- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engem is úgy neveltek, hogy ne szétbarmoljam a dolgaimat, de a telefon pont egy olyan eszköz, ami szinte folyamatosan az ember zsebében van, és ha jobban bírja a strapát, az azért csak jó. Az autómra is vigyázok, de megnyugtató, hogy ha valaki belém jön úgy, hogy én vétlen vagyok, nem a vesémben áll meg a hűtője.
-
törölt tag
Van biztosításom, de ha teszem én azt decemberben 2 fokban szétázok az Isten háta mögött, és a beázott telefonnal nem tudok felhívni senkit, hogy jöjjön értem, azon a biztosítás nem segít. Az aktuális csúcs iPhone-ok megjelenéskori ára a legelső óta nem változott, szóval egy ilyen képességért nem nagyon dobnának rá plusz 5 dollárt, a készülékek meg csak jobbak lennének tőle.
-
hagymas7up
tag
Nem is tudtam, hogy az természet ellenes, hogy zsebre vágom mielőtt kiszállok a teherautóból és kicsúszik kiszállás közben pont egy szép tócsába, mert épp szakad az eső. Mindezt 2napos falgship teszi és nyenya is neki. Jah és a Te gondolat meneted szerint Én vagyok a hülye, hogy használok egy használati tárgyat és nem vitrinben tartom illetve óvom még a széltől is. Szerintem kicsit furcsa meglátásaid vannak a telefon használat kapcsán.
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
Fred23
nagyúr
Ez mindig szubjektív. Mint ahogy az idősek mondják: a telefon telefonálásra való, és nem netezésre meg fényképezésre! Hülyeség, arra való, amire én akarom és tudom is használni; ha fölöslegesen van egy halom technológiai lehetőség parlagon hagyva, az meg szomorú dolog. Gondolom, valóban nagyon kevesen igényelnék, és ezért nem éri meg megcsinálni nekik, mert drágábbnak meg drágább lenne tőle valóban. De számolhatnának a brand minőségi célkitűzéseivel is, a leg-leg-űber valamikori álmokkal, amikből mára puszta piaci nyerészkedés, olcsójánoskodás lett. Ha 500$ egy telefon, működjön már a víz alatt is! Nem hiszem, hogy 2-3$ feletti összeg lenne a vízálló technológia bevetése telónként.
-
janeszgol
félisten
Igaz. Azért tökre felesleges, hogy egy évben egyszer levigyük a partra. Feleselgesen drágítaná a gyártást, nehezíteni a szerelést és az alkatrész árusítást. (Gondolom a vízállóság mellé még az akksi is legyen cserélhető? Mert egy igény nem igény.)
A telefon nem víz alá való, ahogy írtad. Arra ott vannak a vízálló fényképezőgépek tucatjai, szinte minden kategóriában (20 ezer és a csillagos ég.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest