- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Nálam egy régebbi építésű gépen (S939 A64 3200+, FX5700 1GB DDR) adta be az unalmast. A tünetekből: live "csökkentett" módban indult csak és itt szoftveres rendert használt. Így működött, de telepítés után nem látni az ablakok tartalmát. Kirak egy szürke ablakot és ennyi. Leállítani sem tudtam ill. a kattintgatások közben fekete képernyőre váltott, ahol hibaüzenetek írogatott ki karakteres képernyőn, majd végleg be is fagyott.
Nézek valami mást - bár aztse tudom mit kellene - annak hátha nem lesz gondja ezzel a hardverrel
-
Speed®
titán
Nos, nem jött be..legalábbis live módban szétesett a desktop pár perc után, de olyan szinten, hogy powergomb kellett 5secig, mert leállítani sem tudtam..a telepítést így inkább meg sem próbáltam. Nem tudom, melyik hardvert nem szereti, tippre az 5200Got..kap még egy esélyt az asztalin, hátha..a laptopra meg keresek más disztrót, mert alapvetően nincs pingvinfóbiám, ha általános használatról van szó, sőt. Az XP halott ügy, már nyűgös a használat..mókolt telepítők és a rizikó..csak ha nagyon nincs más lehetőség
-
petipetya
nagyúr
Az unetbootin nevű pehelysúlyú alkalmazással könnyedén tudsz live pendriveot készíteni.
A pendrive legyen fat32-re formatálva, betallózod a letöltött linux képfájlt, a program pedig elvégzi a többit.
-
+1, arra vasra a Cinnamon nagyon sok lesz (proci és a vga is kevés neki), a Mint 13 XFCE-re lesz a barátod, vagy ha debianos verzióban gondolkodsz, ahhoz is van XFCE-es változat, 2012-es, stabilra állítva a frissítéseket, valszseg még gyorsabb is lesz mint a 13-as, vgad-hoz is lesz zárt driver hozzá (173-as), azt érdemes feltenni.
-
tothmaxy182
őstag
Én biztos hogy nem Cinammont raknék rá... Amúgy nem lesz gond ezzel se, de ha gyorsabbat akarsz, akkor ne Cinammont tegyél fel, annak azért kell RAM és videókártya is...
A videókarival szerintem nem lesz gond, én egy ugyanilyen gépre raktam Linux Mint Xfce-t, csak abban FX5600-as kártya volt, és volt hozzá hivatalos Nvidia driver, gondolom akkor ehhez is van.
De nem állna semmiből megnézned az Nvidia honlapján... Vagy kipróbálni Live módban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest