Új hozzászólás Aktív témák
-
mPisti0
újonc
válasz Schuler888 #42 üzenetére
Na, akkor jól emlékeztem.
-
Noukoum
veterán
válasz Quentin Ruby #43 üzenetére
A huawei sosem ad meg euróban nettó árat, sem usa árat. Te ne csináld már.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Schuler888
senior tag
Nem a te hulyeseged. A legtobb tech oldal lehozta, az uj csucskategorias KIRIN 9000 szinte pontosan ugyanugy, 693.600 pontot guritott, mint a kozepkategoriaba szant EXYNOS 1080, ami valoszinuleg a BBK egy kovetkezo modelljeben debutal
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Schuler888
senior tag
válasz Quentin Ruby #37 üzenetére
Na olyan mar van!
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Noukoum
veterán
válasz Quentin Ruby #38 üzenetére
Amerikai nettó árakkal mit szeretnél? Összehasonlítod az európai bruttó árakkal? Ha tudnád előtted hány ezren beleestek már ebbe a hibába..
-
Quentin Ruby
senior tag
válasz Schuler888 #33 üzenetére
hogy a viharba nem létezne? a legdrágább Apple 12 pro max 512Mb pont 1400 dollár, ami mint te is jól tudod, 1400 euró lesz az EU-ban.
https://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone-12-pro
CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
törölt tag
válasz Schuler888 #35 üzenetére
Az elektronika mintha általában is ritkán jönne össze ezeknek a studióknak, talán mert hozott anyagból kell dolgozniuk, nem tudom. De a Mate-et (ez lehet az) legalább fölengedték a repülőre, szemben az azóta is töretlen hitelességet élvező Samsung telefonjával.
Szerencsére sok egyéb PD termék létezik, bőröndtől a napszemüvegen át az órákig. Én inkább ezeket a kortalanabb kiegészítőket értékelem a cégben.
[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
válasz #72042496 #34 üzenetére
A porsche design fenypontha a BlackBerryknel volt. Aztan amikor az egyik aktualis mate kinezetet konkretan lemasoltak a megboldogult Note7-rol, nah onnantol a ceg "hitelet, es designjat vesztette" marad a nevuk..
-
törölt tag
Nekem a Porsche Design dolgai úgy 50%-ban tetszenek, de ez a telefon és óra abban az 50%-ban van, amelyik nem tetszik.
-
Schuler888
senior tag
válasz krita1126 #13 üzenetére
"de a f@sznak mondasz valamit a nem tudsz semmit? Az iphone 12 pro max 514 GB os verziója is 1400 euróba kerül"
Najo, itt felrohogtem, tehat te mar tudod egy, nem letezo keszulek arat is mar
-
Schuler888
senior tag
Sikerult utolerni a konkurencia ev elejen debutalt megoldasait, igy ev vegere, tok jol hangzik, csak mar az uj snapdragon es exynos is kesz van, es a kiszavargott pontok alapjan megeszik reggelire a kirint..
-
mPisti0
újonc
Sziasztok
Google nélkül....
Én valahol azt olvastam, hogy ez a Kirin nem valami nagy szám, azt hiszem egy közép/felső kategóriás Exynos-al hasonlították össze.... -
h4h01
senior tag
válasz Darth_Revan #19 üzenetére
Mégis melyik gyártó tudta ezt kompromisszummentesen megoldani eddig? Ip szabvány stb..Sorold már fel légyszi őket, mert cikinek érzem H nem emlékszem ilyenre..
-
yennayo
tag
8000+ mAh lenne inkább... hőmérő
-
Bőven nincs. Van mechanikus megoldás, ami teljesen komolytalan, vissza a múltba, meg le lehet hagyni az előlapról, és ennyi. A kijelző mögötti még nincs használható fázisban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
rdt89
addikt
Én azt nem értem, hogy a pop-up kamera miért csúszott le a közép-alsó kategóriába, még a Notch és eme kivágás specialitások, maradtak a csúcskategóriában, mikor szerintem a kiugró kamera sokkal szebb.
-
Lincoln6echo
tag
Èn egy szöget nem látok a kamera szigeten, nem, hogy nyolcat😅
-
Darth_Revan
veterán
Olyan ügyesen rejtegetik ezeken a promo képeken a tényt hogy a bal sarkában a kijelzőnek ott van kamera kivágása...talán ők is érzik hogy ez picit ciki már 2020 végén ?
Bőven lenne már alternatíva teljes kijelzős megoldásra... -
törölt tag
2300 juró + 27% áfa . . . cirka 1.050.000. kemény magyar forint. . . és még gugli sincs rajta
-
veterán
HARLEY-DAVIDSON
-
k-adi
nagyúr
ez még viccnek is rossz
vagy adnák mellé az órát is..
..najo még úgy is
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Ebbe már nem fért bele a csodakamera?
-
mbotnd
tag
Nagyon vagány!
-
Noukoum
veterán
Nagyon szépek és nagyon drágák. Oké olcsóbb mint az alma, ez tény de akkor is.
-
nagyúr
Bla, bla, bla, bla... Google oszt van rajta?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest