- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BookerDeWitt
tag
+1... úgy, hogy nekem nem Szkájlékem van!
A DDR4 szerintem is egy x99-es konfigban, és ott is a legújabb cpu családdal brillírozik!
Kvázi nem erősebb a DDR3nál! ( x79 vs x99-re gondolok itt és nem z87/z97 vs x99 )
Arra egy átlag user-nek nincs szüksége, de azért a Skylake ettől nem fölösleges!
Jó lett az is...persze mindenki többet várt! De ez sosincs másképpen!Apollo...
...majd keress meg! Lehet tudok neked segíteni...természetesen, ha szeretnéd!Este figyelemmel követtem, hogy mi történt a neten... Botrány! Az overclockers-en még láthatóak a nyomok!
De azt ne mondja nekem senki, hogy 70 fontról 150fontra ugrik egy DDR3 Avexir ramnak az ára, aminek nincs is köze a DDR4-hez!
Természetesen gondolom valamilyen szinten kihat rá, de ne már...Van ennek némi lehúzás szaga!
Amúgy meg kicsit drágul még a RAM, aztán 50k lesz egy DDR3 Cl11 2400Mhz 8gb Predator!A karácsonyfa alatt a kívánság lista:
-4*8gb Predator DDR4 3000mhz-------217990.-
-Gtx 1080-------------------------------------199990.- -
domos
senior tag
Én M.2 SSD-t is használok, és ezt mondtam, ilyenkor mi van?
Vagy ez most milyen szempontból releváns? A kommersz socketebe rakható prociknak 16 PCIe lane-jük van, ebből ha 4-et levesz az SSD, akkor a vga kártyának is már csak 8 jut, ami elvileg elég, gyakorlatilag meg ki tudja. Illetve aki ennyi pénzt kiad SSD-re, annak jutni fog X99-re is, de persze lehet valakinek az az álma hogy az SSD-je egyedül többet érjen mint a gép többi alkatrésze összesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Villanyszerelés
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Egyedi ékszerdobozka
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest