Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• julius666

addikt

válasz Abu85 #97 üzenetére

Úgy tényleg működik, csak az időközben megjelenő 'preserve aspect ratio' beállítást (ami nekem igazából kéne...) nem tudja valamiért használni (fullscreenre ugrik vissza ha rányomok), így egy 800×600-as kis kockában vagyok kénytelen játszani, de talán még mindig kevésbé gáz mint ablakban. Ez a "megoldás" egyébként annyira szánalmas. Ilyet hogy a tökömbe engedhettek ki éles driverbe? Főleg hogy több mint 3 hónapot reszelték. :(((

Mindenesetre a megoldásért tényleg kösz, azért segítettél.

Az új fejlesztési modellhez: tudom, anno olvastam az itteni cikket. De miután én azt látom, az "új" kártyák drivereinek frissítése kb. 3.-ára lassult, a régieké pedig gyakorlatilag megszűnt így erős kételyeim vannak ezzel a javuló hatékonysággal kapcsolatban. Valószínűleg az AMD "nem bontotta ki az igazság minden szeletét" és az összevonás után sutyiban egy leépítést is rendezett.

• julius666

addikt

Valaki nem vágja az miért van, hogy ha van egy régi játékom ami nem tud 16:9-es képarányt (és nem, nem lehet .ini/registry piszkálással sem megjavítani) akkor Win8 alatt miért széthúzza a képet? Kurvára megörültem amikor megláttam hogy van rá valami beállítás az új driverben, de nem beállítható, inaktív a menüpont.

Kép:

Annyira dühítő hogy valami hihetetlen. Win8 előtt sosem volt komoly bajom AMD driverrel, azóta viszont csak a szopás van. Kékhalálok, ez a fos... Külön élmény hogy most kellett kinyírni az AMD-nél a driver részleget, és ezért hónapokat kell várni reménykedve, hátha a következő jobb lesz... HD4000-re pedig van olyan érzésem, több driver nem is nagyon jön, pedig lenne ott is mit javítani stabilitásban Win8 alatt...

Új hozzászólás Aktív témák