- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
-
Raymond
titán
Nem olyan nehez eszrevenni ha az ember raszokott bizonyos sebessegre. En is eszrevettem hogy salabb lett a rendszer egy ido utan es ott csak arrol volt szo hogy az MX200-as OS SSD ismert firmware hiba miatt lassult. Marmint elotte nem tudtam hogy van a hiba csak eszrevettem hogy lasabb az SSD, lemertem es a felere esett az irasi sebesseg igy utanna neztem mi lehet a gond es akkor talaltam ra a firmware javitasra es arra a sajnalatos infora hogy ezt csak egy secure erase hozza rendbe meg firmware upgrade utan is.
-
Raymond
titán
válasz
djculture #125 üzenetére
"Ezt a 32 gigás őrületet meg továbbra se értem, nekem a 8-asból se sikerült még kifutni soha."
Mert az te vagy, te elvagy 8GB-at, mas meg nincs. Peldaul itt van 2 egyszeru OK:
1) Valaki futtat olyan programokat ahol kell a sok RAM, peldaul VM-ek fejleszteshez vagy teszteleshez.
2) Van aki mar nagyon regota benne van a PC vasarlasi temaban es atelt par RAM arazasi hullamot igy ha volt ra keret akkor kimaxolta a lehetseges RAM konfiguraciot a platformjan amikor az arak ugy voltak hogy mar lejebb nemigen mozdult semmi, mert ki tudja mikor lesz megint draga valamilyen oknal fogva. Mint peldaul most. -
Raymond
titán
Uj gep osszeallitasakor tavasszal belekerult 32GB (4x8GB) hogy ne kelljen rajta kesobb agyalni es jo aron volt 128EUR-ert. Most nezem hogy 160EUR folott kezdodnek a 32GB-os kit-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest