- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz Roadhammer #83 üzenetére
De szellemesek vagyunk
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
janeszgol
félisten
-
Matada2.3
veterán
Embere válogatja, hogy kinek mekkora az ideális képernyő, ezen szerintem senki nem fog összeveszni vagy megváltoztatni a saját preferenciáját, viszont kétségtelen, hogy egy új divathullámot indíthatna el az Apple, ahol végre normális hardware-t pakolnak kisebb telefonba és ezt az androidos gyártók is felvennék.. Jó lenne.
Finn the human
-
püki
aktív tag
4 coll?
Köszi inkább maradok az 5,5-nél
Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
faham
aktív tag
Nem lenne rossz ötlet, nekem pl a 4 max 4,5 colos telefon az ideális méret. Az i4 mérete volt az egyik legjobb a telefonjaim közül eddig
-
macskea
őstag
válasz #40359168 #43 üzenetére
Hülyét tudok kapni ezektől a bedobott linkes válaszoktól. De legalább aki megnézi, látja, hogy igazam volt.
(#47) joey20 Neked is ajánlom az előző linket, amiben szépen benne van, hogyan nőnek az árak. Ti tényleg ilyen szemellenzősek vagytok?! Mindenki emel árat. Jézusom...
[ Szerkesztve ]
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Deck
titán
válasz Roadhammer #68 üzenetére
Van nyomás teszt.
Pl kilazult az egyik ajtócska a sok nyitogatástól. Ekkor garanciába javítják.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
joey04
titán
Ez az áll-vízállóság is csak egy felkapott hóbort volt.
-
Roadhammer
tag
Szerintem tök jó lenne, ha egy 4"-es és egy 5"-es modell jönne ki. Akkor az iPhone 7 mini, 6S, 7, 6S plus tök jól lefedné a piacot a 4"-es 4,7"-es, 5"-es, 5,5"-es kijelzőkkel. Hardveresen úgyse lesz nagy gyorsulás a 6s, és 7 között szerintem. Bár akkor meg akik most megszerették ezeket a méreteket, nem váltanának. Viszont nekem pl az 5", 5,1"-es kijelző a legideálisabb.
-
Deck
titán
válasz #40359168 #42 üzenetére
Asztalon a telefon és véletlen kiburul a sör, innivaló stb.. Én jártam így a Z2-mel a nyáron és semmi baja nem lett. Haverom szarul fordult és az egész rajta kötött ki, de megnyugtattam, hogy ne aggódjon
alkatraz3000: Ha be is ázna javítják garanciában miután letesztelték miért ázott be. A szolgáltatói garanciáért meg nem fogok pluszban fizetni mivel egy vicc.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
mike1334
veterán
válasz alkatraz3000 #64 üzenetére
Hogy egyeseknek semmi humorérzékük...aztán nem értik, ha furcsán néznek rájuk...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Azoknak akik a vízállóságot hiányolják..nem hallottátok, hogy az új IOS verzió vízállóvá teszi a telefont? Próbáljátok ki!
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Halkow.
senior tag
4"-ost új Iphone kiadását nehezen tudom elképzelni, de az Apple tartogat új dolgokat... Úgyhogy nem szabad teljesen lemondani erről a méretről.
-
janeszgol
félisten
válasz hagymas7up #60 üzenetére
De vannak ütés-, víz- és porálló telefonok. Igaz azok bumfordiak, elavultak az árukhoz képest, de meg kell fizetni a védelmet. De érdekes azok meg senkinek nem kellenek.
Én sem vagyok sosem hibázó ember, de tisztában vagyok vele, hogy vannak határok. A telefonoknál is, autóknál is, más háztartási gépeknél stb stb. Nem lehet minden eszköz minden megpróbáltatásra felkészítve, mert 1, azt senki nem fogja megfizetni és 2, nem éri meg a gyártóknak.
-
hagymas7up
tag
Úgy látom megjöttem a soha nem hibázó, tökéletes lények fórumába. Akkor meghunyászkodva távozom is, mert Én csak ember vagyok aki néha téved, hibázik és még baleset is érheti. Bocsánat a tökéletes uraktól és hölgyektől, hogy ide tolakodtam tökéletlenségem ellenére. Azért nincs harag, ugye? Nekem sajnos esett már le telefonom többször (munkahelyen polcról, zsebemből), estem el telefonnal a zsebemben, illetve sajnos már autóval is ütöttek el (nem voltam hibás benne). Aztán olyan is volt, hogy a hideg utcáról bemebtem a lakásba, letettem a telefont a polcra, fél óra múlva kikapcsolva találtam és többet be sem kapcsolt. Itt is biztos hibás voltam, mert minek kell egy szegény telefont télen használni az utcán.
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
Fejvadi
nagyúr
válasz dzsoltike #53 üzenetére
Én soha semmilyen tokba nem teszem a telefont. Ja pont olyan gondos gazda vagyok aki odafigyel a dolgaira, mert megdolgozott érte és van annyi agya, hogy nem ejti se a Wc-be se a fürdőkádba (az első mobilom még csak lízingelni lehetett, olyan régen volt), de azóta nem érte kár egyiket sem. Ha meg épp hegyet mész mászni, akkor had zuhanjon 100 métert, mert épp hanyag vagy. Aki félti az védje meg, vannak rá lehetőségek.
Nem is foglalkozom a kérdéssel tovább. "Tengervíz", mindent elárul.
Neked teljesen mindegy lenne milyen védelmet kap.[ Szerkesztve ]
-
-
janeszgol
félisten
válasz #40359168 #51 üzenetére
Éppen az Android Magazine 58-as számában van ,hogy mennyi törött teelfont használnak az emberek. Gyakorlatilag harmaduk eltöri és ennek cask fele javítja. (Mondjuk ezt megértem, mert drága mulatság.)
Ott a Gorilla Glass esete. Szart sem ér, ezt mindenki tudja. Ha megcsinálnák jól, akkor értelmét vesztené az üvegfólia. Bonyolultabb ez annál, mint hogy megcsináljuk a minden álló telefont. (Plusz nem is lehetne szerelni, szóval mindig újat kéne adni gariban. Drága a cégeknek.) Lásd: Galaxy S5 volt vízálló, sem előtte, sem utána nem azok az S szériák (Csak az alverzió.) Bár mivel a Samsung beszüntette a premium garanciát, akár lehetnének azok.
Pletykálják, hogy a következő iPhone-ról lemarad a 3.5-es jack és valami egyedi lesz helyette. Ez csak pletyka, de ha igaz lesz, akkor a kieső bevételeket (kevesebb telefonokat adnak el) a kiegészítőkön próbálják majd behozni. Vízálló tok, üvegfólia, ceruza, anyám kínja.
Én mondjuk szívesebben fizetnék a szoftverért (hibajavítás, új OS), mint a hülye kiegészítőkért. Jó lenne, ha ez a világ jönne el és nem a mutyizás, szivatás a különböző komponensekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz alkatraz3000 #52 üzenetére
Az apple helyèben nem is kèrnèm meg rá a minösítèst, mert ha beázik, akk nem tudnak mutogatni hogy "dehát ez vízálló"
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
fordfairlane
veterán
válasz dzsoltike #53 üzenetére
Víz alatti képeket nem tudok úgy készíteni, hogy nem viszem be a vízbe a telefont, ezért raktam tokba és akkor nekem nagyon jól jött volna a kettős védelem, az ha legalább annyira bírja a vizet, mint a 6s.
Én egy 6s-t sem mernék vízalatti képek készítésére használni. Az egy dolog, hogy valószínűleg túlél egy rövid merítést, de attól még nem válik búvárkamerává.
x gon' give it to ya
-
dzsoltike
csendes tag
Ezek szerint te gondos gazdaként folyamatosan vízálló tokban tartod a telefonodat, ugye? Nehogy már extrém körülmény legyen az, hogy kimegy az ember az utcára akkor is amikor éppen esik. De ennyi erővel beleeshet a telefon a klotyóba miközben le- vagy felhúzom a nadrágomat és még lehetne sorolni hogy milyen véletlen vagy szándékos oka lehet a folyadékba esésnek akár csak lakáson belül is.
Mellesleg lehet röhögni, de én voltam olyan szerencsés hogy nyaralás közben - a korábban többször sikeresen használt - vízálló tokban beázott a szifon négyesem. Aztán pár nap múlva mikor hazaértem, vittem is a szamurájhoz de szétbontva csak annyit tudtak mondani hogy a tengervíz annyira szétmarta a belsejét hogy menthetetlen. Vagy ők dobják a kukába, vagy tegyem én. Esetleg használhatom levélnehezéknek. Víz alatti képeket nem tudok úgy készíteni, hogy nem viszem be a vízbe a telefont, ezért raktam tokba és akkor nekem nagyon jól jött volna a kettős védelem, az ha legalább annyira bírja a vizet, mint a 6s.
Régen, még a monokróm LCD kijelzők korában sokan faszságnak tartották az előlapi fényérzékelőt. Pedig minimális hardverköltséggel lehetett volna akkuidőt növelni a felesleges háttérvilágítás lekapcsolásával. Aztán csak begyűrűzött az is. Most meg már nem nagyon kapsz olyan karórát, ami nem vízálló. Majd elválik, hogy van-e igény a telefonoknál is vízállóságra. Szerintem van és ezt idővel a gyártók is követni fogják. -
alkatraz3000
senior tag
Túl is éli a véletlen vízbeejtest, mar szigetelt a telefon , csak nincs minősítve. A Sony telefon ha beázik (márpedig beázik) mehetsz any.dba a bajoddal, javitani ingyen nem fogjak.
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
törölt tag
válasz janeszgol #49 üzenetére
Nem kell túldimenzionálni és rögtön pálcát törni mások felett. Egy használati tárgy bírja a strapát és kész, ennyi, nehogy már baj legyen az, hogy egy telefon túlél egy véletlen vízbeejtést. Biztos vannak olyan tökéletes emberek, akik még soha nem léptek rosszul, nem botlottak meg, nem csúsztak meg jégen és nem ejtettek le semmit, de én pl. nem tartozom közéjük. Hogy jön ehhez a felelősségtudat?
-
helixP
nagyúr
Illetve az új okostelefon felhasználási módokhoz már nem elég.
"Nekünk kéne lenni a legértelemsebb fajnak, de sajnos mindig kudarcot vallunk." Elég messze eljutottunk a vízállóság témájától. Mondhatnám.
-
Fejvadi
nagyúr
Annyit nyavalyogtok a vízállóságon. Akik ilyen igénybevételnek teszi ki véletlen vagy szándékosan, az vegyen egy megfelelő tokot, aztán mindegy, hogy a teherautóból vágod a pocsolyába, vagy a biciklin kap el az eső.
-
Lord Sidious
senior tag
az i6s/i6s plus-ba már van a vázon belül gumis szigetelés. Ettől persze nem lesz IP szabványú a készülék, de a lépések megvannak. Szabadalom is van a vízállóságra beadva. Valszeg addig nem lépik meg, ameddig nem fog faszán működni. Főleg, hogy "bármilyen hibánál" cserélnek készüléket, még annál is ahol nem bizonyítható egyértelműen, hogy nem a user a hibás. Ha kicsit is vacakul jönne ki, érdekes lenne, mert még a Sony elküldi a búsba a vevőket, az Apple nem tehetné meg, mert megcsapná az eddigi business policy-t. Majd talán az i7-ben. Vagy ott sem.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Már nem egyszer leírtam hogy semmi bajom az Almával, de nevezzetek nyugodtan "hater-nek". Ahoz pedig hogy rekord legyen, be kell vonni újabb országokat. Mondjuk ettől senkinek sem lesz jobb, de nèhány ember úgy örül neki, mintha világot váltottak volna meg ezzel.
-
törölt tag
Engem is úgy neveltek, hogy ne szétbarmoljam a dolgaimat, de a telefon pont egy olyan eszköz, ami szinte folyamatosan az ember zsebében van, és ha jobban bírja a strapát, az azért csak jó. Az autómra is vigyázok, de megnyugtató, hogy ha valaki belém jön úgy, hogy én vétlen vagyok, nem a vesémben áll meg a hűtője.
-
eventus
veterán
3.5-os a kijelzőm, igaz négyzetes. Nem kell nagyobb, van igény tepsi jó lesz sütni, játszani meg ott a pc.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
-
törölt tag
Van biztosításom, de ha teszem én azt decemberben 2 fokban szétázok az Isten háta mögött, és a beázott telefonnal nem tudok felhívni senkit, hogy jöjjön értem, azon a biztosítás nem segít. Az aktuális csúcs iPhone-ok megjelenéskori ára a legelső óta nem változott, szóval egy ilyen képességért nem nagyon dobnának rá plusz 5 dollárt, a készülékek meg csak jobbak lennének tőle.
-
MCGaiwer
addikt
válasz #40359168 #30 üzenetére
vannak balesetek, ez biztos. ilyenekre lehet kötni biztosítást, ami egy bizonyos érték felett már érdemes is. Akinek kell, az megfizeti, akinek meg nem, az nem. De pl ne mindenkivel általánosan fizettessék ki az egyéni "balesetvédelmet" 2-3 dolláronként, amikor nekem nincs rá szükségem.
#32 még annyit hozzáfűznék, hogy engem még úgy neveltek, hogy vigyázzak a ruhámra, cipőmre, értékeimre. Ha tönkretettem egy játékom, nem kaptam másikat. Ha elveszettem valamit, nem kaptam másikat. Én a használati dolgaimat használom, és nem elhasználom. Elég nagy különbség van a két hozzáállás között.
[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
MCGaiwer
addikt
válasz hagymas7up #32 üzenetére
helyettesítsük a tócsát egy forró lávafolyammal. valószínűleg azt se bírja a telefon. felkészítsük arra is? nem nézted meg, hova szállsz ki a teherautóból. (amúgy meg ha nem tócsa van ott, hanem sima beton, akkor meg szanaszét törik, szóval a telefont úgyis buktad volna)
-
hagymas7up
tag
Nem is tudtam, hogy az természet ellenes, hogy zsebre vágom mielőtt kiszállok a teherautóból és kicsúszik kiszállás közben pont egy szép tócsába, mert épp szakad az eső. Mindezt 2napos falgship teszi és nyenya is neki. Jah és a Te gondolat meneted szerint Én vagyok a hülye, hogy használok egy használati tárgyat és nem vitrinben tartom illetve óvom még a széltől is. Szerintem kicsit furcsa meglátásaid vannak a telefon használat kapcsán.
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
Fred23
nagyúr
Ez mindig szubjektív. Mint ahogy az idősek mondják: a telefon telefonálásra való, és nem netezésre meg fényképezésre! Hülyeség, arra való, amire én akarom és tudom is használni; ha fölöslegesen van egy halom technológiai lehetőség parlagon hagyva, az meg szomorú dolog. Gondolom, valóban nagyon kevesen igényelnék, és ezért nem éri meg megcsinálni nekik, mert drágábbnak meg drágább lenne tőle valóban. De számolhatnának a brand minőségi célkitűzéseivel is, a leg-leg-űber valamikori álmokkal, amikből mára puszta piaci nyerészkedés, olcsójánoskodás lett. Ha 500$ egy telefon, működjön már a víz alatt is! Nem hiszem, hogy 2-3$ feletti összeg lenne a vízálló technológia bevetése telónként.
-
fordfairlane
veterán
Minek utód az 5c-nek? Ott van az 5S, az is 4".
x gon' give it to ya
-
arn
félisten
Igeny tuti van ra, de hogy ezert megeri e gyartani, az jo kerdes... En nem nagyon vennek magamnak 5.5 alatti telot, de a felesegem utalja a tepsiket. Majd a hajlithato oled lesz erdekes, ha a 4 colos telok mereteben kapunk 6-7 colt
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
MCGaiwer
addikt
válasz hagymas7up #25 üzenetére
saját kárán tanul a legjobban az ember. akinek meg van esze, az a másén... "természetellenes" használatból fakadó balesetekre nem a készüléket, hanem a "stupid user"-t kell felkészíteni.
-
janeszgol
félisten
Igaz. Azért tökre felesleges, hogy egy évben egyszer levigyük a partra. Feleselgesen drágítaná a gyártást, nehezíteni a szerelést és az alkatrész árusítást. (Gondolom a vízállóság mellé még az akksi is legyen cserélhető? Mert egy igény nem igény.)
A telefon nem víz alá való, ahogy írtad. Arra ott vannak a vízálló fényképezőgépek tucatjai, szinte minden kategóriában (20 ezer és a csillagos ég.)
[ Szerkesztve ]
-
icp1970
senior tag
Szerintem 4 col az emberek többségének már nem igazán bejövős ebben az ár kategóriában.
-
Fred23
nagyúr
Én azt nem értem, hogy az iPhone-ok miért nem vízállóak már?! Nem csak őket szeretném b@szogatni, megáll ez a kérdés a többi csúcskészülékre is. Mikor olyan nano-coating technológiák vannak már, hogy egy számítógép a víz alatt is tud működni, invesztálhatnának ezekbe a technológiákba néhány dollárt, meg alkalmazhatnák is őket végre!
-
Fejvadi
nagyúr
válasz hagymas7up #13 üzenetére
Már csak egy rendes Android kellene rá.
-
Lecs@
addikt
Ez oda fog vágni minden gyártónak. Android, WP hamarosan távozik. De szerintem Samsung, és társaira csőd fog várni eme lépés miatt
512 GB
-
hagymas7up
tag
Ezt nem gondoltad komolyan Te sem, ugye?? Miért kukáznánk egy normális androidost egy szifonért? Nem mindenki divatozni akar. Pláne nem egy mini kijelzőn. Senki nem fogja a robotját vagy csempéjét kukázni egy mini szifon miatt. Akieg igen, az meg is érdemli a sorsát. Arra csak a már jelenleg is almát használó emberek fognak ugrani akiknek a jelen sorozat túl lapát.
[ Szerkesztve ]
-
Izzé
őstag
Inkább legyen a 7 kompaktabb mint a 6/6s. Lehet még bőven lefaragni a készülékházból.
-
MCGaiwer
addikt
válasz debrecenikri #2 üzenetére
bár apple-t már megszokásból se vennék, de egy windowsos 4' telefonra biztosan van igényem.
szerk: mármint top(közeli) hardveresre
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Ha jól tudom hardveres gondja voltak nem design és méret.
Egy bankot robbantott a tpsikkel az alma. Még egyet (4 col) nem bír ki a mobilpiac
- már miért ne bírna?
Ha kijön egy 4 colos fasza iPhone és emiatt kukázzák a WP és Droid mobilok többségét, azt meg fogjuk ám érezni utóbbiak árazásában.
Nem fogják kukázni. Aki megszokta az 5"on való netezést filmezést nem fog "egérmozizni" csak azért mert alma.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
janeszgol
félisten
Sokan fikázták (még iPhone fanok is) az 5c-t. Nekem tetszik.
Egy bankot robbantott a tpsikkel az alma. Még egyet (4 col) nem bír ki a mobilpiac. Ezt halál komolyan írom. Ha kijön egy 4 colos fasza iPhone és emiatt kukázzák a WP és Droid mobilok többségét, azt meg fogjuk ám érezni utóbbiak árazásában.
-
Wesder
félisten
...ès akkor majd megint bevonnak +2 országot hogy "rekord" legyen.
-
kbyte1024
veterán
mindegy mit adnak ki,tuti a siker amugy sokan fogják keresni ha tényleg kisebb lesz.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
macskea
őstag
4G-s modult a jelenlegi iPodba, és kész is van. Nem kell ezen sokkal többet agyalni. Párom biztos venne egyet.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
debrecenikri
tag
Szerintem lenne rá kereslet.
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
félisten
Íme a lehetőség, hogy valamelyik Androidos gyártó lekoppintsa ezt az ötletet, annyi módosítással, hogy jó nagy akksit rak bele.
Én venném.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest