- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RetepNyaraB
veterán
Köszi!!
Itt ugye az kell, hogy ATL legyen, meg valami szériaszám mizéria is volt, vagy rosszul emlékszem?szerk.: a kijelző nagyon szilánkosra van törve, de azt cserélni egyértelmű gazdasági totálkár lenne. Érdemes nekimennem, vagy macerás a feszegetés miatt és használhatatlanra fogom szerelni?
-
RetepNyaraB
veterán
Meggyött a gugli Júdáspénz. 19066Ft. Payoneer törölve.
Ha valakinek lenne tuti akkulelőhely tippje ahonnan jó fajtát küldenek; ne tartsa magában lécci. -
RetepNyaraB
veterán
Gugli az bukta magát örökre, mint anno nálam a Samsung k@rvarégen, mikor a Wave-et és meglehetősen nagy, tök aktív közösségét ejtette másfél méterről, betonra, pofára, MIL STD tanúsítvány szerint.
Szóval OnePlus 12 lesz. Vártam a Nothing 3-at, de arról semmi hír, csak az "a" verziókról, azt tartsák meg.
Nejem használ Pixel 8-at, ami egyébként jó telefon, 4a mellett egy űrhajó. -
RetepNyaraB
veterán
Nekem írt még egyet a G, hogy igazoljam a payoneer számlám emiljét. De közben maga a payoneer is küldött, hogy várható G pénz valamikor - tehát ők már maguktól is elintézték az egészet. Ettől még igazoltam, ha már volt kattintható felület. Várom a lét.
Rohadt tetvek.
Azóta 68 százaléknál nem megy feljebb a telefon és gyakorlatilag csak bedugva működik. Ez jobb, mint az Apple anno. -
RetepNyaraB
veterán
Na így huszonpár nap után gugli válaszolt. Regisztráltam is a rohadt kifizetőjükhöz.
Akkor most hogy is van ez?
Ha megjött a pénz, nyilván kapok róla értesítést.
Milyen gyorsan kell törölnöm a payoneer accot, hogy ne terheljék rá a tagdíjat? Valamint ez egyszerű folyamat, vagy alaposan rá kell keresnem előre?SerSan@ha kaptál gugli levelet az elején, ott a reg link. Végigvisz. Kell email és IMEI szám. Ha jogosult vagy, visszaigazolják. Utána szorgosan vársz, ha kapsz újabb levelet guglitól, benne lesz a payoneer reglink. Végigviszed, guglinak is válaszolsz, hogy az emiled a payoneer acc tulaja (ne cserélgesd az email címedet) és várod a lét, mint most én. Utána törölni kell a payoneer accot.
-
RetepNyaraB
veterán
Jelenleg a pixel 8\8a a megfizethető kis méret.
Nejem a 8-ast nyúzza, szerintem tök jó telefon lett. Súlya van, fejnehéz is, de amúgy remek.Nálam viszont akkorát bukott a gugli, hogy a Holdról is látszik. Vagy az új Nothing (meglátjuk, ha megjelent, mit tud), vagy nagy levegő és OnePlus 12. 10 éve nem volt OP telefonom, ez a modell meglehetősen jól sikerült, lassacskàn becsúszik a számomra értelmezhető àrkategóriába.
-
RetepNyaraB
veterán
Én még azt várom, mondjanak egyáltalán valamit gugliék. Csak utána kell regisztrálni a hülye kifizetős felületre, nem?
-
RetepNyaraB
veterán
Bocsesz srácok a sokadik bőrért a témában:
ha már tönkretették a telefont, legalább a pénzt nem akarom bennük hagyni; regisztráltam. Kapok majd újabb üzit, ha jóváhagyták az ötven dolcsit és abban küldenek payoneer linket, vagy mikor kell oda regisztrálnom?Kösz
ugyanitt érdekel, hogy akkor most már van itthon hivatalos gugli szervíz, vagy hogyan oldja meg az ember, ha mégis használná (akksi ÉS kijelző kuka)?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
raveinT #4636 üzenetére
Az egyszer volt a samuval; egyáltalán nem jellemző. Pláne nem ennél a modellnél. Ezt simán bekamuzták és kívánom nekik, törjön bele a foguk.
Én annyira berágtam most rájuk, hogy a következő telefonom biztos nem pixel lesz, pedig már elkönyveltem, hogy egy 8 Pro 256 jó lesz a következő 4 évre. -
RetepNyaraB
veterán
Ha meg szeretnék szabadulni a frissítéstől (már bébi kamerának se jó, úgy merül azóta), muszáj a legrégebbi rendszert feltenni? Nincs kedvem semmiféle mókoláshoz, kiöregedtem a folyamatos magisk&friends szarakodásból. Tehát lehetőleg olyan rom kell, amin ki tudom nyírni a frissítéseket legálisan.
-
RetepNyaraB
veterán
8A-nak kábé semmi értelme a rendes 8 mellett, mára kialakult árakon..
Mármint persze 50 rugóval kevesebb újonnan, ez igaz. Csak kompromisszumban is.
De nem kezdek flémat róla, csak úgy gondolom érdemes lehet megfontolni a difit. Sőt, szinte zéró ráfizetéssel van 8Pro is a 8 árában. Na ott már komolyabb különbség van, nem csak a méret. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
raveinT #4581 üzenetére
Semekkora baj sincs az akksikkal, az ingyen fotó tárhellyel van baj a gugli számára. De ezt mégis gáz lenne bevallani, hát jön a bullshitelés és egy egyszerű megoldás a használhatatlanná tételre.
Mivel a dolog szoftveres (értelemszerűen), valszeg mezei lineage os megoldja a kérdést. Rosszul gondolom?
Mi már nem használjuk semmire (betört a kijelző, pókhálósra), úgyhogy csak partvonalról. -
RetepNyaraB
veterán
Kaptam egy emailt, hogy szoftver frissítés jön a P4a-ra. Akku menedzsment ápdét. Hosszan részletezik. Másnak is jött hasonló?
Igazából nagyon meglepő húzás guglitól, hogy egy támogatás utáni telefonra komoly melót fordítanak.. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Stevee83 #4551 üzenetére
Alapvetően feldobhatta a talpát az akksi. Leesik a feszültsége pl, ettől nem tudja
kezelni a teljesítményigényt mondjuk fotózáskor, ami nagyon CPU intenzív folyamat és hopsz, már ki is kapcsolt.
Mint egy PC, ha instabil a tuning.
Pláne, ha utána 60%-kal kevesebbet mutat, szinte biztos kuka.
Sajnos drágábban cserélik, mint amennyit ér a gép. Ha veszel kínait és te cseréled, az meg nagy valószínűséggel fos lesz, mint minden utángyártott kínai. -
-
RetepNyaraB
veterán
Nem fogsz gyárit kapni bele, mint szerintem egyetlen telefonba sem, csak ha gyári szervízben javítják - annak megfelelő árakon. Gugli mint márka hivatalosan itthon nincs, tehát a szervíz opció elég kétséges, ott is jó eséllyel valami szorgos shenzeni megy bele, persze szépen nyomott "gyári" felirattal. Nekem jó rég az OnPlus One esetében sikerült belefutnom egy spanyol webshopba, ahol akár gyári is lehetett volna az akksi, amit árultak (nyilván nem az volt), annyira jó minőséget kaptam. De ez fehér holló.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #4427 üzenetére
Dupla bocs
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
balzs79 #4426 üzenetére
Van vele gond ja. Eddig nem is kapcsoltam össze a 3G távozásával és 5G hiányával, de lehet benne valami. Szóval az indokoltnàl többször érzem rossznak (konkrétan szakadozô, kimaradó, nem egyszerűen tompa, vagy nem "hifi") a beszélgetés hangját pixel oldalon.
Meg aztán 3 éves. Ha van tutitipp aksi csere, akkor persze elketyeg még egy darabig nagyobb hátrány nélkül.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Jinx L. Joke #4408 üzenetére
Hát azért az is három éves típus. Ha egy friss(ebb) vásárlást árulnak, nem lelakva, úgy szódával, esetleg, óccóé. Eltartott kisujjal. Nem rossz cucc, értem én, de újan azért nevetséges az ára, használtan meg ki tudja mit kapsz.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
raveinT #4331 üzenetére
Az egész hasraütés alapon megy itthon (lehet külföldön is, ott csak 4G előtt éltem).
Az LG Velvetem hivatalosan támogatott a Yettelnél VOLTE-re, aztán mégsem megy rajta, kapcsolgathatom a kis kapcsolómat, ahová akarom. Eddig jobb dolgom is volt, mint bemenni megkérdezni. 5G aztán hírből sincs, Budapest közepén. Kicsi, sárga, de a mienk. -
RetepNyaraB
veterán
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
MC Pite #3920 üzenetére
Ez a kefe ügy nem túl jó ötlet. Vízálló telefon hangszóróvédőjének garantáltan reszeltek ilyenkor, más finom alkatrészbe pedig jól beletolod a port úgy, ahogy magától sose ment volna. Nehéz ügy; ultrahangos tisztítás, finom utogetés és óvatos porszívózás esetleg. Pl. sűrített levegő semmi esetre.
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
13128814 #3811 üzenetére
Nincs tipikus gáz, de idegesítő hülyeségei vannak, amennyiben geek vagy. Adaptív töltés egy vicc, ha repülőbe rakod éjjelre, hajlamos többet merülni, mintha hagynád a francba, a 12-es droid nagyon kontroverz, én egyelőre nem akarnám felrakni, e-sim megy, csak sok a user error, ami miatt úgy fest, mintha nem menne. Persze, szerethető, ha nem akarsz almát. Más alternatíva meg ugye nincsen. Jó a kamerája, annak örülni fogsz. Garancia az normál esetben nem téma, nem romlik el. Ha betöröd a kijelzőt, akkor pedig meg lehet oldani, de ne törd be.
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
SirRasor #3411 üzenetére
Ok bocs, erről lemaradtam. Off vagyok. Majd csekkolom a nejem pixeljét ilyen szempontból. Maga a rendszer nagyon gáz volna, ha 2021-ben ilyet csinál. Viszont a google app az ugye rendszeresen szarakszik, kb. minden második frissítésben elrontanak rajta valamit és olyankor a szokásos cache+adattörlés meg szokta oldani. Illetve a play ha nem tud frissülni (ez is qrvára rendszeres) annak dacára, hogy wifi+töltőn lógó gép, na az is folyamatos ébresztést küld. Gondolom nem újdonság amit írok, de hátha valakinek...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
SirRasor #3409 üzenetére
Utóbbi években (két telefon) kb. havonta indítom újra, de csak azért, mert szól a rendszer. Éjjel repülő mód, semmit nem merül, nem jön belőle a kemtrél, se a 5G nanosugárzás, csippelve a gyíkember kódot. Nincs komolyabb indoka a kikapcsolásos ébresztésnek, ez van. Utoljára a Huawei P1-em tudta 2010 körül, de az Texas chipes volt.
-
RetepNyaraB
veterán
Először a másik totyikba írtam, de itt sokkal több a hozzászólás.
Van esetleg ajánlott gcam? Mármint port gondolom, a több beállítási lehetőség miatt érdekelne.Használjam a keresőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valorant
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest