- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
orbano
félisten
válasz
greeneye166 #101 üzenetére
de mindegy, mert a hibajavítást ehhez képest méretezik és kész, ugyanolyan megbízhatósággal működő eszközt kapsz
-
orbano
félisten
nem mindegy? mivel egy fej egy adott területet ír kizárólagosan így semmi értelme különválasztani a fejet meg a lemezt. van egy "cellád" és kész. az SSDknél sem tárolódik le, hogy most miért nem működik egy adott egység. nem működik és kész. bekerül egy táblázatba és átmappolódik a tartalma egy másik területre. a meghibásodási rátával pedig biztosan számoltak, ha már terméket akarnak belőle készíteni. ilyeneket fölösleges agyalni, ez az ő gondjuk.
-
orbano
félisten
60-80 ezer ofrint környékén rengeteg olyan SSD van, aminél jobbak a HDD-k. Nézd csak meg a teszteket. Ami valamivel jobb náluk az az Intel MLC-s cucca, ami minimum 2x ilyen drága. Az igazán gyors SLC-s megoldásokról meg ne is beszéljük, azok elképszetpen drágák. De nem is szűrják ki a szemedet 1-200mb/sec max átviteli sebességgel és szánalmasan alacsony írási értékekkel.
Az adattároló megbízhatóságában pedig nem bízni kell, hanem backupolni. Ezt a maszlagot bármelyik bevezetésre álló technológiánál el lehetett volna mondani. Akkor most nem lennének HDD-t, hanem még mindig ferritgyűrűs lemezkéket tárolnánk a pár kilobytenyi adatunkat. Sőt, hova gondolok. Mindenki kőbe vésné vésővel a féltve őrzött titkait... -
orbano
félisten
"drágábban, vagy egy árban SSD-t?"
egy JÓ SSD több száz ezer forint. ez hol alig drágább, vagy azonos arú, mint egy HDD? csak az író "fej" gyártásakor keletkezhet selejt, de mivel itt nem a legmodernebb gyártástechnológiákat fogják használni, felteszem nagyon jó kihozatallal lehet számolni, mivel egy régi, bejáratott technológiát használ. a TFT monitorok is kb. így készülnek és nem mondhatni, hogy drágák.
a többi érved meg... ezt bármilyen új technológiánál fel lehetne tenni, beleértve a teljes elektronikai ipart. -
orbano
félisten
nem tudok elvonatkoztatni:
a hd dvd piacon volt. gyárottak lejátszót, készült rá film. bementél a boltba és megvetted. a DataSlide meg csak egy technológia, amiből nem hogy piaci termék nem készült, de még a tömeggyártás technológiája sincs meg papíron sem!!
a hddvd pedig nem technológiai, hanem üzletpolitikai okokból halt meg. pár ember döntésén múlott, nem a piac válaszán... -
orbano
félisten
"Én azt nem értem, azt miért nem vezették még be, hogy párhuzamosan működjenek a fejek a hagyományos vinyókban?"
ezt én is kérdezgetem már mióta. kvázi raid0 szintű gyorsulást hozna szerintem. kíváncsi vagyok mi lehet az oka, gondolom pár mérnöknek már eszébe jutott az ötlet. - na közben megjött a válasz is
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest