- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
Szerintem a 2600K és a 6700K között sincs akkora - nagyságrendbeli - különbség, hogy ami az egyiken megy, az a másikon már nem. Na de ez már nagyon off, részemről zárom a dolgot.
Ribi: Aki >teljesen< új gépet akar, az vegyen nyugodtan DDR4-es gépet, új árakat nézve tényleg semmi akadálya. Viszont ha valaki csak fejleszteni akar, vagy "új" gépet akar összerakni esetleg használt cuccokat is felhasználva, az sokkal jobban jár ha marad a DDR3-nál, szerintem. Én pl. 4770K-ról váltottam, és mivel kellett a plusz kakaó ezért csak az X99 volt esélyes, viszont most a backup gépemet is kéne picit erősíteni, és oda X összegért sokkal jobban jövök ki ha maradok DDR3+Haswell-nél.
-
domos
senior tag
Ribi: Nem azt írtam, hogy maga a DDR4 hülyeség, hanem hogy s1151-hez nem sok értelme van, mivel egy 6700K és egy 4790K között max 5% különbség, ha van. Maga a DDR4 természetesen jó dolog, örülök hogy kevesebbet fogyaszt, de sebességben nem egy nagy ugrás. De elnézést ha megsértettelek.
Dealer95: Lehet én tudom rosszul, de az intel ARK oldala 16 PCIe lane-t ír a 6700K-hoz.
-
domos
senior tag
Én M.2 SSD-t is használok, és ezt mondtam, ilyenkor mi van?
Vagy ez most milyen szempontból releváns? A kommersz socketebe rakható prociknak 16 PCIe lane-jük van, ebből ha 4-et levesz az SSD, akkor a vga kártyának is már csak 8 jut, ami elvileg elég, gyakorlatilag meg ki tudja. Illetve aki ennyi pénzt kiad SSD-re, annak jutni fog X99-re is, de persze lehet valakinek az az álma hogy az SSD-je egyedül többet érjen mint a gép többi alkatrésze összesen.
-
domos
senior tag
Ilyenkor tudok örülni, hogy a 4x16GB-t megvettem szeptemberben 80-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest