- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pécsi gyerek #373 üzenetére
Milyen idegesítő dolgokat csinál?
-
válasz
mbalint987 #284 üzenetére
És igen, az elvárásunk továbbra is jogos!
Az elvárás egyébként teljesen jogos.
-
A P3 tulantin cpu óta használok [...]
A mobiltelefonon/tableteken nevelkedett "gyerekeknek" nagyon bejön ahogy látom és ők kiválóan együtt tudnak élni a win10-el.
Én XT óta használok, AT óta építek PC-ket, negyed évszázada, de még azok előtt is volt más számítógépem. 1997 óta üzemeltetek saját linux szervereket, fél éve már windowsosokat is. Van egy jópár mac gépem is. A gyerek kategóriától sajnos marha messze vagyok. Ne erőltessük, a képzelgések kiterjesztése a valóságra nem működik. De nekem bejön a Win10, nálam tökéletesen működik. Nem egy példányban, hanem egy csomóban, bonyolultabbnál bonyolutabb hardveres konfigurációkban, egzotikusabbnál egzotikusabb hardverelemekkel. Emiatt le is vagyok rökönyodve, ahogy olvasom a sok bugról, hibáról szóló információt. Lehet, hogy én tudom, hogyan kell egy rendszert rendesen üzemeltetni? Szóval én képzelgésem az, hogy a sok panaszkodó béna.
(gyk: természetesen ez vicc volt, ellentétben a tiéddel)
-
válasz
jacint78 #230 üzenetére
A start menü abszolút testreszabható. Ez nem azt jelenti, hogy úgy néz ki, mint Win7 alatt tette, és soha nem is fog úgy kinézni, erre kár várni. Közlemény microsoft helyett: úgy se fog kinézni, mint win3.1 alatt, ha esetleg valaki még ilyenre várna.
CU óta van programcsoportosítás is.
-
válasz
Mercutio_ #219 üzenetére
Használok Maceket is, de az tényleg egyre szarabb. Amikor a win alatt tökéletesen működő hardvereim (közötte sokezer dolláros szintetizátormodulok) jó részét nem tudom szóra bírni Yosemite fölött, az kiakasztó. Amikor pedig a drága pénzért megvásárolt Apple Logic szoftver legfrissebb változata is csak Yosemite-ig működik rendesen (hivatalos Apple álláspont: mindenki kinyalhatja), az vérlázító.
-
válasz
IstvánLászló #217 üzenetére
A Win10 támogatási időszak a vásárlástól (frissítéstől) számított 5+5 év. Aki 2015-ben vásárolt, annak tart 2025-ig.
-
válasz
sad_Vamp #167 üzenetére
Én azért tudok olyanokat mondani, amiket nap mint nap használok.
1. Te is említetted, DX12
2. Az audio alrendszer teljesen át lett szabva, sokkal jobb let az általános hangminőség. Minden zenész és audiofül oda-vissza van a Win10-ért.
3. Jobb az RDS. Egyszerűen jobb a képminőség
4. Éjszakai mód (automatikusan csökkenti a kék pixelek fényességét)
5. Gyorsabban bootol
6. Jobb a DPC-je, nagyon sokkal.Most így hirtelen. Persze mindenki azt használ, amit akar.
-
válasz
Nekomajin #163 üzenetére
Na ez most a Win10-ről nem mondható el.
Szerinted. Én meg a Win10-et szretem jobban, pedig W7-W8-W10, mindegyiket rendszeresen használom. De nekem jobb, szebb, és kényelmesebb a Win10, mint a Win8. A Win7 kinézetétől meg agyérgörcsöt kapok, csak ha nagyon muszáj, akkor nyúlok hozzá
Ráadásul a Win10-nek sokkal jobb a hangja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Overwatch 2
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Építő/felújító topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest