- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
Teszem azt lehet multimedia is lenne közben, nem csak szárazon olvasgatja a weblapokat... hanem kis zenével édesíti azt v fut valami film mellette . .-.- bármi..
igen még egy hdd-nem árt (ha esetleg letöltés is van ) de azt a ram felezéséből ugyan ennyibe kilehet hozni, meg lehet olcsóbb lapot is alá tenni, de szerintem azért nem árt ha kicsit jobb a lap.
-
BiP
nagyúr
Ha már mindenképp 2 gép a teória, én is ilyesmiben gondolkodnék, esetleg valami 4-8magos Androidos dobozka. Az kellően olcsó. Bár sebességben biztosan kevés lenne, ha már szóba jött a netezős gépben a ramdrive, mint opció.
Ezért gondolnám azt, hogy ha a netezős gépnél is számít a tempó, akkor célszerű a játékos gépet úgy összerakni, hogy alacsony legyen a fogyasztása, és csendes legyen, és akkor megvan a tempó is.
Mindent összevetve kényelmesebb, és olcsóbb megoldás lenne. -
Raymond
titán
Nem olyan nehez eszrevenni ha az ember raszokott bizonyos sebessegre. En is eszrevettem hogy salabb lett a rendszer egy ido utan es ott csak arrol volt szo hogy az MX200-as OS SSD ismert firmware hiba miatt lassult. Marmint elotte nem tudtam hogy van a hiba csak eszrevettem hogy lasabb az SSD, lemertem es a felere esett az irasi sebesseg igy utanna neztem mi lehet a gond es akkor talaltam ra a firmware javitasra es arra a sajnalatos infora hogy ezt csak egy secure erase hozza rendbe meg firmware upgrade utan is.
-
trufa12
addikt
Szemmel látható
a gyorsulása.
Meg pattog a rendszer.A betöltés meg a laptól is függ. Pl a lapom gyorsabban betölt m.2 mint sata-3 al.
De még így is több idő , az 5 körös ellenőrzéses baromsága végett (asus ficsőr) .-.-
egy gagyi lap 2sec alatt képes befosni a windows-t az ember elé, ez meg 10sec ig ellenőrzi saját magátbár nem biztos hogy hátrány ...
-
janos666
nagyúr
A Samsung nem fogja szétkapni a visszahívott Note-okat, és a még gazdaságosan újra felhasználható alkatrészeket (gondolom ebbe a kategóriába esik a RAM is) átdobni valami más nevű, új készülékbe?
(Mondjuk ilyen tekintetben azt sem értem, hogy miért nem indítottak inkább akkucsere programot. Mindenki kapott volna ingyen egy új revíziót, aki leadja a régit, illetve minden hivatalos kiskereskedés kötelezően cserélte volna eladáskor a régi verziókat. Ez sem tökéletes [lopkodó kereskedők], de a komplett visszahívás sem garantál sokkal többet biztonság, csak hulladékmennyiség tekintetben.)
-
Ribi
nagyúr
Nem sértettél meg, sőt igazad is van. Csak pont te voltál az utolsó a nincs értelme a DDR4 beírással és pont neked címeztem, mikor valszeg te tudod a leginkább (a beírók közül), hogy mi hol merre DDR4. Viszont a DDR3 is pont ugyanúgy drágul, ha valaki új gépet vesz akkor csak azért vegyen "régit", mert a DDR4nek "nincs értelme"? 10 éves cikkben a DDR2 v DDR3 tesztnél pont ugyanúgy 0 különbség volt, de attól még nem lesz értelmetlen.
-
Ribi
nagyúr
Köszi a megnyilvánulásod, nem beszélek hülyeséget. Mindössze fárasztó ez szokásos DDR4 szapulás. Amikor még nem volt akkor meg ment a hülyeség a DDR3, azellőtt meg ment a ...
Uncsi ezt x évente olvasni. De én vagyok a hülye, hogy a szokásos nyilvánvaló fröcsi-fröcsibe bele belekötök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest