Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Nyilván nem vagyunk piac nekik, de szerintem örülniük kéne, hogy ennyien érdeklődnek a telefonjaik iránt. Amúgy meg miért nem mindegy nekik, hogy honnan érkezik az a telefon, amit ők gyártottak, garanciás még, és ráadásul hibás?
Van egy Spark fejlámpám, elég profi minőségű, 80USD volt 10 éve, akkoriban szárnyalt a cég, nagyon népszerűek voltak annak ellenére, hogy nem volt sok termékük, mint pl az Olightnak. Na mindegy. A lényeg, hogy eltűntek, nem adtak ki lámpát már vagy 7éve, az enyémnek meg megdöglött a kapcsolója évekkel a gari lejárta után.
Írtam nekik, gondoltam teszek egy próbát, hátha. Visszaírtak, hogy nagyon sajnálják, kérték, hogy küldjem el nekik, megjavítják, csak a postát kellett fizetnem. Igaz, hogy 20 USD volt a posta oda-vissza Shenzhenbe, de igyne megcsinálták, és kicserélték a repedt üveget is rajta.Most néztem, az amerikai amazonon sem találom a 4A-t ,pedig megfordult a fejemben, hogy akkor veszem onnan, úgyis akarok pár könyvet rendelni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest