- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
A seek idő az ami megöli a vinyókat. Egyszóval minden kis file ami a vinyón található és program működéshez köthető. Ebből adódnak a microlag-ok tömkelege valamint a hosszú töltés idő amikor nagyon sok ilyen file betöltésére van szükség. Ez teljesen rendben van, de egy ilyen vinyó akkor lenne igazi előny, ha mondjuk win+10 játék egyidőben fent lehetne vagy win+5-10 komolyabb több (2-3GB+/db) gigát foglaló progi is fent lehetne. Ha ezt tudná gyorsítani egyben gond nélkül akkor tök jó lenne, amúgy meg egy érdekes opció annak aki egy kis plusz sebességet ki akar hozni a gépéből, csak így sajna kicsit komolytalan szerintem. Ha megnézed azokat a laptopokat ahol msata ssd cache van 32gb alatt nemigen találsz emlékeim szerint. Persze ezt is jó lenne látni egy tesztben, hogy egy belakott rendszerrel mit kezd ez a vinyó. Ettől függetlenül ha jó ára lesz akkor van létjogosultsága.
-
freemanone
addikt
válasz
easy...rider #36 üzenetére
ugye? én is ezt számolgattam, hogy 8gb az elég hamar elfogy, azért bőven vannak fileok amiket lehet gyorsítani és 1TB tárterületnél simán szóba jöhetnek játékok, komolyabb progik is aminek van mérete.
(#33) Thusor: szóval én értettem félre! így már tiszta!
-
freemanone
addikt
ez egész jónak tűnik, de nem kicsi az a 8GB cache? 16/32 amit optimálisnak tartanék egy ekkora vinyónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest