- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
freemanone #39 üzenetére
Egyáltalán nem rossz winchesterek ezek. Az enyémben csak 4 GB SSD van, de érzésem szerint így is gyorsabban töltődik be a rendszerem és a programok, mint más winchesterről. Én elégedett vagyok a Seagate momentus XT 500 GB-os változattal, habár az tény, hogy szeret meghibásodni a winchester. Egyet már gariztatnom kellett.
-
Thusor
őstag
válasz
freemanone #37 üzenetére
Nem kell nagy fileokat gyorsítani. Pontosan azon az elven működnek a HHD-k, hogy nem a nagy fileok kerülnek gyorsítótárazásra hanem a rengetek pár kb-os cuccok amik főleg dll...stb fileok. Ezek tartanak sok ideig betöltődni, ezért is ezeket kell gyorsítótárazni.
-
easy...rider
őstag
válasz
freemanone #14 üzenetére
Szerintem is kevés a 8GB gyakorlatilag a windows fog gyorsabban indulni meg néhány kisebb program.
-
Thusor
őstag
válasz
freemanone #32 üzenetére
Nem így gondoltam. Arról volt szó, hogy laptopba sokkal olcsóbb HHD helyett ha lesz a gépben egy 1,8"-os SSD és caddyben pedig egy 2,5"-os merevlemez is. Ez nem minden gépbe tehető meg, mert például az én gépembe ki van alakítva 2 merevlemez hely is...de csak a caddy-t tudom használni, mert a nagyobb hűtés leszűkíti az 1,8"-os helyet..így oda nem tudok merevlemezt (SSD) pakolni csak a caddybe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest