- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz #40359168 #43 üzenetére
Hülyét tudok kapni ezektől a bedobott linkes válaszoktól. De legalább aki megnézi, látja, hogy igazam volt.
(#47) joey20 Neked is ajánlom az előző linket, amiben szépen benne van, hogyan nőnek az árak. Ti tényleg ilyen szemellenzősek vagytok?! Mindenki emel árat. Jézusom...
[ Szerkesztve ]
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Deck
titán
válasz #40359168 #42 üzenetére
Asztalon a telefon és véletlen kiburul a sör, innivaló stb.. Én jártam így a Z2-mel a nyáron és semmi baja nem lett. Haverom szarul fordult és az egész rajta kötött ki, de megnyugtattam, hogy ne aggódjon
alkatraz3000: Ha be is ázna javítják garanciában miután letesztelték miért ázott be. A szolgáltatói garanciáért meg nem fogok pluszban fizetni mivel egy vicc.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
janeszgol
félisten
válasz #40359168 #51 üzenetére
Éppen az Android Magazine 58-as számában van ,hogy mennyi törött teelfont használnak az emberek. Gyakorlatilag harmaduk eltöri és ennek cask fele javítja. (Mondjuk ezt megértem, mert drága mulatság.)
Ott a Gorilla Glass esete. Szart sem ér, ezt mindenki tudja. Ha megcsinálnák jól, akkor értelmét vesztené az üvegfólia. Bonyolultabb ez annál, mint hogy megcsináljuk a minden álló telefont. (Plusz nem is lehetne szerelni, szóval mindig újat kéne adni gariban. Drága a cégeknek.) Lásd: Galaxy S5 volt vízálló, sem előtte, sem utána nem azok az S szériák (Csak az alverzió.) Bár mivel a Samsung beszüntette a premium garanciát, akár lehetnének azok.
Pletykálják, hogy a következő iPhone-ról lemarad a 3.5-es jack és valami egyedi lesz helyette. Ez csak pletyka, de ha igaz lesz, akkor a kieső bevételeket (kevesebb telefonokat adnak el) a kiegészítőkön próbálják majd behozni. Vízálló tok, üvegfólia, ceruza, anyám kínja.
Én mondjuk szívesebben fizetnék a szoftverért (hibajavítás, új OS), mint a hülye kiegészítőkért. Jó lenne, ha ez a világ jönne el és nem a mutyizás, szivatás a különböző komponensekkel.
[ Szerkesztve ]
-
-
MCGaiwer
addikt
válasz #40359168 #30 üzenetére
vannak balesetek, ez biztos. ilyenekre lehet kötni biztosítást, ami egy bizonyos érték felett már érdemes is. Akinek kell, az megfizeti, akinek meg nem, az nem. De pl ne mindenkivel általánosan fizettessék ki az egyéni "balesetvédelmet" 2-3 dolláronként, amikor nekem nincs rá szükségem.
#32 még annyit hozzáfűznék, hogy engem még úgy neveltek, hogy vigyázzak a ruhámra, cipőmre, értékeimre. Ha tönkretettem egy játékom, nem kaptam másikat. Ha elveszettem valamit, nem kaptam másikat. Én a használati dolgaimat használom, és nem elhasználom. Elég nagy különbség van a két hozzáállás között.
[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest