- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #44 üzenetére
Ez egy közép érték, ha nem jó neked állítsd be, másnak meg fordítva nem jó.
1 perc az életedből .. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #44 üzenetére
0%-on meg nekem nem lenne jó egyik felbontásban sem...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #41 üzenetére
És akkor nálad is a natívban nem megy? Nekem idáig minden felbontásnál ment. (kivéve pár bugos drivert, amik nem mentették el a scaling értékét, pl. a 12.6-os)
-
lujo10
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Szerintem is, sőt volt már, hogy az adott hónap utolsó napjaiban jelent meg a WHQL verzió.
-
Kroni1
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Azért késtek, mert 12.10 volt az utolsó azóta csak a 12.11 béta volt, pedig korábban havonta jött egy új meghajtó.. Ez egyébként a leírása szerint már dec 19-én kész volt, és pont ugyanaz mint a béta, tehát ahhoz mérten nincs teljesítménynövekedés, és jelentős változásokra se kell számítani annak aki a bétát is feltette..
Ahogy sejtettem, a Zero-Core állapotból felébresztés után ezzel is elveszti a HDMI a hangját, tehát ennek a catalystnak részemről semmi értelme.. Azért remélem a jövőben ezt a bugot javítják majd, mert én használnám a ZC-t és a HDMI-t is..
Johnny Cage: Mivel azon a szérián már nem igazán várható gyorsulás és hibákat se nagyon jeleznek nekik, sztem leginkább ezekre koncentálnak, de ne törődj vele! Én notim is 4570-es és egész jól lehet vele játsszani, amig meg nincsenek bugok addig felesleges is új driverekkel tökölni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest