- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
DeathAdder #440 üzenetére
Úgy legyen !
gbors : csak tippeltem a 2 évvel akkor legyen 1év 1 hó ! Így jó? A véleményemen nem változtat !
-
kenwood3
addikt
válasz
DeathAdder #431 üzenetére
Pár héttel ezelőtt azt mondtam volna , hogy a 6970 lehet megfogja vagy hozza az 580 szintjét
! De akkor azt is mondtam volna , hogy mivel az nv az 580-at készítette a csúcsnak , így csak az Amd csúcsát kell hozzá hasonlítani
!
-
kenwood3
addikt
válasz
DeathAdder #426 üzenetére
A válaszom erre , olvasd el a 424-es választ amit D-evil írt , teljesen ez a véleményem nekem is !
-
kenwood3
addikt
Az nv-sek csak írják , meg ölik az Amd-t , hogy jobb lett az 580 a 6970-től , (ez igaz) ! De azt nem veszik figyelembe , hogy az Amd-nél nem ezt a kártyát csinálták a legjobbnak
! Ők a csúcs kártyájuknak a 6990-et csinálják , és ezt még a hülye is látja , a 6970 az 570 ellen lett csinálva
! Ja és ha már itt tartunk vki mondja már meg mért nem sikerült az nv-nek 1 olyan kártyát csinálni ami jobb mint az 5970
?? Ezt kellene beszélni , hogy még most sem tudtak lekörözni egy 2 éves AMD kártyát amit ők lassan nyugdíjba akarnak küldeni a 6990 miatt
! Ez azt jelenti , hogy a nyugdíjas Amd kártya még lealázta a nagyszerű nv-t ! Na akkor ki is van lemaradva
??
Ja és én ATI-fan vagyok nem Amd !
Béke ! -
kenwood3
addikt
Én azért arra számítottam , hogy kevéssel de a 6970 verni fogja a Gtx 580-at de nem így lett a külföldi tesztek alapján ! Na de majd a 6990 remélem , hogy brutább lesz !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest