- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
Azzal a konfiggal felejtsd el a vistát, írtozatosan lassú lenne
Annak a procinak az a valós sebessége, a 2500+ csak egy "megmagyarázott" számozás.
-
Sdi
addikt
Igazatok van
, mea culpa.
-
Sdi
addikt
Azért, ha alapból az SP3-as xp-t telepítetted, az már elég sok hardvert felismert a régebbi gépeken. Amikor a win7 megjelent és feltelepítettem az akkori aktuális gépemre, szinte semilyen drivert nem kellett hozzáadnom.
Kb. 1999. óta próbálgatom a linuxokat is, nagyjából tisztában vagyok a fejlődésével. Nem azzal van a bajom, hogy valaki linuxot telepít, használ és örül neki / ezt is debianról írom /, hanem az, hogy mellette fikázni kezdi az adidig használt / de már idejétmúlt / rendszerét. Egyébként, ha a microsoft nem erőltetné az xp leváltását, még mindig sok helyen és gépen használható lenne. -
Sdi
addikt
válasz
tothmaxy182 #823 üzenetére
Azért légyszi szerezz egy 14 éves linuxot és told fel
-
Sdi
addikt
válasz
tothmaxy182 #800 üzenetére
Azért hardver felismerésben, ne hasonlítsunk egy 14 éves rendszert a mai legfrissebbekhez
-
Sdi
addikt
Előre bocsátom, nekem semmi nagyobb bajom nincs a linuxal / bár a win a fő rendszerem, minkét gépemen /, de nekem, az átalatok felvázolt frissítési anomáliákkal, még nem sikerült találkoznom win7 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Videós, mozgóképes topik
- Nyaralás topik
- Szemüveges topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest