele", de aki sokmindenre használja a készüléket, mindig belefut valami piszlicsáré, de annál zavaróbb bakiba, de akár nagyobbakba is. Ez a robusztusság abszolút a Pixelek mellett szól. Persze a hardvernél bőven tud a gugli is hibázni (ld. pl. LG kijelzők). Ilyen ez a popszakma, nincs tökéletes, csak máshogy sz@r. Illetve bocsánat, van, úgy hívják, hogy Samsung Galaxy S7. Ha kell, a blahára kiállok és beleordítom a közepébe, hogy a világ legjobb készüléke és pont, ha valaki csak így hiszi el.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078