- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
jtaggerX
tag
válasz
InfiniteReality #116 üzenetére
Örök hála!
-
jtaggerX
tag
Sziasztok. Nem tudom volt e már róla szó... Toshiba laptop. Amd/Ati radeon hd 5650. A driver a toshiba oldaláról 8.850.0.0. Ezt sehogysem tudom feltenni. Van valami kiskapu? Köszönöm!
-
.LnB
titán
Valaki el tudná nekem mondani, hogy az application profile az mit csinál? mire jó? hol találom? Feltelepítettem de eddig nem találtam meg. Beépül a driverbe vagy hova? És egyáltalán mi is az?
Előre is köszi.
-
scope2007
addikt
válasz
InfiniteReality #107 üzenetére
hírtelen nem tudom melyikbe van.. de mint írtam jó volt egy hétig kb és egyszer csak elállított mindent..
driver frissítés se volt stb.CPT.Pirk: persze... valami mégse jó.. mindegy úgy is felkerül most a 13.1.... meglátjuk
-
InfiniteReality
őstag
válasz
scope2007 #105 üzenetére
A TV-ken is szokott lenni kép átméretezési lehetőség, nekem Samsung D5000-en pl a TV-n kellett kiválasztani a rendes megjelenítéshez a megfelelő opciót, és a kártya beállításainál az OVERSCAN csúszkát 0-ra tenni.
Továbbá az sem mindegy, hogy TV-nél melyik bemenetbe dugod a kábelt, mert nem feltétlenül egyenrangúak. Én direkt a NEM SZÁMÍTÓGÉP jelzésű HDMI-be dugtam a gépet a TV-n, így mindenféle beállítási lehetőséget "odaad". Számítógép jelzésű bemeneteken a TV-k általában letiltják a legtöbb opciót.
-
scope2007
addikt
ezzel én is sokat nyalok.
frissen telepített win7re feltettem az akkor megjelent 12.10et örültem is, hogy végre jó. erre 1hét elteltével szűrkítette és azóta is a tvn megván a fekete keret körbe :/mindkét kijelző (1920x1080 60mhz)
meg ha jó volt miért állította el, ezt se értem. A gépen/catalystba se lett nyúlva. -
RootRulez
félisten
Akkor az 5000-esekhez a "sima" 13.1-est tegyem fel?
-
Prof
addikt
válasz
Lacccca87 #31 üzenetére
Mert az intel + amd notiknál sepeciálsi intel és AMD driver kell hogy fusson amit az esetek többségében csak a gyártótól tudsz beszerezni.
Vagy ha egy kicsit is konyít a Windopshoz felteszi a mások által már összehackelt drivert: Leshcatlabs és játszik amivel akar.
A desktop catalyst driverrel csak tönkrette a setupját. -
Ed3r_X_
nagyúr
Na egyelőre egyik játéknál kissé gáz a kép, 1024x768-ban, mert először oldalt fekete csík fogadott, most meg jó, csak olyan pixeles a kép, Keresek rá valami megoldást
És nem a felbontás miatt pixeles, ez annál kissé durvább
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
julius666 #98 üzenetére
Ja igen ... azt elfelejtettem mondni, hogy a 4:3-as felbontásnál nem egyezhet a vertikális pixelszám a natív felbontáséval. Az alatt kell lennie. Ezért megy ez csak a 800x600.
Ez mindig így működött. Ez egy limitáció, amit az MS ellenőriz. Abban mindenki egyetért, hogy ez egy rossz limitáció, de az AMD nem szeretné kétszer fizetni a WHQL aláírást, ezért minden ponton követik az MS szabályait.A frissítés azért lassult le, mert a HD 8000 megjelenésére minden újítást be akarnak építeni a driverbe. A 13.2-es béta, ami hamarosan megjelenik az lesz lényegében az a driver, ami funkcionális szempontból optimálisan működik a GCN architektúrán. Ezzel az első driverhez képest átlag 15-25%-os pluszban lesznek a teljesítményben, de nyilván ez játékonként változó. Ezen dolgozott most sokáig mindenki. Bétákkal egyébként elég sűrű volt a drivermegjelenés.
A régiekhez legacy támogatás van. Csak akkor jön hozzá új driver, ha egy játék hibásan működik ezekkel.
A szoftveres csoport 2012-ben speciel pont a sokszorosára bővült, persze ez a Gaming Evolved részleget érinti főleg. A sales és a marketing ahol megy a leépítés és az átszervezés. -
julius666
addikt
Úgy tényleg működik, csak az időközben megjelenő 'preserve aspect ratio' beállítást (ami nekem igazából kéne...) nem tudja valamiért használni (fullscreenre ugrik vissza ha rányomok), így egy 800×600-as kis kockában vagyok kénytelen játszani, de talán még mindig kevésbé gáz mint ablakban. Ez a "megoldás" egyébként annyira szánalmas. Ilyet hogy a tökömbe engedhettek ki éles driverbe? Főleg hogy több mint 3 hónapot reszelték.
Mindenesetre a megoldásért tényleg kösz, azért segítettél.
Az új fejlesztési modellhez: tudom, anno olvastam az itteni cikket. De miután én azt látom, az "új" kártyák drivereinek frissítése kb. 3.-ára lassult, a régieké pedig gyakorlatilag megszűnt így erős kételyeim vannak ezzel a javuló hatékonysággal kapcsolatban. Valószínűleg az AMD "nem bontotta ki az igazság minden szeletét" és az összevonás után sutyiban egy leépítést is rendezett.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
julius666 #96 üzenetére
Állítsd be a felbontást 1024x768-ra, és akkor válaszd ki a centerezést. Utána állítsd vissza a natívra. Ez Windows 7-ben működik. Win 8-ban nem tudom, hogy megy-e.
Az AMD csak összevonta a driveres részleget. Régen két csapat volt, ma egy nagy csapat van, és annak vannak alrészlegei a mobil, a legacy és a Linux támogatásra. Valójában most egy drivert kétszer annyian készítenek, mint régen. A korábbi megoldással az volt a baj egyébként, hogy a két csapat felváltva dolgozott, vagyis előfordulhatott olyan, hogy az egyik driver javított valamit, majd a következőben visszakerült a hiba, mert a másik csapat nem kapta meg időben a javítást. A havi frissítés közel három hetes WHQL teszt mellett tarthatatlan volt. Legalább két havira kellett volna váltani, de jobb az NVIDIA-féle lesz amikor kész és közte béták.
Még mindenki készül Windows 8 driverrel. Az Intel is. A stabilitásról tudnak a gyártók, de ezek egy része egyenesen megy az MS-hez, hogy legyen rá javítócsomag. Főleg azok a hibák, amelyek grafikus alrendszertől függetlenül összeomlasztják a WDDM-et. -
julius666
addikt
Valaki nem vágja az miért van, hogy ha van egy régi játékom ami nem tud 16:9-es képarányt (és nem, nem lehet .ini/registry piszkálással sem megjavítani) akkor Win8 alatt miért széthúzza a képet? Kurvára megörültem amikor megláttam hogy van rá valami beállítás az új driverben, de nem beállítható, inaktív a menüpont.
Annyira dühítő hogy valami hihetetlen. Win8 előtt sosem volt komoly bajom AMD driverrel, azóta viszont csak a szopás van. Kékhalálok, ez a fos... Külön élmény hogy most kellett kinyírni az AMD-nél a driver részleget, és ezért hónapokat kell várni reménykedve, hátha a következő jobb lesz... HD4000-re pedig van olyan érzésem, több driver nem is nagyon jön, pedig lenne ott is mit javítani stabilitásban Win8 alatt...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Johnny Cage #94 üzenetére
-
tdd587
őstag
Windows 8 x64 alatt próbálta valaki? Nekem nem megy fel az előző bétára. Odáig jutok el, hogy kiválasztom, hogy milyen komponenseket kérek, majd indul a telepítő, de rögtön az első kompones telepítése beragad 0%-on és csak eszi a CPU-t de nem történik semmi percek után sem. Ha nyomok egy cancel-t (és leokézom, hogy lépjen ki), akkor is csak vár-vár a semmire - amíg ki nem lövöm a feladatkezelőből.
Valami ötlet esetleg?
-
bluobluo75
őstag
Azt tudja valaki mitől lehet a képernyő készenléti állapotba helyezése helyett csak az egér nyilát látni sötét alapon?
- Normális esetben ha magára hagyom a gépet, bejön a "buborék" képernyőkímélő, és egy idő után készenlétbe vált a monitor és villog a kék bekapcsolást jelző lámpa (nem tom más nevén Samsung 2333sw) -
Ez már a frissítés előtt is volt... -
DeadMeat
nagyúr
Win reinstall megoldotta...
TESCO-Zsömle: Igen
Csak az volt a fura, hogy net 4.0 fent volt már, nem ment fel a driver 12.11 b11-re, leszedve a régi drivert fekete kép, de a béta visszament.A friss winre meg felment a net keretizé nélkül is... Utólag szedte le magának hozzá a win.
-
csongi
veterán
Kíváncsi vagyok vajon a FC3-ban hoz e ekkora gyorsulást, 5850-nél.
-
kenand
veterán
Hd4000-es sorozathoz, viszont nem képs kiadni működő drivert
-
petyusz851
tag
Én is feltettem ezt a drivert XP-re és semmi gond nélkül települt és nagyon szép lett, a grafika is nagyot változott, pedig hogy írták XP-re a 12.8 lesz az utolsó frissítés azt érdekes módon kiadták XP-re is egyébként egy Gigabyte HD 7750 -esem van a gépbe.
-
Colos1
őstag
A 12.10 -est kihagytam, mert nem vette le az órajeleket 300/150 -re. Ezzel tapasztalt valaki ilyent?
-
Indy69
aktív tag
Nekem Win7 64 és egy5850 hez , minden ok , játék alatt is tökéletes.Amúgy én mindig törléssel kezdek sokakkal ellentétben ,mert már volt rossz élményem.
-
Misi 007
őstag
Szokáshoz híven semmi gondom a driverrel.
Szépen feltelepült és minden ok vele. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Sontir Fel #73 üzenetére
A leaked verziót ne próbáld ki. Várd meg a véglegest.
-
Sontir Fel
őstag
Azt hiszem 13.2b amit ki fogok probalni inkabb, az itt olvasottak alapjan. Azzal kapcsolatban valami tapasztalat?
-
ripla
addikt
amióta felraktam ezt a drivert, azóta már kétszer omlott össze a WoW alt+tab után.
ilyet az elmúlt 3 évben egyszer sem produkált.... -.- -
Hoorus
őstag
Na kipróbáltam ezt az új drivert. Asus 7870 DC2 V2-n semmi gyorsulást nem tapasztaltam az előző béta driverhez képest.. Azon a szinten maradt...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az OEM-ek nem szoktak sűrűn frissíteni.
Sajnos ebbe bele kell törődni, vagy venni egy új gépet. Az Ivy-khez még lesz fél évig támogatás.
(#63) FeRRaR1: Rakd fel hozzá ezt: 32 vagy 64 bit. Nyilván az OS-nek megfelelőt válaszd. Előtte töröld a régit. Esetleg csinálhatsz egy rendszer visszaállítási pontot.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az ő notija ebből a szempontból jó. Neki az a baja, hogy a Sandy Bridge IGP-je már legacy fázisban van. Egyszerűen az Intelnek már nem fókusz reagálni a GeForce és a Catalyst driverek változásaira. Ezt az Ivy esetében teszik meg, de amint megjelenik a Haswell ott is ugyanez lesz. Venni kell újabb gépet, és akkor újra lesz teljes támogatás egy évig.
-
FeRRaR1
őstag
"Fontos adalék, hogy a Toshiba, a Sony és a Panasonic nem engedélyezte a notebookokhoz tartozó terméktámogatást, így az említett vállalatok termékeinél magához a gyártóhoz kell fordulni frissítésekért. Hasonló módon kell eljárni a Switchable Graphics technológiát használó Intel processzorral szerelt notebookok esetében is"
Abu85
Barátnőm notebookja (Acer Aspire 5560G) rosszalkodik a gyári driverével, csíkozik felül a monitor flash alatt.
Nem tudtam hozzá feltenni a mobility drivert, csak az Acert engedi ami rémesen régi. Ha átkapcsolom nagy teljesítményűre GPU-ra a Firefoxot és a Flashplayert akkor többé kevésbé megoldódik, de nem tökéletes.
Főleg youtube videóknál jelentkezik. Van valami ötleted, hogy hogyan tudnám megoldani?Asus párti voltam mindig is, soha nem is volt driver gondom velük, működött rendesen Asus ill. AMD driverrel is, de most ez volt olcsón (220 font egy szeptemberi akcióban) és nincs tapasztalatom Acerekkel.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az Intel már csak legacy módban támogatja a HD 2000-t. A noti gyártójánál kérj hozzá drivert, vagy nézd meg, hogy ki tudod-e kapcsolni az IGP-t a BIOS-ban. Sajnos annak, hogy két gyártó felel a grafikus alrendszer támogatásáért az a hátránya, hogy ha az egyik támogatása megszűnik, akkor automatikusan a másikkal is gondok lesznek.
-
Keni21
tag
Köszike onnan szélsebes volt
-
lsc
nagyúr
Win8 64-es intel hd2000-es plusz 7670-re mit és hogyan lehetne felrakni? Mikor nemrég megjelent az intel driver az legyalulta a ctalystot is majd csak az intelhez rakott fel, amd oldalán me gwin8-ra csak ez AMD Mobility Radeon™ Driver Verification Tool, viszont ez meg nem talál radeon kártyát.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nekem is 45 percet ír hátralevő időnek, gondolom, sokan kíváncsiak rá. Szedd innen, ahogy már feljebb is írta mrhitoshi.
-
Keni21
tag
Sziasztok most kezdtem letölteni az új drivert de alig csorog lefele
Ennyire telitve van a szerverük?
-
törölt tag
kemény 22 kb/s sebességgel hasít lefelé
-
kromatika
veterán
na akkor rakom is fel ízibe.
-
MCBASSTION
aktív tag
meg mindig nincs opengl 4.3 tamogatas
-
SylverR
senior tag
Trinityre gondolom ez felpakolható?
-
zsírsámán
senior tag
Miért van az, hogy rámennék a letöltésre (a mobil termékekhez tartozó linken) majd ott leszed egy pár mb-os telepítőt, aminél rá lehetne kattintani, hogy kezdje el letölteni a 100-akárhány megás pakkot, de egyszer csak kiírja, hogy a letöltés meg lett szakítva?
-
Tomix24
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #44 üzenetére
Ez egy közép érték, ha nem jó neked állítsd be, másnak meg fordítva nem jó.
1 perc az életedből .. -
ADAM1337
nagyúr
Az amd szerveréről 120k-val jön valamiért, it egy GURU3D mirror esetleg a hírbe is mehetne.
(#47) csontváz: Gondolom Eyefinity-ben (~5780*1080)-ban maxra huzott graf melett.
-
Dr.Burn
őstag
Kivancsi vagyok melyik jatekban hozhatott 90% gyorsulast.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #44 üzenetére
0%-on meg nekem nem lenne jó egyik felbontásban sem...
-
Lacccca87
addikt
válasz
InfiniteReality #43 üzenetére
Ahogy nézem lermard hogy 32 és 64-el is próbálta. Szóval nem az a gond.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem minden felbontásban van scaling, míg be nem állítom, hogy ne legyen. Alapból nem is natívban megy, de ott is van amúgy. Sőt, ha beállítás után a 60Hz-et leveszem 59-re, akkor újra van scaling.
Minden felbontás minden Hz-ét be kell állogatnom... Mai napig nem értem, hogy ez miért nem 0% alapon...
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Lacccca87 #31 üzenetére
És miért kell egy ilyen komoly gépre (core i3) 32 bites operációs rendszert rakni?! 64bites Win7pro (gyári állapotút, nem mókoltat, nem ultimate-et), rendesen feldriverezni és szerintem jó lesz. Megszűnnek ezek a problémák.
Valami ősrégi laptopon nem tudtak csatlakozni a wifire. Illetve igen, de nem osztott ki IP-t. Levettem az Avast-ot (ami szerintem egy ipari hulladék), feltettem a Microsoft Security Essentials-t és láss csodát LEHET a wifire csatlakozni.
Fenti offtopic írásomból is látszik mennyire számít mi van a gépen, mert a szoftveres összeakadások, szeret-nemszeret problémák rendkivül idióta hibákat tudnak eredményezni. Tessék arra a Dell-re normális rendszert tenni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #41 üzenetére
És akkor nálad is a natívban nem megy? Nekem idáig minden felbontásnál ment. (kivéve pár bugos drivert, amik nem mentették el a scaling értékét, pl. a 12.6-os)
-
Cobra.
őstag
Akinek nem települ a 13.1, az ellenőrizze, hogy a .NET 4 fent van-e.
-
DeadMeat
nagyúr
Nem tudom feltelepíteni.. sehogy.Eltávolítás után is megáll a grafikus illesztőprogram telepítésénél.Akármit csinálok. Ötlet?
Btw a 12.11 b11 felmegy gond nélkül. -
Shing
őstag
Most csak a 7000-es széria kapott sebességnövekedést vagy csak az új szériával teszteltek inkább? Azt tudom, hogy most főleg az újra koncentráltak, de remélem azért nem ennyire...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ilyenkor, mikor nem lusták a fejlesztők és a wines kiadással egy időben kijön a Linuxos verzió és még a changelogot is kiteszik, nem csak több nap késéssel, ilyenkor nem lehetne arról is írni pár szót? [link]
Legalább annyit kiemelni, hogy nagyobb teljesítményre képes a Valve-s játékokban a leírtak alapján.
-
pumpa007
tag
Win7 64-en frissítettem az új drivert, és az AMD APP SDK Runtime frissítése sikertelen, minden más frissült. Az AMD Vision engine control center sem nyílik meg, esetleg valakinek lenne ötlete hogy ez miért lehet?
PhenomII x4 955, HD5830
-
Lacccca87
addikt
DELL ről mit tudsz? Van egy ismerősöm aki most vett egy DELL lapost (i3, AMD HD6xxx vagy milyen van még mellette), ha nincs felrakva az igpu fel sem ismeri az AMD gpu-t benne. Ha felrakja akkor meg folyamat dobálja a Catalyst host ...... megszünt működni és bezárásos hibákat, meg kb semmi 3d-s gyorsítás nincs ha az AMD-t válaszjta ki elsődlegesnek.
Ami érdekes hogy Ubuntu alatt meg tökéletesen működik, csak Win 7 32 bit-en szopózorzó jelenleg. (13.1 est még nem próbálta) -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
RyanGiggs #26 üzenetére
A HD 5850-re direkt optimalizálás van. Ellenben a HD 7850-et és az új kártyákat nem ismeri a játék. Azokat általános optimalizálás mellett dolgoztatja. Ezért kell egy patch, hogy az új kártyák device ID-jét berakja a specifikus módokba. A Fifa régóta ilyen őskori módban készül. Egyszerűen a motor nem általánosan van írva, hanem kártyákra szabva. Amint jön egy új kártya, amit nem tud besorolni a specifikus módokba, rögtön jönnek a problémák. Ezt a driver oldalról nagyon nehéz megoldani. Esetleg úgy, hogy a játék profiljába építenek egy "hazudót", ami az új kártyát réginek hazudja. De ennek az eredménye is kétséges.
-
RyanGiggs
őstag
Amikor még HD5850-esem volt, még egy kicsit sem akadt.
Viszont amikor lecseréltem HD7870-esre, onnantól elkezdett akadni.
De nem ahogy elindítom a játékot. Hanem picit játszok vele, lassan jön a félidő vége, és onnantól folyamatos a mikróakadások. Ezért gondolom, hogy nem a játékban lehet a hiba!
Szerinted? -
zeorsdfd
senior tag
Ősidők óta nem frissítettem drivert, most újra ilyen vágyat érzek, ezért felmerült bennem egy kérdés.
Manapság is úgy érdemes frissíteni, hogy előbb leszedem a régit, driver-sweeperrel takarítok és csak utána teszem fel az újat?
(WIN7 64bit, 5850) -
RyanGiggs
őstag
Tehát akkor a 13.2-es driver lesz az igazán jó?? A nagy előrelépés?
Az fogja eltüntetni pl. a Fifa11-ben a mikróakadásokat? -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nincs. Ugyanonnan tölti le.
(#18) HBO2: ide is beírom ... attól függ melyik. A muxless természetesen igen, ha fel van telepítve a legfrissebb driver az IGP-hez is.
A muxed az a gyári driverekben sosincs benne, mert az speciális működést igényel, és ahhoz a notebook gyártójának kell összedolgoznia az IGP és a dGPU driverét. -
lujo10
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Szerintem is, sőt volt már, hogy az adott hónap utolsó napjaiban jelent meg a WHQL verzió.
-
Drone86
tag
" Steam platformról való frissítés pedig a program Steam menüjében érhető el."
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de van valami különbség ha steamen át töltöm le? Mondjuk azt írja hogy naprakész..
-
HBO2
tag
Váltható grafikus rendszer működik már ebben?
-
Dreimus
senior tag
válasz
pengegyerek #1 üzenetére
-
Male
nagyúr
Na, hát ebben teljesen biztos voltam... tegnap raktam fel a 12.10-et, így biztos volt, hogy rögtön jön az új
-
Lacccca87
addikt
válasz
BomiBoogie #13 üzenetére
Számomra ez eddig is tiszta volt
Itt lényegében a micro akadásokra mentek rá és nem a +teljesítményre egyenlőre. Az majd megint akkor fog nagyot szólni ha bekerül az új memória vezérlés talán a 13.4 be benne is lesz. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Lacccca87 #12 üzenetére
Itt pedig a cikk róla, csak, hogy tudjátok, mire lehet számítani.
-
BeLucZ
addikt
ez kajak ugyanaz mint a 12.11 beta? akkor felesleges feltenni szerintem, majd ha jön a 13.2 beta, abu azt mondta az hoz sebességjavulást a 12.11 bétához képest
-
hhx
tag
Nehéz szülés volt, de végre megérkezett!
-
ktamask
tag
Tegnap éjfél körül jelezte a gép,h frissítés elérhető...
Letöltötte a kb 130MB-ot, kb fél percet még töltött a gép, majd fekete képernyő, "monitort lelőtte".
Reset-eltem, újra lett kép...Más tapasztalt ilyet?:-).
-
XtremLor
őstag
válasz
Johnny Cage #3 üzenetére
Jo kerdes, sok ismerosomnek van 4xxx szerias vga-ja fokent 4870, regota nem jott ki hozza semmi
-
Kroni1
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Azért késtek, mert 12.10 volt az utolsó azóta csak a 12.11 béta volt, pedig korábban havonta jött egy új meghajtó.. Ez egyébként a leírása szerint már dec 19-én kész volt, és pont ugyanaz mint a béta, tehát ahhoz mérten nincs teljesítménynövekedés, és jelentős változásokra se kell számítani annak aki a bétát is feltette..
Ahogy sejtettem, a Zero-Core állapotból felébresztés után ezzel is elveszti a HDMI a hangját, tehát ennek a catalystnak részemről semmi értelme.. Azért remélem a jövőben ezt a bugot javítják majd, mert én használnám a ZC-t és a HDMI-t is..
Johnny Cage: Mivel azon a szérián már nem igazán várható gyorsulás és hibákat se nagyon jeleznek nekik, sztem leginkább ezekre koncentálnak, de ne törődj vele! Én notim is 4570-es és egész jól lehet vele játsszani, amig meg nincsenek bugok addig felesleges is új driverekkel tökölni!
-
patex1983
őstag
válasz
pengegyerek #1 üzenetére
12.11 beta-hoz képest kb semmivel. 12.10-hez képest észrevehető a gyorsulás 7850-en.
-
Johnny Cage
addikt
lesz esetleg még valaha driver a HD4xxx kártyásoknak is? merthogy ezzel a kártyával még mindig remekül futnak a gammák, érdemi előrelépés technikailag, grafikailag stb. évek óta nem történt. szóval?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
pengegyerek #1 üzenetére
Kissé késtek ezzel a driverrel
Nem tudom, szerintem most van 2013 januárja...
-
pengegyerek
aktív tag
Kissé késtek ezzel a driverrel, kíváncsi vagyok, hogy ténylegesen mivel tud többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest