- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Úgy tényleg működik, csak az időközben megjelenő 'preserve aspect ratio' beállítást (ami nekem igazából kéne...) nem tudja valamiért használni (fullscreenre ugrik vissza ha rányomok), így egy 800×600-as kis kockában vagyok kénytelen játszani, de talán még mindig kevésbé gáz mint ablakban. Ez a "megoldás" egyébként annyira szánalmas. Ilyet hogy a tökömbe engedhettek ki éles driverbe? Főleg hogy több mint 3 hónapot reszelték.
Mindenesetre a megoldásért tényleg kösz, azért segítettél.
Az új fejlesztési modellhez: tudom, anno olvastam az itteni cikket. De miután én azt látom, az "új" kártyák drivereinek frissítése kb. 3.-ára lassult, a régieké pedig gyakorlatilag megszűnt így erős kételyeim vannak ezzel a javuló hatékonysággal kapcsolatban. Valószínűleg az AMD "nem bontotta ki az igazság minden szeletét" és az összevonás után sutyiban egy leépítést is rendezett.
-
Lacccca87
addikt
DELL ről mit tudsz? Van egy ismerősöm aki most vett egy DELL lapost (i3, AMD HD6xxx vagy milyen van még mellette), ha nincs felrakva az igpu fel sem ismeri az AMD gpu-t benne. Ha felrakja akkor meg folyamat dobálja a Catalyst host ...... megszünt működni és bezárásos hibákat, meg kb semmi 3d-s gyorsítás nincs ha az AMD-t válaszjta ki elsődlegesnek.
Ami érdekes hogy Ubuntu alatt meg tökéletesen működik, csak Win 7 32 bit-en szopózorzó jelenleg. (13.1 est még nem próbálta) -
RyanGiggs
őstag
Amikor még HD5850-esem volt, még egy kicsit sem akadt.
Viszont amikor lecseréltem HD7870-esre, onnantól elkezdett akadni.
De nem ahogy elindítom a játékot. Hanem picit játszok vele, lassan jön a félidő vége, és onnantól folyamatos a mikróakadások. Ezért gondolom, hogy nem a játékban lehet a hiba!
Szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest