Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Keeperv85 #109 üzenetére
Háát, az elején a talk5h gps-e is jó volt, aztán a hosszútávú használat során kezdett vacakolni (hosszú fixálási idő).
Persze lehet hogy külön gps chip van benne, de ezt mobile uncle tools-szal, engineering mode dal ki lehetne elvileg deríteni. Mindenesetre azért glonass esetleg beidou nélküli telót venni, mégha prémium kivitelű is, háát...
Érdekes hogy ezek a kissebb kínai gyártók csak mtk-t pakolnak a készülékeikbe, persze lehet hogy azért mert olcsó, de van egy olyan gyanúm hogy mérnökileg nem értenek a snapdragonos készülékek tervezéséhez, vagy esetleg simán lefizeti ezeket a kis cégeket a mediatek, pl hogy kiszórja a raktárkészleteit MT6582 6592 ből. Azért egy ilyen prémium telóba olyan SoC-t rakni amely nem tudja a glonass-t vétek. Szerintem kb ugyanezen az áron ki lehetett volna hozni snapi 400-al is, és úgy már valós alternatívája lenne a nevesebb gyártók prémium készülékeinek, és azt se felejtsük el hogy az mtk szoftveres támogatottsága most sem az igazi, még mindig csak 4.4.2 van rá, miközben qualcomm-ra meg van 4.4.4 is. -
Biggeszkij
aktív tag
válasz
Keeperv85 #109 üzenetére
Igen... A Zero egyik legjobban sikerült része a GPS, meg tudom erősíteni. Ez bizony öngól volt kedves attilav2... Légyszi úgy írj véleményt, (akár pozitívat is) ha tapasztalatból írod!
A v3.03 lelkébe én ugyan nem látok bele, de tény, hogy mióta feltelepítettem egyszer sem volt se random restart, se fagyás, se akadozás, semmi. Jelenleg is 65 óra folyamatos üzemidőt ír (előtte is manuálisan indítottam újra különösebb ok nélkül, csak mert az az "Androidnak jót tesz néha"). Pedig a háttérben folyamatosan fut a Viber, a Skype, hívásrögzítő, stb, stb. Egyedül az a fránya közelség érzékelő nem megy, minden mással meg vagyok elégedve.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Linux haladóknak
- Nintendo Switch 2
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest