Új hozzászólás Aktív témák
-
pgyorgy59
tag
válasz
Vakegérke #55 üzenetére
Igen. Kicsit nem figyeltem, de a lényeg hogy rögtön megértetted mire gondolok.
Mikor látom ezeket a híreket, komolyan mondom a sírás kerülget.
Lehetett itt focit tanulni, pedig a brazilokat nagyon szeretem nézni, és a spanyolokat is. Meg hát mindenkit aki ad egy kicsit a nemzeti mezre.
Lásd.Andorra
Le a kalappal! -
pgyorgy59
tag
Már csak annyit. Madridban szobor avatás, stb. kíváncsi lennék hogy ezek közül egyáltalán egy-két év múlva ki fog emlékezni?
-
pgyorgy59
tag
válasz
Vakegérke #52 üzenetére
Uff. Jól beszélsz testvér. Vagy uffak én?
Csak azért van jó kedvem mert többet nem gyötrődöm holmi magyar "válogatott" miatt.
Klub szintű focit már már rég letudtam, most evvel is végeztem. Tán 30-40 év múlva !?
Azért a VB-t fogom nézni mert tuti jó meccsek lesznek...
Na meg azt is sejtem hogy román barátaink is jókat fognak szívni, mert ők sem oda valók, csak nagyobb szívük van.
-
pgyorgy59
tag
És ezért még lesz pofájuk felvenni a 400.000.-forintot,fejenként.
Egy átlag magyar dolgozó vagy nyugdíjas 4-5 havi jövedelmét.
Elképesztő... -
pgyorgy59
tag
válasz
Vakegérke #43 üzenetére
Azt hiszem hogy először is a felső vezetést kellene leváltani (főleg csökkenteni a fociból "tengődők" számát) mert az biztos hogy fejétől bűzlik a hal.Az MLSZ-nek is saját bevételből kelljen megélni !!!!
De borítékolom hogy kézzel-lábbal küzdenének ellene.
Ez olyan mint hogy meg lett ígérve a Parlament létszámi csökkentése. De kivel?
Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.A többivel egyetértek.
-
pgyorgy59
tag
válasz
Vakegérke #39 üzenetére
A kedves Szalai nyilatkozata tartalmaz igazságokat, na de akkor ő miért vállalta és vállalja a válogatottságot?
Nemzeti öntudatból vagy mi a bánatért?
És ha szerepelt volna a meccsen vajon ezt akkor is bátran elmondta volna?Ezek szerint holnap ő is álomképet fog kergetni, nem a labdát?
Ezt nevezem hozzá állásnak.Igenis kellett idáig mindig egy elérhetetlen cél,mert: lehetetlen nincs(dehogynem) csak tehetetlen..
-
pgyorgy59
tag
Igaz hogy a nézőknek épülnek, de ahhoz csapat is kell, meg foci.
Bár lehet koncertet stb. is rendezni, de ahhoz nem annyira kell stadion.És mikor térül meg a befektetés? 50 év múlva?
A mai magyar tudáshoz elegendőek szerintem a meglévők. Kivéve a fradiét, mert ha már beindult, egye fene.
-
pgyorgy59
tag
Rájöttem miért fogom nézni holnap a meccset.
Kíváncsi vagyok törpeország legjobbjainak hozzá állására, lelkesedésére, foci szeretetére.
Igaz hogy a törpék közül a legnagyobb, de hát összesen nincsenek 80 ezren.Hát ebből válogatnak.Persze kevés ember,kevés "hozzáértő". Meglátjuk.
15-16 éve van válogatottjuk. Nem tudom mennyi pénzt kapnak.Két dolog úgy érzem biztos:
Aki bekerült a csapatba, szereti amit csinál és megpróbál helytállni becsületesenAkármi lesz az eredmény, élvezni fogják a játékot és nem fognak sírni, max.tanulni
Mármint ha lesz kitől......?
-
pgyorgy59
tag
válasz
Vakegérke #22 üzenetére
Kedves Vakegérke
Ugye csak nem hagy békén a dolog. Ez a mi bajunk. Ízzé-porrá törnek minket, mégis fél szemmel oda sandítunk "hátha"Ezt az érzést a holland meccsnek végképp ki kellett volna ölnie. Én bevallom: meg fogom nézni a meccset, nem tudom miért.
Talán hogy lássak egy fejlődő andorrai csapatot. Vagy....?Ami biztosnak látszik
lyan nincs hogy a törökök és a románok is kikapjanak.
Ha mégis bekövetkezne, nyugodtan kijelentem hogy nem érdemelte meg a magyar csapat.
Valószinüleg hazaáruló vagyok.
-
pgyorgy59
tag
Lassan leülepszik bennem a megemészthetetlen.
Kommenteket végig olvasva nem sokat fűznék hozzá. Mert mind igaz, minden szemszögből.Ami még felmerült bennem:
Magyarországon annyian élnek a fociból, húznak (nem kis) pénzt, mint egy aránylag jól teljesítő iparágban.
Talán még Csányi úr is, pedig ő aztán nem szorul rá. Lehet hogy inkább beleöl, nem tudom. Ilyen súlyú emberek nem szoktak pénzt kidobni az ablakon.De egyben biztos vagyok.Rengeteg kisebb beosztásban lévő ember ebből él, és persze "nagyon értenek" a focihoz. Legyen válogatott vagy klub szint.
Mivel ők jól végzik a dolgukat, nyilván a játékos is. Látszik.
Rettenetesen nem jó szívvel, de én is azt mondom: meg kell szüntetni nálunk a "profi" labdarúgást.
Átirányítani az egyébként is kiemelkedően teljesítő sportágakba, lásd olimpia, hogy ha lehet még jobbak legyünk azokban ! Még több örömet, büszkeséget okozzanak. Mert mi nagyon tudunk szeretni.
De nagyon kiábrándultak is tudunk lenni. Most ez van.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged