- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #44 üzenetére
Ez egy közép érték, ha nem jó neked állítsd be, másnak meg fordítva nem jó.
1 perc az életedből .. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #44 üzenetére
0%-on meg nekem nem lenne jó egyik felbontásban sem...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #41 üzenetére
És akkor nálad is a natívban nem megy? Nekem idáig minden felbontásnál ment. (kivéve pár bugos drivert, amik nem mentették el a scaling értékét, pl. a 12.6-os)
-
lujo10
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Szerintem is, sőt volt már, hogy az adott hónap utolsó napjaiban jelent meg a WHQL verzió.
-
Kroni1
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Azért késtek, mert 12.10 volt az utolsó azóta csak a 12.11 béta volt, pedig korábban havonta jött egy új meghajtó.. Ez egyébként a leírása szerint már dec 19-én kész volt, és pont ugyanaz mint a béta, tehát ahhoz mérten nincs teljesítménynövekedés, és jelentős változásokra se kell számítani annak aki a bétát is feltette..
Ahogy sejtettem, a Zero-Core állapotból felébresztés után ezzel is elveszti a HDMI a hangját, tehát ennek a catalystnak részemről semmi értelme.. Azért remélem a jövőben ezt a bugot javítják majd, mert én használnám a ZC-t és a HDMI-t is..
Johnny Cage: Mivel azon a szérián már nem igazán várható gyorsulás és hibákat se nagyon jeleznek nekik, sztem leginkább ezekre koncentálnak, de ne törődj vele! Én notim is 4570-es és egész jól lehet vele játsszani, amig meg nincsenek bugok addig felesleges is új driverekkel tökölni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest