- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
válasz
Darth_Revan #19 üzenetére
Mégis melyik gyártó tudta ezt kompromisszummentesen megoldani eddig?
Ip szabvány stb..Sorold már fel légyszi őket, mert cikinek érzem H nem emlékszem ilyenre..
-
válasz
Bőven nincs. Van mechanikus megoldás, ami teljesen komolytalan, vissza a múltba, meg le lehet hagyni az előlapról, és ennyi. A kijelző mögötti még nincs használható fázisban.
-
rdt89
addikt
válasz
Én azt nem értem, hogy a pop-up kamera miért csúszott le a közép-alsó kategóriába, még a Notch és eme kivágás specialitások, maradtak a csúcskategóriában, mikor szerintem a kiugró kamera sokkal szebb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Dizájnközpontú Watch GT 2 Pro is érkezett.
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest