- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, csak attól gyorsabb is lesz, ha húzod Az minden oprendszernek jót tesz, és ingyen van
Egy SATA winyó meg 2GB ram bármivel csodát művel. Win7 is eldöcög amúgy rajta, de jobb a kétmagos cucc bármi alá.
Amúgy ha egy windózt fel tudsz telepíteni, akkor egy Linuxot is (alpvetően olvasni kell tudni), de hogy muszáj lesz tanulnod új dolgokat, az tuti. Nem a Linux miatt, hanem mert egy bármilyen oprendszerhez van egy csomó ismeret, amit érdemes tudni, max. eddig nem tudtál róluk
@Syl : Ja, tényleg.
@Cpt. Pirk : Jó, csak levezettem neki, hogy hogyan jön ki a procija PR jelölése
Amúgy ez a dög itt mellettem, ez 2083MHz fölé sehogy nem megy. Sem 200MHz-es busszal sem megy sehogyan. 2600+-on elvan.
Tettem bele egy Barcit, 3200+ -t, de érzésre semmivel nem volt gyorsabb, illetve minimálisan. -
A Windóz Pista a legnagyobb ramzabáló disznó lassú monstrum, ami létezik...
Bármilyen új rendszerbe bele kell mélyedned, ha használni akarod.
A win8-ba is bele kéne. A Win7 se olyan, mint az XP.
Kompromisszumot is kell kötnöd, a megszokott programjaid egy része Win7/8 alatt sem menne. (Tapasztalat.)
Ha meg nem értesz hozzá, bízd szakemberre a telepítést. Ez egy windózra is igaz.Az AthlonXP 2500+az tényleg nagyjából 1900MHz lehet. Nekem egy 2000+ van, az gyárilag 1600MHz. Ha felemelem valódi 2000MHz-re, akkor 2600+ -nak jelzi a BIOS.
Az AthlonXP-nek utánaolvashatnál, hogy hogyan is alakult a PR jelölése, mert az AMD akkoriban azt írta rá, hogy a proci milyen Intelnek felel meg, és nem a valódi órajelét.
Amúgy a tiéden is lehetne még húzni, ha szerencséd van, és megfelelő az a BIOS. -
Tim82
félisten
Ha nem akkor a kérdésem az lenne,hogy az még támogatott?Lehetne xp helyett?
"K7S8X, Athlon Xp 2500+, 768 MB Ram,"
Ilyen gépem van 1gb ram-mal,3db winchester-rel és egy 256gb-os videókártyával.Érintőleges tapasztalatom van csak Vistával (pár hónapot használtam úgy négy éve egy notin, amíg nem vettem hozzá Windows 7-et), igencsak ajánlott alá a 2 GB RAM.
Viszont a processzorból mem tud csak 1900-at,vmi beállítási gond van.
"Frequency: 2500+ (rated); 1833 MHz (real)" [forrás]
-
Sdi
addikt
Azzal a konfiggal felejtsd el a vistát, írtozatosan lassú lenne
Annak a procinak az a valós sebessége, a 2500+ csak egy "megmagyarázott" számozás.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A nem teljesen legális az teljesen nem legális.
Btw. frissítések oda is mentek...
kaspersky/mozilla/utorrent/virtualdub és nero?
kaspersky - nem Windows, nem lesz rá szükséged
mozilla - azaz Firefox. Legtöbb disztró azza jön alapból.
utorrent - ktorrent, rtorrent, transmission, n+1 egyéb kliens
nero - K3B, Brassero, stb. -
Egy OS-be ezerféleképpen be lehet jutni, hogy a vírusirtó mit ismer fel, az egy dologAz XP megszűnése azt jelenti, hogy nem lesznek hozzá hibajavítások, biztonsági hibajavítások sem.
Azt meg illik komolyn venni, mert úgy jársz, mint én, amikor egy frissítetlen win7 előtt ültem, amire be volt engedve az RDP portja (véletlenül maradt úgy).
Aztán mikor másodszor jelentkezett ki, akkor téptem ki a hálókábelt a gépből (ha valaki bejön RDP-n, akkor kijelentkeztet az asztali windóz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Béta iOS-t használók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest