Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ch4r0n

tag

válasz tommyx #4728 üzenetére

Köszi! Kitöltöttem az űrlapot és elküldtem nekik. Remél zárják hamar és elfelejthetem ezt a dolgot örökre.

Próbáltam, amit Cyborg javasolt, de engem a mobil app-on keresztül nem engedett be az asztali gépen használt login adataimmal... Nem is értem, pedig tuti jól írtam be, mert a jelszó láthatóságot is bekapcsoltam. Na mindegy megoldottam az űrlappal a dolgot.

Köszi!

• Ch4r0n

tag

Sziasztok! Megjött az összeg a Google elutalta és a K&H számlára megérkezett.
    Viszont törölném a számlaszámom a rendszerből, de ezt írja:
    "You cannot delete this bank account because you have funding sources connected to it."

Jó mondom akkor az egész fiókot próbálom törölni, de az se megy:
    Couldn't close account
    Something is preventing us from closing your account. There are a number of reasons this could be happening.
    Please try again later.

Találkozott valaki ilyennel? Van esetleg megoldás vagy csak simán informatika és fogadjam el, hogy most nem megy...
    Majd elvágom egy csirke torkát, a vérével rajzolok egy kört és háromszor körbetáncolom, három napon át, akkor sikerül nem... vagy milyen rituálét kell még elvégezni? :))

RIP Pixel 4a szerettelek nagyon... Üdv Morotola Moto G54 Power Edition 80 ezerért (12GB RAM, 256GB tárhely, 5G, Li-Po 6000 mAh akksi, 120Hz IPS LCD) csak NE LENNÉL ekkora tepsi! :O

• Ch4r0n

tag

válasz Cyborg #4671 üzenetére

Köszönöm mindenkinek az információkat!

Most megnyugodtam kicsit, hogy legalább elindult valami, mert én is megkaptam a
    "Your request to get payments from Google LLC is approved!" - tárgyú emailt.

Nekem nem baj, ha elhúzódik csak nem voltam benne biztos, hogy jól csináltam mindent, hogy jól indítottam-e meg a dolgot.
    A Payoneer felülete olyan puritán fapados, hulladék valami, hogy nem informál semmiről a fiókon belül.
    Tök jó, hogy van, de minek emailben kommunikál... Jobb helyeken email-t küld, hogy esemény van és jelentkezz be a ügyfélportálra megnézni mi történt.
    Ott meg lehetne valami státusz, hogy kérvényeztem, elbírálásra vár, jóváhagyták, indították az utalás, megjött az összeg vagy valami.
    Persze lehet, hogy később megjelenik valami a felületen is csak jó lett volna ezt az elejétől fogva a fiókban nyomon követni, mint mondjuk egy megrendelés vagy csomagküldés esetében.

• Ch4r0n

tag

Sziasztok!
    A Payoneer egy ilyen email küldött:
    We are reviewing your request to get payments from Google LLC. It'll take up to 3 business days. Once approved, we'll send you an email and you can start receiving payments to your bank account.

Akkor rendben vagyok, elindult a folyamat?
    A Payoneer fiókban semmi nem látszik egyenlőre a tranzakcióknál.

Másik kérdésem a Payoneer fiókot ha megjött a pénz így tudom törölni:
    Nevemre kattintva -> Settings -> Profile Settings -> Account opening date felírat mellett a Close account?
    Jól gondolom, hogy majd itt kell kezdeményezni a törlést?

Köszi!

• Ch4r0n

tag

A frissítés nekem is teljesen galyra vágta az akksimat. Azt olvastam a töltést 1A-ra korlátozza és valóban a frissítés óta a gyári töltővel nincs gyors töltés nálam sem.

Valaki írt erről egy komplett blogbejegyzést. Szerintem ez a legteljesebb, amiben minden infó benne van. Belinkelem hátha másnak is segítség:
    https://www.lambdalatitudinarians.org/techblog/2025/01/09/the-day-google-killed-the-pixel-4a/

Feltettem az AIDA-t a telefonomra ahogy a blogbejegyzés végén is az illető, nekem ugyan úgy Dead státuszban van.

Egyedül nekem az nem világos, hogy akksi cserével (amit nem hivatalos Google végez) egyáltalán megoldódna-e a helyzet? Ellentmondásos bejegyzéseket találtam eddig.

Illetve, hogy valóban érdemes-e az 50 dollárnak utána menni. Mármint IMEI szerint járna nekem, de nem szívesen regisztrálok felületekre, amik utána 30 dollárt le is vonhatnak...

Várom, hogy hová fut ki ez a dolog, de nagy szemétség volt a Google részéről. Akksi csere rizikós, kijelző és hátlap is repedhet (lehet nem is megoldás, mert a szoftver elkaszálná az újat is). Esetleg vissza szoftverezni, de az is sok macera, meg újra rátöltődne megint szerintem az update, ami okozta.

Új telefont meg nem gondoltam venni, mivel ezzel teljesen elégedett voltam és nincs is olcsón ilyen kis méretű alternatíva...

Meglőve érzem magam egyik napról a másikra, aminek semmi előjele nem volt. Ez most generált számomra egy óriási problémát...Köszi Google!

Biztos nem veszek Google telefont többet. Ezt elértét maguknak és nem csak én gondolom így. Hagytátok volna inkább, hogy már a play áruházból letöltött app-ok ne fussanak az elavult android miatt, azt elfogadtam volna... és vettem volna egy újabb Google telefont, de így pff soha.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés