- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Ja hát mondjuk én 300-400 zene, 10-15 játék(psx, pc port meg tartalmasabb+ néhány 5 perces pl AB, PVZ) néhány sorozat epizód és sok kombóban tervezek kb.
De én nagyon sokat vagyok úton.
Normál használathoz nem kell 32Gb.
De ja..az üzemidő mindig gyengepont.
Herótom van már az 1500- as akkuktól -
Peterson_
addikt
Megfogadom
Nekem a mostani középkategóriában versenyző xperiák nem igazán jönnek be a relatíve kis belső tárhely és a bővíthetőség hiánya miatt.
Ahhoz képest annyira nem is olcsók.
Az SIII minihez én is nagy reményeket fűzök.
Az biztos, hogy emulátorosdihoz nem kell felső kategóriás vas, csak okosan kell állítgatni. -
Peterson_
addikt
Hát, mondanám, hogy egy Xperia playt
Ahogy néztem kb ilyen árban futnak lassan.
Az Ace-hez képest telefonként is előrelépés, aztán ott van ugye a gamepad.
De amúgy elhaladt mellette a technológia rendesen.
Meg hát, ha nem is vagy nagy játékos.
Aamúgy a metal gear sorozat nekem régen is kimaradt, így még most sem próbáltam.
Viszont az eddig felsorolt játékaim megint működnek
Azért durva, hogy hetente kap komolyabb hibajavítást ez az emu... -
Peterson_
addikt
Hja hát mondjuk az enyém nem tartozik a combos kategóriába.
marketenPlay-en próbáltam keresni,de mindenféle hülyeségeket dob csak ki.Amúgy megint kapott egy frissítést a program, úgyhogy most teljesen új menürendszerrel van szerelve.
Valami viszont megint nem stimm,mert mostmár csak a Tenchu ami rendesen elindul nálam.
Az viszont nagyon pofás OpenGL-ben.
50 fps körül, és totál lesimít, és szűr mindent, ráadásul a színek is sokkal szebbek és élénkebbek lettek. -
-
V.T.CS.
senior tag
mivel telefonrol vagyok, nem tudok linket berakni, ha hazaerek megkeresem. tehat akkor szerintetek mindenki rosszban santikal, es torvenyen kivuli, ha valamilyen emu-t hasznal. kemeny... amikor elkezdtem irni ezt a bejegyzesemet pont ettol feltem, de gondoltam mar nagyfiuk vagyunk. tegnap kezdtem bele a logout-ba, miert kell elvenni az ember kedvet az irastol? en csak segiteni akartam, mivel nem sok olyan jatek van droidra, ami ilyen elmenyt ad ennyi penzert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest