- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
Szerintem ennyire nem bonyolították meg a dolgot. Szerintem annyi az egész, hogy a merevlemez figyeli, hogy mely fileok azok melyek betöltése hosszabb és többször fordul elő. Ezeket bemásolja az SSD-be, ezek valószínűleg tényleg csak kisebb fileok. Filetöredékeket nem hiszem hogy másolna...egyben az egészet és onnan olvassa be. Ezért is van az, hogy első 2-3 indítás után fog csak érződni a gyorsulás, valamint ezt mindig felülellenőrzi. Ha esetleg van olyan program amit mondjuk hetek óta nem indítottál el akkor ahhoz tartozó fileokat kiveszi onnan és olyanokkal helyettesíti amiket mostanában gyakrabban használsz. Tehát video, hangfileok, szöveges dokumentumok biztos nem lesznek az SSD részen.
-
Thusor
őstag
válasz
freemanone #39 üzenetére
Egyáltalán nem rossz winchesterek ezek. Az enyémben csak 4 GB SSD van, de érzésem szerint így is gyorsabban töltődik be a rendszerem és a programok, mint más winchesterről. Én elégedett vagyok a Seagate momentus XT 500 GB-os változattal, habár az tény, hogy szeret meghibásodni a winchester. Egyet már gariztatnom kellett.
-
Thusor
őstag
válasz
freemanone #37 üzenetére
Nem kell nagy fileokat gyorsítani. Pontosan azon az elven működnek a HHD-k, hogy nem a nagy fileok kerülnek gyorsítótárazásra hanem a rengetek pár kb-os cuccok amik főleg dll...stb fileok. Ezek tartanak sok ideig betöltődni, ezért is ezeket kell gyorsítótárazni.
-
Thusor
őstag
válasz
freemanone #32 üzenetére
Nem így gondoltam. Arról volt szó, hogy laptopba sokkal olcsóbb HHD helyett ha lesz a gépben egy 1,8"-os SSD és caddyben pedig egy 2,5"-os merevlemez is. Ez nem minden gépbe tehető meg, mert például az én gépembe ki van alakítva 2 merevlemez hely is...de csak a caddy-t tudom használni, mert a nagyobb hűtés leszűkíti az 1,8"-os helyet..így oda nem tudok merevlemezt (SSD) pakolni csak a caddybe.
-
Thusor
őstag
És ráadásul nem minden laptopba fér be SSD és HDD egyaránt még caddyvel sem. Nekem HP elitebook 2540p-m van, amiben erősebb proci van i5-540m, ezért nagyobb hűtés kellett bele, így hiába van caddyben 2,5"-os winchester 1,8"-os SSD már nem fér még el benne pluszba a gépben mert bele lóg a hűtés. Ezért nekem is HHD-m van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged