- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
1 hete rendeltem a Turbadotól, írtam is nekik kétszer hogy mi a helyzet. Tegnap kaptam emailt tőlük hogy átadták a GLS-nek és ma ki is hozta.
arcsin: azt én is.
Sajnálom hogy a Google Bar-t nem tudom eltüntetni a home screen aljáról de egyelőre nem annyira zavaró hogy feltegyem a Nova Launchert.
-
Wade0303
aktív tag
Nem látom át mitől releváns info a kérdésemmel kapcsolatban hogy a raktár milyen országban van és hogy hány irodájuk van Budapesten.
"A covid helyzet miatt a 2-5 nap sem tartható"
Egyrészt akkor a 6. munkanapon azért egy levelet írhatnának, hogy mik a kilátások, másrészt én türelemmel várok de amikor azt látom, hogy a forumon még egyetlen tőlük rendelő ember sem kapott kézbe semmit, ellenben már többen is írták hogy törölték a rendelésüket akkor sztem jogosak a kérdéseim.
Első kísérletem velük, de egyelőre pontosan ugyanolyan balkáni színvonalú simlis társaságnak tűnik mint az összes itthoni webshop... Az biztos, hogy ha törlik az én rendelésemet is akkor soha többet nem próbálkozom náluk semmivel.
-
BiP
nagyúr
Így van. Mondjuk a 4a 5G már az első pletykáknál is túlárazottnak tűnt a 4a-hoz képest, nem ad annyival többet, amennyivel drágább. Maga az 5G feature ma Magyarországon 1Ft extra kiadást nem ér (nekem), hiába ez most a buzzword.
(most olvasom, 500$-t mondanak a 4a 350-ével szemben, és hogy elvileg ma jelentHETik be.)
Az 5-ös lehet még érdekes, mert azért az jobb teló, mint a 4a, viszont majdnem 2x annyiba kerül, szóval ez is a 4a felé billenti a mérleget. -
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged