- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tamás88
őstag
Rossz helyen fogtad meg. Nekem meg Acer Aspire 5732Z-m van, és amire jó, arra tökéletes, mint pl. Ubuntut futtatni (+Windows 8.1-et). Jó ideig még hűséges társam lesz, mivel nincs semmilyen problémája, csak annyi, hogy gyenge a videókártyája (Intel GMA4500m). Meg már régen kinéztem ezt az akkut, majd megveszem, de a jelenlegivel is kb. 2-2,5 órát bír ki, pedig nem mai gyerek.
-
-
-
Hát ezek a spéci cuccok már csak ilyenek, ebbe szerencsére nem sokan futnak bele. Régebbi dolgok esetén meg általában van driver. Mondjuk az új dolgokhoz egy idő után szokott lenni driver.
(A topic amúgy is régi gépekről szól)
Macbookra meg sztem Mac OS-t kell használni, az arra van, egy mezei Linux/Windóz alá bőven van választék.
-
A kernelbe nem is, de ahogy volt egyes dolgokhoz generic driver, lehetett volna ahhoz is. Meg érdekes, a Leadtek Winfast 2000 is működik Win8 alatt, 7-tel meg még a Leadtek 64 bites driverével sem akart menni
"Megintcsak semmi koze a Linux vagy Windows 'josagahoz' "
Nincs, de a filozófiai alapokhoz igen. Meg azért akkor megint, mi volt a macerásabb? A Süsü, ami a VGA-n kívül kb. mindent lekezelt alapból, vagy a win, ami meg nem (a VGA-t ugyanúgy nem). -
Nyilván abból fakad, de hát ennyi az előnye a nyíltnak. A driver az driver
Hogy nincs rá, az nekem inkább furcsa, sajnos ugyanúgy megvan az a hátrány, hogy egy kevésbé elterjedt cucchoz kisebb eséllyel lesz nyít driver.
Viszont a nyílt forrás miatt amihez van 32 bites, ahhoz könnyen lesz 64 bites driver is -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Emlékszem ilyen jellegű marketing anyagokra még a W7 megjelenése körül. Persze ma már nem nagyon találni őket.
Nekem Audigy-m van, az A3D-t azért említettem meg, mert attól csak gyengébb 3D megoldások születtek azóta, volt is róla nem túl rég egy ph-s cikk azt hiszem Abutól, mikor írt ezekről a dsp cuccokról.
Az Audigymre annyi támogatás van, hogy kérdés nélkül a winupdate felpakol egy drivert, amivel csak sztereóban működik a kártya. - már ha ez még létezik, mert egy ideje már nem kellett Wint telepítenem idehaza, az említett üzenetközpontos cucc meg csak hónapokkal a telepítés után jött elő.
*a másodikra - van még gyári driver arra a kártyára, amit fel lehet telepíteni mai kernel és xorg mellett is? Mert nemrég dobták a régebbi HD szériákat is a "fő" driverből. Nem tudom a legacy driverrel most mi a helyzet ezen a téren.
Amúgy a 3.11 utáni kernel mellett is gáz az energiagazdálkodás? Sok dolgot kaptam az AMD-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest