Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Keeperv85 #109 üzenetére
Háát, az elején a talk5h gps-e is jó volt, aztán a hosszútávú használat során kezdett vacakolni (hosszú fixálási idő).
Persze lehet hogy külön gps chip van benne, de ezt mobile uncle tools-szal, engineering mode dal ki lehetne elvileg deríteni. Mindenesetre azért glonass esetleg beidou nélküli telót venni, mégha prémium kivitelű is, háát...
Érdekes hogy ezek a kissebb kínai gyártók csak mtk-t pakolnak a készülékeikbe, persze lehet hogy azért mert olcsó, de van egy olyan gyanúm hogy mérnökileg nem értenek a snapdragonos készülékek tervezéséhez, vagy esetleg simán lefizeti ezeket a kis cégeket a mediatek, pl hogy kiszórja a raktárkészleteit MT6582 6592 ből. Azért egy ilyen prémium telóba olyan SoC-t rakni amely nem tudja a glonass-t vétek. Szerintem kb ugyanezen az áron ki lehetett volna hozni snapi 400-al is, és úgy már valós alternatívája lenne a nevesebb gyártók prémium készülékeinek, és azt se felejtsük el hogy az mtk szoftveres támogatottsága most sem az igazi, még mindig csak 4.4.2 van rá, miközben qualcomm-ra meg van 4.4.4 is. -
Biggeszkij
aktív tag
válasz
Keeperv85 #109 üzenetére
Igen... A Zero egyik legjobban sikerült része a GPS, meg tudom erősíteni. Ez bizony öngól volt kedves attilav2... Légyszi úgy írj véleményt, (akár pozitívat is) ha tapasztalatból írod!
A v3.03 lelkébe én ugyan nem látok bele, de tény, hogy mióta feltelepítettem egyszer sem volt se random restart, se fagyás, se akadozás, semmi. Jelenleg is 65 óra folyamatos üzemidőt ír (előtte is manuálisan indítottam újra különösebb ok nélkül, csak mert az az "Androidnak jót tesz néha"). Pedig a háttérben folyamatosan fut a Viber, a Skype, hívásrögzítő, stb, stb. Egyedül az a fránya közelség érzékelő nem megy, minden mással meg vagyok elégedve.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest