- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
Peterson_ #52 üzenetére
azért a nagy kijelző nem árt.
nekem a memória elég.
1 psx játék+ 50 zene, 10-15 alkalmazás+ pár képnek hely.
ritkán fotózok mobillal. és kb. ahogy hazaérek úgyis felcsapom gépre őket, aztán törlés a telefonról.
ma is kimentem a nagyfater tanyájára fényképezővel cuki ponikat fotózni, erre nem le volt merülve.
nem baj, nem olyan rossz az ace kamerája, a lényeg megvan. -
V.T.CS.
senior tag
válasz
Peterson_ #40 üzenetére
volt már az ace-nél combosabb telefonom, de sony ericsson / sony szóba sem jöhet nálam max sony xperia u.
ezek mondjuk jöhetnének: T28, T65, T650
de nem lennék előrébb.
most ezek vannak versenyben kegyeimért: ace2, xperia u, one v
plusz várom az sgs 3 mini-t, és a kis razr-t. azokra lehet többet is kiadnék.
rájöttem, hogy nem kell tepsi, elég egy középkategóriás telefon, ami csecsén néz ki, és a play minden csak nem szép, szerintem.
a metal gear solid-ot mindenképp próbáld ki. az a játék olyan mint két nővel...
...sakkozni.
egyszer mindenképp ki kell próbálni. -
Dany007
veterán
válasz
Peterson_ #48 üzenetére
Persze, a lagolás semmiképp nem jó. Bár volt róla PH!-s teszt, amiben annyira nem írták vészesnek PC-n. Én még nem próbáltam. De a 20Mbitnek elég kellene lennie. Különben értelmetlen az egész.
Amúgy az ötlet jó, csak nehéz kivitelezni a gyakorlatban, pont a lagolás miatt. Ha valaki profi szinten akar játszani, nem csak unaloműzésből, akkor alapból felejtős. Online játéknél, mondjuk fps-nél 50-80-as ping fölött már necces. -
-
Dany007
veterán
válasz
Peterson_ #44 üzenetére
Most kipróbáltam... Nem lenne rossz. De valamiért akadt...
Ugyanazt a Drit 3-at próbáltam és Eczkénél nem akadt, nálam igen
De már feltűnt, hogy valamiért az elején is kisebb a felbontás, mint lehetne. Egy Sony P-n próbáltam 960x540-ben. Ekkora felbontáson azért még bírni kéne akadás mentesen még akkoris ha wifi-n jön át a kép... Lehet, hogy csak gyenge a wifi. Amúgy ez céges net elég silány, majd kipróbálom otthon is. -
Dany007
veterán
válasz
Peterson_ #42 üzenetére
Első körben csak kipróbálnám. Hogy mégis milyen lag. Mert azért Eczke videójából is látni, hogy van rendesen... Úgy meg mindegy milyen hiper-szuper a grafika ha 1 másodperces késéssel reagál elrontja a játékélményt.
Amúgy itthon nem elérhető. Legalábbis a Play-ből nem lehet letölteni. Viszont külön az apk-t le lehet tölteni és onnan már lehet telepíteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Packeta
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged