- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
válasz
quailstorm #493 üzenetére
Köszi, megnézem majd őket
Meg se fordult a fejemben, hogy a CPU-t lehetne cserélgetni, egy laptopnál
Igazából két ilyen nc6320-am van, az egyiken Win7 van és 3GB RAM (ez egy tartalék gép), a másikon XP és 2,5GB RAM (ez amit használok). Tudom, mazochista vagyok, de szegény XP-t nem akarom cserben hagyni, amíg még nem nagyon muszáj... 4 éve még Windows NT-t is használtam napi szinten.
-
btprg
senior tag
válasz
quailstorm #487 üzenetére
HP Compaq nc6320, Intel Core Duo T2300E van benne. A Firefox 45 teljesen jól megy, csak már sok oldal nem jelenik meg olyan jól, vagy hisztizik hogy nem elég friss, ezért gondoltam erre az ESR 52.9-re, amit itt ajánlott valaki. Nem tudom mi miatt fagy, látszólag RAM nem fogy végtelen (marad bőven szabad akkor is ha fut), a winchester se darál, csak az egész szaggat és nagy CPU használat. Mint amikor valami script miatt beáll egy oldal...
Ez a Yandex böngésző milyen verziójú pontosan?
#488:
A chrome-ot már a kezdetektől fogva utálom, nem hinném hogy azzal fogok próbálkozni -
nyisziati
veterán
válasz
quailstorm #489 üzenetére
Nekem Q6600 van 4 giga rammal és azon is iszonyatosan akad.
52.9.0 (32 bites)Míg a Chrome verzió: 49.0.2623.112, és nagyon gyors. Csak az első indulás lassú (kb. 10-15 mp), de utána gyorsan tölt, váltja az ablakokat, a videók alig terhelik a procit stb. FF alatt mindez 3-mal osztva (prociterhelés szorozva)
-
Pgraph
aktív tag
válasz
quailstorm #489 üzenetére
Nálam az E6420-as Core2 Duo-n az utolsó róka (Firefox 52.9 ESR) pár lapbetöltés után betérdel keményen... Beszippant 1 GB RAM-ot, aztán csak nyögdécsel... Mondjuk, én nem is böngészek az XP-s gépeimen. Egyébként pont az utolsó XP-s kiadásokra pusztult így le a róka, nyilván nem véletlenül...
-
btprg
senior tag
válasz
quailstorm #332 üzenetére
Köszi, meg neked is, nyisziati!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
quailstorm #362 üzenetére
Mondom én nem hazudok vazeeee
-
Dr. Romano
veterán
válasz
quailstorm #358 üzenetére
Pedig megyen
-
hunluki
senior tag
válasz
quailstorm #348 üzenetére
G5ös powermacen 3-4 éve próbáltam YT-ot nézni, böngészőből esélytelen volt, viszont flashtoplay vagy valami hasonló nevezetű addonnal faszán ment akadás nélkül.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
quailstorm #348 üzenetére
A csak videó nézés az más kategória a YT-n, az megy régi böngészőn is.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
quailstorm #340 üzenetére
Jah jó, azt hittem a 3GHz-re húzott PéNégyről van szó
-
nyisziati
veterán
válasz
quailstorm #332 üzenetére
Köszi a felajánlást, de maradnék a Chrome-nál. 8 éve teszi a dolgát, szinkronizál, gyors .
Win10-re meg semmiképp nem váltanék, akkor már inkább az Ubi.Mindenesetre még egyszer köszönöm.
-
válasz
quailstorm #167 üzenetére
Ennyire sajnos nem ismerem a rendszert, de szerintem nem csak erről van szó. Az Általad linkelt cikk szerint ugyanis:
"Memory compression is a new feature in Windows 10, and is not available on Windows 7 and 8. "
Tudtommal pedig a Windows 8 hozott nagyon komoly fejlődést a RAM-kezelésben, ami számomra a következők miatt volt nagyon látványos:
Volt két, gyakorlatilag tök egyforma netbookom, csak az egyikben 2 GB, a másikban meg csak 1 GB RAM volt. Az 1 GB-os verzión sokkal frissebben, jóval több böngészőfület engedve ment a Win8, mint a 2 GB-oson a Win7. Friss telepítéssel, gyakorlatilag azonos feltéttel.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest