Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
mert eddig a stadionok állapota miatt volt több az üres szektor mint a teli? nohát. a kispesti bozsik mellett dolgozok, egy meccsen se láttam félháznál se többet, talán egy fradi ellen, de az is határeset volt.
1: nincs mit nézni
2: a "szurkolók" jelentős része olyan amilyen
3: már az elejétől kvaanyázás ment minden meccsen amin kint voltam
4: amin kint voltam meccs után inkább beültem két sörre egy kocsmába a haverokkal, csak hogy ne a "kemény maggal" kelljen buszozni, metrózni...és még sorolhatnám...
ezeken mennyit változtat az értem, értünk épülő stadion? semennyit. majd ha lesz mit nézni, majd ha megcsinálják a kamerarendszert és véglegesen kitilthatnak valakit a stadionból lásd anglia, akkor beszélhetünk akármiről. addig a "szurkolók" 90%-ával nem tudok azonosulni, és sajnálom az áramot amit a tv betol 90 perc alatt, én meg szundikálok a székben
-
Vakegérke
félisten
Az olvasnivalóhoz.
"Olyan szövetségi kapitányra van szükség, aki kőkeményen veri a fejünket, és megfelelő szakmai tudással rendelkezik. Az nem járja, hogy van a válogatottnál egy edző, aki elmondja, mit kellene csinálni, majd hozzáteszi, a többit, srácok, oldjátok meg. Olyan edző kell, aki reggeltől estig a fejünkbe veri a profi futballt."
No, ebben egyetértek Szalaival. Mint korábban mondtam, a mester szava szent kell legyen, és akinek ez nem tetszik, az menjen dolgozni, ne élősködjön, és ne hozzon szégyent a magyarokra.A Barcelona klubcsapat. Ha a spanyol válogatott kapott volna ki a németektől ilyen különbséggel, nagyobb lett volna a dolog visszhangja.
A stadionok valóban a nézőknek, a népnek épülnek. Azonban hiába vannak stadionok, ha a nézőszám alacsony, mert az "elvakult hívőkön" kívül szinte senki nem kíváncsi rá, hogy miként kínlódnak a focistának titulált lézengők a pályán.
Vladi: Ez a mentalitás nem megengedhető, sőt, irtandó. Aki nem tiszteli a focit, a mestert, az menjen a francba. Öreg korára meg dicsekedhet, hogy hej, amikor én még az ifjúsági válogatott tagja voltam... No persze tovább nem fogja mesélni emlékeit.
-
pgyorgy59
tag
Igaz hogy a nézőknek épülnek, de ahhoz csapat is kell, meg foci.
Bár lehet koncertet stb. is rendezni, de ahhoz nem annyira kell stadion.És mikor térül meg a befektetés? 50 év múlva?
A mai magyar tudáshoz elegendőek szerintem a meglévők. Kivéve a fradiét, mert ha már beindult, egye fene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest