- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Úgy tényleg működik, csak az időközben megjelenő 'preserve aspect ratio' beállítást (ami nekem igazából kéne...) nem tudja valamiért használni (fullscreenre ugrik vissza ha rányomok), így egy 800×600-as kis kockában vagyok kénytelen játszani, de talán még mindig kevésbé gáz mint ablakban. Ez a "megoldás" egyébként annyira szánalmas. Ilyet hogy a tökömbe engedhettek ki éles driverbe? Főleg hogy több mint 3 hónapot reszelték.
Mindenesetre a megoldásért tényleg kösz, azért segítettél.
Az új fejlesztési modellhez: tudom, anno olvastam az itteni cikket. De miután én azt látom, az "új" kártyák drivereinek frissítése kb. 3.-ára lassult, a régieké pedig gyakorlatilag megszűnt így erős kételyeim vannak ezzel a javuló hatékonysággal kapcsolatban. Valószínűleg az AMD "nem bontotta ki az igazság minden szeletét" és az összevonás után sutyiban egy leépítést is rendezett.
-
julius666
addikt
Valaki nem vágja az miért van, hogy ha van egy régi játékom ami nem tud 16:9-es képarányt (és nem, nem lehet .ini/registry piszkálással sem megjavítani) akkor Win8 alatt miért széthúzza a képet? Kurvára megörültem amikor megláttam hogy van rá valami beállítás az új driverben, de nem beállítható, inaktív a menüpont.
Annyira dühítő hogy valami hihetetlen. Win8 előtt sosem volt komoly bajom AMD driverrel, azóta viszont csak a szopás van. Kékhalálok, ez a fos... Külön élmény hogy most kellett kinyírni az AMD-nél a driver részleget, és ezért hónapokat kell várni reménykedve, hátha a következő jobb lesz... HD4000-re pedig van olyan érzésem, több driver nem is nagyon jön, pedig lenne ott is mit javítani stabilitásban Win8 alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 3
- Büszke apukák és anyukák topikja
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest