- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #246 üzenetére
Nekem két kuka érett gépem van, mert a mikrószóft úgy döntött, hogy nem támogatja a régebbi idézlek:
P4 meg hasonló kukába való vackokat szóval ezeket nem támogatja használható rendszerrel? Biztos ki fogom dobni őket és nem fogom használni, iiigeeennn!!!
Ja, csatlakozok a fentebb szólóhoz: nekem is tolj egy kis zsét a fejlesztéshez, meg jöhet egy adag pénz a fejlesztésen kívül a WIN7 jogtisztaságis mozgalom támogatására is, mert hát ugye arra is kéne áldozni...ha már egyszer a mikrószoft így döntött, akkor punktum van, meg tokolás.
Ühüm... -
törölt tag
Arról kéne kedves társadalmunknak leszokni, hogy más zsebében turkáljunk.
NEKED veszélyes hulladék.
Majd biztosan ki fogom dobni a két gépet, mert P4-esek és DDR1-esek és egymagosak. Nem játszunk a gépeken, filmnézés, netezés. Megyek is és kidobom, csak mehessen rajta a WIN7.Aztán kidobom azokat is, csak mehessen rajtuk a win háromszáznyolcvan....
-
törölt tag
Egyébként a fax kivan...
Én nem szeretek "váltani", megtanultam az XP bugjait, évek óta probléma mentesen használomNem kellett újra telepítgetnem, nem volt lassú, stb...
Most megint áldozzak időt erre. Pedig utálok telepíteni, utálok tanulni. Hónapokig fog bosszantani az új séma, környezet
Az Xp-t is WIN98 környezetben használtam, lebutított külsővel, csicsa mentesen...
Ehh.
Vissza térek a DOS-hoz -
törölt tag
Mondjuk azért, mert a win 7/8 el sem indulna azon a gépen, amiről most pötyögök?
S ezzel nem vagyok egyedül, sokan használnak őskövületeket. Konkrétan azért, mert nem filmezek pl és nem yutubozok, csak és kizárólag netezek.
Grat és köszönet a cikk írójának, számomra hasznos, nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel. Megcsinálom a váltást
ROBOTER: +1 ez sem egy utolsó szempont...
Ui: Én voltam a leggyorsabb bibiiii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest