- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
GreenGoblin #7 üzenetére
Én csak egy tekintetben vagyok márkahű. A TV nálam csak LG. Más szóba sem jöhet.
Jópár Lg telónk van. F6x2, G3x2, G4. Soha egyiknek sem volt semmi baja. LG a mikró is. Én meg pont a Samsunggal vagyok úgy, h a hátam közepére sem kívánom. Az egyik ismerősöm ma vett (kapott) szolgáltatónál egy Samu A21-et. Kb 2 óra használat után vitte vissza, mert meghalt a teló. Azt mondták, kicserélik.
A Samsung mikrónk beszart, a Samsung hűtőnk egy kalap fos, alig várom, hogy lecseréljük. Apámnak van 2 Samu lapos tv-je. Egyik kicsit régebbi, a másik elég új, de a képarányt még véletlenül sem lehet egyiken sem úgy beállítani, amilyen a sugárzott tv adásé (automatikusan váltson). Ugyanez volt a húgom egyik régebbi Samujánál is. Mindig váltogatni kellett a képarányt, mert automatán nem tudta. Az LG-nél pl ez alap. Még egy olyannal nem találkoztam, amelyikben ez ne lett volna benne.
Érdekes, hogy mennyire mások a tapasztalatok más más embereknél.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A vietnami üzem persze nem szűnik meg teljesen, hamarosan átállnak a háztartási készülékekre, és remélhetőleg az alkalmazottakat is meg tudják tartani.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Macska topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest